Şimdi Ara

Facebook çok yavaş! Yardım! İnternet 50mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Uzun zamandır facebook ile alakalı olarak sıkıntılarım var..İnternet hızım 50 mbps olmasına rağmen, download hızım 5 mpbs'lerde olmasına rağmen facebookta video izlemek işkence gibi...Hatta video haricinde fotoğraflarda zor açılıyor.Kısacası facebook çok yavaş videoları açmak ise işkence gibi...Bazen oluyor facebooktan çıkış düğmesine bile bassam bikaç dakika beklemem gerekiyor..

Acaba dedim internet erişimini kısıtladıkları içinmi ama uzun zamandır da durum böyle...Başka bi yerden giriyorum orda sıkıntı olmuyor çatır çutur izleyebiliyorum videoları...DNS değiştiriyorum, cmd'den dns restart ediyorum, geçmişi siliyorum yine aynı yine aynı...

Bu konuda bana yardım edecek arkadaş varsa çok memnun olurum...İyi günler..
    Facebook çok yavaş! Yardım! İnternet 50mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncygms08 -- 8 Ocak 2017; 19:36:25 >

• şair burda internetinin hızlı olduğu anlatmaya çalışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

şair burda internetinin hızlı olduğu anlatmaya çalışmış

Birincisi ne dediğini anlamadım ikincisi devrik cümlenden ve alaycı tavrından kaale alınmaması gereken biri olduğunu anladım...Mesajım sana değil sen aradan çekil de bilenler bu konuya cevap yazsın...
  • Hocam mobilden mi pcden mi sorun? Çerezler, ön yüklemeler falan belleği temizleyin sorun çözülebilir. Ben iphone facebook uygulamasında bunu yaşadım uygulamayı silip tekrar yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Hocam mobilden mi pcden mi sorun? Çerezler, ön yüklemeler falan belleği temizleyin sorun çözülebilir. Ben iphone facebook uygulamasında bunu yaşadım uygulamayı silip tekrar yükledim

Pc'den giriyorum...Geçmişide temizledim akk de değil, internette olan herşeyide denedim sorun yine devam ediyor...Facebookta video izlemek işkence...5 saniyede bir donuyor...
  • facebook ve diğer sosyal medya uygulamalarının yavaş olması yada kasılması için bir çok neden olabilir ama sorunun çözmünü ben buradan yaptım istersen bir deneyebilirsiniz.

https://goo.gl/Me5vkB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.