Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden Efsane bir bölümdü bence Baba kızmayacak sadece ondan gizli görüştüğü için biraz darılacak sonra tatlıya bağlayacaklar Poyrazdan iyi damat mı bulacak hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Cidden Efsane bir bölümdü bence Baba kızmayacak sadece ondan gizli görüştüğü için biraz darılacak sonra tatlıya bağlayacaklar Poyrazdan iyi damat mı bulacak hem.

Orasını senarist bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence semada yanık zülfikarla konuşurlarken anlaşılıyor sema baba falan diyenler saçmalamış
  • ohaaaa sema baba diyenler camdan atlasın lütfen
  • Fragman ne zaman gelir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ApmomoTR12

Fragman ne zaman gelir ?

1-2 güne gelir herhalde.
  • Bir türk dizisinden beklenmeyecek kadar akıcı ilerliyor dizi,bravo senaristlere. Son bölüm de çok iyiydi Sema için bir ara Poyraza aşık falan deniliyordu şimdi de Babaya falan diyorlar ama zannetmiyorum bence ilerleyen haftalarda Seferle sevgili olurlar. Ha gerçi Sema korkulacak bir kadın geçende de söylemiştim kadın tam bir muamma senarist muhteşem ters köşe yapabilir bize Semayla ilgili.

Neyse,Poyraz ustaca bir yalanla durumu kurtaracak bence.. dizi hızlı gelişiyor ama kadar da değil. baba öğrenirse anlamı kalmaz
  • bahri babanın sözleri bir cok ayrılığıa sebep verdi .

gerçekten doğru ama nerde o aşklar bahri bahri babaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 13 Mart 2015; 3:15:08 >
  • Yeni fragman

https://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel/fragmanlar/poyraz-karayel-11-bolum-fragmani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 13 Mart 2015; 18:26:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anche kullanıcısına yanıt
    Fragman sonra yorumunu bekliyorum :D
  • İkinci fragmanda belki herşey daha iyi anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Mart 2015; 19:36:05 >
  • Dede ortalığı yakacak gibi yine bahri babanın beynini yıkamaya çalışıyor. 2 fragman gelsinde bakalım
  • bahri baba eğer senaristler adamın karakterini değiştirmezlerse ünsalın dediklerine kulak asmaz bu fragman biraz kötü gibiydi inşallah bi tıkanma olmaz dizide bu kadar zamandır ilk defa bir türk dizisi takip ediyoruz adam akıllı çöp olmasın
  • Nefessiz bekliyoruz efenim

• Ünsal
    Neyse baba poyraz'a kızmamalı çünkü Sefer'de Bahri Baba'nın öz kızı gibi olan Sema'yı seviyor ona kızmadı sadece nasihat verdi Poyraz'a da kızmayacak bence sonuçta Ayşegül'de onu seviyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Fragman yanıltıcı.. Baba Ayşegül Poyraz ilişkisi olduğunu öğrenmeyecek,bir şekilde kıvıracak poyraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Fragman yanıltıcı.. Baba Ayşegül Poyraz ilişkisi olduğunu öğrenmeyecek,bir şekilde kıvıracak poyraz.

Her zamanki gibi . Hesapta spaslarla giriceklerdi zafere geçen bölüm

• Fragman olay olmuş be. Bahri baba Poyrazı bırakmaz , bırakamaz... Kızını ondan başka kime emanet edebilir.
  • 2. Fragman bekleniyor ...

• Hala yokmu

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.