Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi Ayşegül Poyraz ilişkişi gerçekten müthiş. Bu kadar iyi oynamalarının sebebi belki gerçekten aşık olmalarıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayıcım Bülo Mort

• heyecandan yerimde zıpladım resmen yarın nasıl geçicek beyler FENAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrea Pirlo

2. Fragman'da bi şey yok gibi
    Tabi Ayşegül Poyraz ilişkişi gerçekten müthiş. Bu kadar iyi oynamalarının sebebi belki gerçekten aşık olmalarıdır

Gerçekten bildiğim kadarıyla aralarında bir şeyler var herhalde magazin haberlerinde görmüştüm.
  • Sinan Karayelone

• Poyraz çok gözükmedi nedense bu bölüm herhalde son sahnede her şeyi öğrencek bahri. Bu bahrinin gerçek oğlumuydu sadrettin unuttum arkadaş bu adam ne iş. Sokaktan geçen bu adama baba diyor arkadaş kim oğlu kim değil belli değil işin esprisi.
  • AA nemelen

• Bir bardak soğuk süt için zafer bey sevdiğinizi duydum

• Bahri ve Zafer arasında uzunca bir savaş seyredeceğiz bundan sonra anlaşılan.

Bu savaşın içinde olan Ayşegül ve Poyraz'a olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 11 Mart 2015; 23:05:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahri Baba Poyraz'dan iyi damat mı bulacan br aslan gibi adam ver Ayşegül'ü gitsin

Zafer fena kapak oldu ama savaş devam edecek Bahri Baba inşallah çok sinirlenmez Poyraz'a sonuçta bulabileceği en iyi damat

• quote:

Bahri Baba Poyraz'dan iyi damat mı bulacan br aslan gibi adam ver Ayşegül'ü gitsin

Zafer fena kapak oldu ama savaş devam edecek Bahri Baba inşallah çok sinirlenmez Poyraz'a sonuçta bulabileceği en iyi damat

Damat oldumu nasıl olcak iş. Ayşegül kızı ve bahri babada onu gönülden kalbden seviyor yani değerli biri sonuçta ya vericeksede bu işlerden elini kolunu ayağını çekmesi lazım sonuçta hep kelle koltukta bir iş var. Ayşegülü tehlikeye atmaz bence. Ama bence güveni baya bir sarsılcak bundan sonra mesafeli davranır nasıl ayarlıcaklar orası muamma.

O değilde neden hemen ünsal ile mümtazın karşısına çıktı onu anlamış değilim deşifre ettiler resmen bence delil falan olsaydı iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Bahri Baba Poyraz'dan iyi damat mı bulacan br aslan gibi adam ver Ayşegül'ü gitsin

Damat oldumu nasıl olcak iş. Ayşegül kızı ve bahri babada onu gönülden kalbden seviyor yani değerli biri sonuçta ya vericeksede bu işlerden elini kolunu ayağını çekmesi lazım sonuçta hep kelle koltukta bir iş var. Ayşegülü tehlikeye atmaz bence. Ama bence güveni baya bir sarsılcak bundan sonra mesafeli davranır nasıl ayarlıcaklar orası muamma.

O değilde neden hemen ünsal ile mümtazın karşısına çıktı onu anlamış değilim deşifre ettiler resmen bence delil falan olsaydı iyi olurdu.

Ama hatırlarsan Bahri Baba'da bundan önceki Baba'nın Damadı idi. Kendinin gençliği görecek bence poyrazda

• abi çok kaliteli dizi ya her şeyiyle yemin ediyorum 2 sezon böyle devam etse tarihe geçer net la her gün olsa izlerim ya.diyaloglar kamera açıları efektler oyunculukar efsane ya

edit:birde hiç bie şey sır kalmıyor veya monotonlaşmıyor her şey tıkırında anında çözülüyor dizi çok akıcı bu yönden acayip tav oldum klasik türk dizisi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 12 Mart 2015; 1:48:57 >
  • keşke bana böyle bir öğüt veren bir babam olsaydı .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Ama hatırlarsan Bahri Baba'da bundan önceki Baba'nın Damadı idi. Kendinin gençliği görecek bence poyrazda

Dediğin gibi olabilir ben o olayı unutmuştum tamamen. Fakat dizide öyle olmaz bence ne biliyim finale doğru anca songül ile sadrettin gibi bir durum mesela.

• Bence baba karşı çıkcak sonra zafer ayşegüle bişey yapmaya kalcak haliyle poyraz kurtarcak sonra olay tatlıya bağlancak
  • Bahri baba şov yaptı be :) helal olsun. Aşkı nasıl anlattı , Zafere nasıl kapak yaptı. Müthişti dün akşam...
  • Sema'da farkında... Sema babaya yanık olabilir mi diye düşünüyorum. Dizi süper gidiyor süper.
  • Efsane bir bölümdü bakalım işi nasıl bağlayacaklar umarım Bahri ile arası bozulmaz Poyrazın.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.