Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

Şu an açığa çıkmayan tek şey poyrazla ayşegül durumunun bahrinin öğrenmesi

İnsalllah ogrenir. Bence birlikte olmalarini isteyecektir yani insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bölümdü ama aysegul ve poyrazin aralarinin bir iyi bir kötü olmasi biraz sıktı. Umarim bir kac bölüm ayri kalırlar.

• sema poyraza abayı yakmıs bence arkadaşlar

baba olmasa dizi izlenmez abi

sevenlere
  • Bu arada Poyraz, Bahriye baba çekti. Polis arkadaşını silecek gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bu sema neyin kafası ya yeni fragmanda cd'yi poyraz verdi diyor poyraz sankı ananı töbe töbe
  • Poyraz aysegulun evine gittiginde cama tikliyor aysegul cami kapiyor sonra iceri giroyorlar vs. Gazeteci gidip camdan fotolarini cekiyor yahu sen cami kapamamismiydin bu 1

2.si poyraz aysgulle konusuyor 1 saat isim var sonra bulusalim diyor arabada o sirada kar yagiyor.

Amirinin yanina gittiginde gunluk guneslik oluyor. Bu 2

Iyi dizi ama hatalar var goze batan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Poyraz aysegulun evine gittiginde cama tikliyor aysegul cami kapiyor sonra iceri giroyorlar vs. Gazeteci gidip camdan fotolarini cekiyor yahu sen cami kapamamismiydin bu 1

2.si poyraz aysgulle konusuyor 1 saat isim var sonra bulusalim diyor arabada o sirada kar yagiyor.

Amirinin yanina gittiginde gunluk guneslik oluyor. Bu 2

Iyi dizi ama hatalar var goze batan

Bide poyraz'in apt.'nindaki cocuk(isa herhalde) kalkip okula gidiyor. Hatta gec kaldin vs.
    Ayni andan sinan okula gitmiyor,Aysegul poyraz'a bugun pazar ne isin var diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

abi bu sema neyin kafası ya yeni fragmanda cd'yi poyraz verdi diyor poyraz sankı ananı töbe töbe

Sema değil, sadrettin'in karısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 19 Şubat 2015; 11:44:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olaylar her bölüm karışıp karışıp düzeliyor bir yandan mutlu ediyor ama değişik bir şekilde karışması insanı üzüyor.
    çok bağlandığım bir dizi hiç kaçırmam . ama arkadaşlar farkındaysanız dizinin heyecanı babayla poyrazın birlikteliği arasında devam ediyor bizi baba ve poyraz arasında geçecek olan diyalog ve faaliyetlerle çok heyecanlı günler bekliyor emin olabilirsiniz fragmanda hep babayla poyrazın ayrılığından vuruyorlar bizi ve her bölüm bunun fragman yanılması olduğunu anlıyoruz bu bölümde de hiç sanmıyorum ki poyraz ayrılsın oradan bu arada bahri baba benim de babamdır o kadar benimsedim lan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Sema poyraza aşık diyenler diziyi nereleriyle izliyorlar acaba..

Tam bunu diyecektim hocam sema poyraza aşık falan denmiş ama ben öyle bir şey görmedim henüz. Acaba biz mi kaçırdık bir yerleri ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Sema poyraza aşık diyenler diziyi nereleriyle izliyorlar acaba..

Tam bunu diyecektim hocam sema poyraza aşık falan denmiş ama ben öyle bir şey görmedim henüz. Acaba biz mi kaçırdık bir yerleri ??

Bence de aşık falan değil de herkes öyle diyince sesimi çıkartamadım

• Dün kaçırdığım için yeni bölümünü (7) bugün izledim. Konuya ve ekşi sözlüğe bakmamak için zor tuttum kendimi

Eski bölümler kadar samimi olmasada heyecanlı bir bölümdü. Her bölüm zülfikar'a daha çok önem veriliyor gibi buda iyi birşey. Olayların çabuk açığa çıkması bile türk dizilerinde en kaliteli yapımlardan biri olduğunu gösteriyor. Başka dizi olsa o cd 50 kez el değiştirir baba asla öğrenemezdi.En az 10 bölüm uzardı o konu. Sadece poyraz ayşegül aşkı sıktı gibi biraz. Sürekli ayrılıp barışmalar falan. Neyse sonuç olarak harika dizi önümüzde ki bölümü dört gözle bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

o avukat ne ara aşık oldu poyraz'a

Aşık falan olduğu yok...Kızla erkeğin (iki seven insanın) arasını bozduğu için efkarlandı biraz olan bu sadece....
  • Büyük buluşma gerçekleşti :) İleride inşallah senaryo saçmalamaz. Çok güzel gidiyor çok beğeniyorum.
  • Bu dizinin başka bir atmosferi var, ileride aksiyon artarsa daha da güzelleşir. Bahri CD'yi izledi, Sadrettin kaçacak yer arasın şimdi.
  • Gayet güzel bölümdü fakat şu Semadan nefret ediyorum hele o nasıl sıkıştın köşeye bakışı atınca ben sinir oluyorum Mümtazla Poyrazın sorgu odasında yaptığı görüşmede kayıt altına alınması işleri baya sıkıntıya sokacak.
  • bu dizi kaçağın azıcık değişmiş versiyonu

dizi iyi gidiyor işin içine fazla Aşk girince senaryoda ilerlemiyor dengeli gitmeli Aşk ve Mafya işleri
  • Dizi çok yavaş ilerliyor yav bazen sıkılıyor insan.. Sırf ilker kaleli için izliyorum kayıp'ta çok sevmiştim onu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Gayet güzel bölümdü fakat şu Semadan nefret ediyorum hele o nasıl sıkıştın köşeye bakışı atınca ben sinir oluyorum Mümtazla Poyrazın sorgu odasında yaptığı görüşmede kayıt altına alınması işleri baya sıkıntıya sokacak.

Kesinlikle su mumtaz'dan bi kurtulamadi

• valla çok iyi bi dizi bakalım sonraki bölüm vasat olabilir içimden öyle geçiyor tabi yeni fragmanlara bakmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.