Çözülemeyen internet kopmaa sorunu
Merhabalar, uzun zamandır internette kopma yaşıyorum.
İnterneti üst katta bulunan komşumdan alıyorum.Ana modem orda.Bende ise accespoint var...
Daha önceleri ana modeme çok kişi girdiğinde internet gidiyordu ama sadece bende gidiyordu.Ana modemde kesinti olmuyordu...Ana Modemin arayüzüne giriş yapıp yeniden başlatınca çözülüyordu.
Şimdi ise her 2-3 saatte bir kopma yaşanıyornve sürekli modemi yeniden başlatmam gerekiyor.
Sorun Ana modem kaynaklı mı yoksa benim accespointte mi sıkıntı var? Yoksa hattan kaynaklı mı... Böylesine bir problemi yaşayan oldu mu onu da merak ediyorum :)
Merhaba arkadaşlar, bitmek bilmeyen ve çözümünü bir türlü bulamadığım, internetteki tüm yöntemleri yapmama rağmen düzelmeyen bir internet kopma sorunuyla karşı karşıyayım.Yardımcı olmanızı ve bu sorunu çözüme kavuşturmayı ümit ediyorum.
Ana modem üst katta ve ondan 3 kişiye dağılıyor.3 kişidede acces point var ve hepsindede kopma sorunu oluyor.Kablolu bağlantıda pek sıkıntı olmuyor ama acces pointlerde wifide sürekli kopmalar yaşıyoruz.
Acces point kurulumunda DHCP kapalı, farklı ip ataması yapılıyor ve Statik ip seçiliyor ama yine kopmalar oluyor.DHCP'yi açıyorum daha beter.Tek acces point takıyorum yine aynı.Öyle bir kopma ki böyle anlık ve insanı çileden çıkaracak düzeyde...2 farklı acces point denedim kendimde ama yine olmadı.Yine kopmalar yaşadım.
Acaba dedim modemden kaynaklı mı?Farklı modem götürdüm ama o da ttnetin müşteri hizmetlerinin verdiği kullanıcı adı ve şifresini kabul etmiyor.
Bir tek ana modemi değiştirmedim.Acaba sorun çıkaran ana modem midir?Ana modemin olduğu yerde kopma olmuyor bu arada...
Facebook çok yavaş! Yardım! İnternet 50mbps
Video kişi etiketleme sorunu
|
İnternet Sorunu...(Çok Karmaşık)
|
İnternet Sorunu...(Çok Karmaşık)
|
SONY 55W805B & LG 55LB670V & LG 55UB850V ?
|
Tv Tavsiyesi Lg-Sony
|
Tv Tavsiyesi Öncelik Sony?
|
Kombi Öneri?? 1500-2500TL Arası...
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 3.715 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri