Şimdi Ara

Çözülemeyen internet ağ sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bitmek bilmeyen ve çözümünü bir türlü bulamadığım, internetteki tüm yöntemleri yapmama rağmen düzelmeyen bir internet kopma sorunuyla karşı karşıyayım.Yardımcı olmanızı ve bu sorunu çözüme kavuşturmayı ümit ediyorum.

Ana modem üst katta ve ondan 3 kişiye dağılıyor.3 kişidede acces point var ve hepsindede kopma sorunu oluyor.Kablolu bağlantıda pek sıkıntı olmuyor ama acces pointlerde wifide sürekli kopmalar yaşıyoruz.

Acces point kurulumunda DHCP kapalı, farklı ip ataması yapılıyor ve Statik ip seçiliyor ama yine kopmalar oluyor.DHCP'yi açıyorum daha beter.Tek acces point takıyorum yine aynı.Öyle bir kopma ki böyle anlık ve insanı çileden çıkaracak düzeyde...2 farklı acces point denedim kendimde ama yine olmadı.Yine kopmalar yaşadım.

Acaba dedim modemden kaynaklı mı?Farklı modem götürdüm ama o da ttnetin müşteri hizmetlerinin verdiği kullanıcı adı ve şifresini kabul etmiyor.

Bir tek ana modemi değiştirmedim.Acaba sorun çıkaran ana modem midir?Ana modemin olduğu yerde kopma olmuyor bu arada...

• Bu forum bitmiş....Eskiden yorumlar havada uçuşurdu ama o eski halinden eser kalmamış...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.