Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Kayıtların Sema'da olması ayrı bir olay şimdi

Dosyaları düzenlerken sema, xx adam kumarhane açmış bahriyede hiç birşey vermem diyormuş dedi. Bahri babada şu belgeyi emniyete yolla. Xx beni arar dedi. Yani bi nevi şantaj. Bu mumtaz poyraza tuzak kurarken, sanıyorum ki bahri babanın adamlarından biri ses kaydına aldı ve ya sonradan ellerine geçti. Bu yuzden mumtaz bahriyi bitirmek istiyor bence.

Ses kaydından önce Mümtaz ın biri ile çekilmiş fotoğraflarını gördü, buradan Mümtaz ın zaten Sema tarafından izlendiğini ortaya koyuyor. Bu noktada ben biraz Poyraz'ın bilerek attırıldığı düşüncesindeyim. Sadrettin in ne mal olduğunu biliyor sema onun yerine birini geçirmek gerekliydi sonuçta.(Çok uçuk bir ihtimal ancak neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 25 Şubat 2015; 23:43:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dosyaları düzenlerken sema, xx adam kumarhane açmış bahriyede hiç birşey vermem diyormuş dedi. Bahri babada şu belgeyi emniyete yolla. Xx beni arar dedi. Yani bi nevi şantaj. Bu mumtaz poyraza tuzak kurarken, sanıyorum ki bahri babanın adamlarından biri ses kaydına aldı ve ya sonradan ellerine geçti. Bu yuzden mumtaz bahriyi bitirmek istiyor bence.

Ses kaydından önce Mümtaz ın biri ile çekilmiş fotoğraflarını gördü, buradan Mümtaz ın zaten Sema tarafından izlendiğini ortaya koyuyor. Bu noktada ben biraz Poyraz'ın bilerek attırıldığı düşüncesindeyim. Sadrettin in ne mal olduğunu biliyor sema onun yerine birini geçirmek gerekliydi sonuçta.(Çok uçuk bir ihtimal ancak neden olmasın

O fotoğrafta gördüğü zülfikar ve mümtaz değil miydi ? Zülfikar gibi gördüm ben.

• Bu bölümü kaçırdım.Neler olmuş neler.En kısa sürede izleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende ilk başta o diye düşünmüştüm ancak biraz önce o kısmı tekrar izleyince başkası olduğunu gördüm, yakından çok çok kısa bir süre gözüküyor fotoğraf.

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende ilk başta o diye düşünmüştüm ancak biraz önce o kısmı tekrar izleyince başkası olduğunu gördüm, yakından çok çok kısa bir süre gözüküyor fotoğraf.

Harbiden duruş falan zülfikara çok benziyormuş

• beyler bu bölümden sonra poyraz çoşacak !! GODZİLLAYA HAZIRMISIN POYRAZ
  • Guzel bolumdu. Nazar degmesin iyi gidiyor.

-Mumtazdan zaten bir seyler bekliyordum. Konusu tam olarak oturmaya basladi. Gazeteci Sinanin dedesindede bir pislik var. Mumtazin patronu bence o. Poyraz bakalim ne yapacak.

-Baba'nin adamlari cok iyi ya. hele Zulfikar komedi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git gide güzelleşen bir dizi aşırı derece aşk olaylarına girmeseler bide 10 bölüm daha uzun olsun diye Saçma Saçma sahneleri uzatmazlarsa tam olur

• aysegulle poyrazın sahnelerı unv yıllarımı hatırlatıyor , avukat kadın abayı yakmıs bence poyraza . neyseki pantolon gıydı bır bolumde olsa dahi , sonrkai siyah beyaz elbısesı cok guzeldı . zaferi gordukce 24 ızlıom sanırım yaw hala etkısındeyım drop your weapon .
  • abi çok iyi ya dizi bakalım neler olucak her şey çok kola çözülüyor bu diziyi sevdiriyor bana inşallah ilerde senaryoda sıkıntı çekilmez
  • Bu dizinin en sevdiğim yanı hızlı ilerlemesi.
    Olaylar sürüncemede kalıp da insanı sinir etmiyor...
  • Çok iyi bölümdü. Mümtaz olayını başta çakmıştık zaten. Senarist gözümüze soktu.

Asıl bomba sema da patlayacak beyler yazın bunu kenara. Semanın bi karın ağrısı olduğu belli bakalım ne çıkacak.
  • Sema Poyraz'a yanık bence beyler. Paso set koyuyor ilişkinin önüne. Fragman düşsede izlesek artık.
  • Poyraz'ı artık kimse tutamaz. Bahri baba ile birlikte büyük işler yapacaklar. Ara sırada aşk tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Çok iyi bölümdü. Mümtaz olayını başta çakmıştık zaten. Senarist gözümüze soktu.

Asıl bomba sema da patlayacak beyler yazın bunu kenara. Semanın bi karın ağrısı olduğu belli bakalım ne çıkacak.

Kesinlikle katılıyorum. Sadakati sağlam bence ama ne çıkacak bende düşünüyorum.

• Poyraz'ın Mümtaz'ın komplosu yüzünden hapse girdiğini öğrenmesi iyi oldu, artık gerçek anlamda Bahri'ye hizmet vericek.
    Bahri Sadrettin'in Zafer'le uyuşturucu işinde beraber çalışacak olmasını öğrenirse bu sefer evden kovacaktır, Sefer Zülfükar ve Taşkafayı affedecek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Şubat 2015; 15:40:48 >
  • Bir kaç bölüm izledim açıkcası güzel bir dizi fakat hep gününü unutuyorum reytinglerdede iyi gidiyor açıkcası. Artık buna bakarım olmadı kara para aşka bazen bakıyordum normalde belgesel izliyordum :D
  • valla mümtazla sema'nın arasında bi bağlantı var sema tehlike beyler bence bu arada Poyrazın babası Bahri çıkmasın Ayşegül Poyraz kardeşsiniz veya Ayşegül evlatlık falan çıkar diyecemde saçma olucak neyse dizi güzel gidiyor inşallah bi sakatlık olmaz Ab'de Dirilişin Ardından 2. Totalde 1. başladığından beri böyle Dirilişe güzel rakip bulmuş Kanal D bu dizi baya sürer.Bu arada dizide herkesin oyunculuklar üst düzey hele İlker ve Musa İnanılmazlar hele hele ilker abi adam gözleriyle anlatıyor her şeyi.
  • go poyraz go
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.