Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (568. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Senin hikayende mutlu son yok diye biliyordum
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Pk fanıyım. Bodrum Masalı filan izleyin demişsin ama bence bodrum masalı da çok rezalet bir dizi değil kendini pazar günü izlettiyor az komedi az aşk filan var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filim artık biti

baya bozmuşlardı zaten
    4 bölümden sonra izlemedim başları çok güzeldi
    gerçi oyuncu kadrosu güzeldi bir birleşim gibi

• Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam benim hoşuma gitmedi..Aklıma bir dizi daha geldi.Anlatmak istedigim "o hayat benim " gibi bir konunum sündürüle sündürüle 2-3 sezon anlatildigi oyunculugun senaryonun sifir oldugu diziler izlenirken bu dizi final bölümünde bile reyting alamıyor ben bunu anlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç diziyi izlemedim de bi aydınlatın noluyo sonunda herşey rüya mı çıkıyor ?
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    Delinin biri hikaye yazmis kafasindan tam olay bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    ne bildin öldüklerini? adamın teki 20 mermi yemiş ölmemiş...
  • Yaz bakalım isa evladım:Vefat ve başsağlığı

Acı kaybımız Poyraz Karayel suçu seyircilere kitap okumayı ve sevgiyi öğrettiği,seyircilerin sevgilisi olduğu,kitapların etkisini anlattığı,kendisini sevdirdiği için 1 mart çarşamba gecesi tüm Türkiyeyi elem ve kedere boğarak sevgisini yanına alarak tüm sevenlerini üzmüştür

Anlamıyorlar albayımHalen sıradan dizi,kim izliyor bunları diyorlar..

• Pweck5 kullanıcısına yanıt
    Ruya degil
    deli falanda yazmiyor.

Kiz ölüyor erkek deliriyor. Daha sonra yazmaya basliyor. Dizinin afisindeki baba ogulla dizi bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Boşver kardeşim bunlara pembe diziler lazım Kara Sevda No 309 gibi.

Ülkeye Poyraz Karayel kalitesinde bir dizi hayatta gelmez. İçinde edebiyat barındırınca sıkıcı diyorlar, mafya olayları olunca da kurtlar vadisine döndü diyorlar bunlara diziyi anlatamazsın.
  • Konunun güncelliği umarım daimi olur uzun bir süre daha. :) Konuyu yukarıda üst sıralarda görmek bile mutlu ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

Ruya degil
    deli falanda yazmiyor.

Kiz ölüyor erkek deliriyor. Daha sonra yazmaya basliyor. Dizinin afisindeki baba ogulla dizi bitiyor.

yazıların hepsini farklı insanlar yazmış :D bari tek kişiye yazdırsalardı.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 2 Mart 2017; 18:49:43 >
  • Dün gece biri yazmış ne güldüm ya

Akşam oğlumu yatırırken bak karavanla tatile gidiyorlar mutlu son deyip yatırdım şimdi ben sabah ne diyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bölüme kadar her bölümü hayran kalarak izledim ama bir bölüm ancak bu kadar aceleye getirilip berbat şekilde bitebilir.Umarım kanal d belasını bulur.
    Öncelikle kötü sonla bitirmek için bir tarafını yırtan senariste buradan selamlar.Gerçi o da haklı 3 bölüm kala final haberi gelince yazması zor olmuştur.Benim anlamadığım yer normal bir insan nasıl patlayan arabadan sadece yüzü yanarak çıkar.Sonrada hiç zarar almamış gibi poyraz ve ayşegülü bulup ayşegülü bıçaklar.Sonraki mevzuysa kimse mi nevra'yı öldürmedi be arkadaş.Normalde saniyesinde intikam alan adamlar burada nevrayı sağ bırkıyor heralde.Yav hadi zaman yetmedi,arkadaş 2. sezon finali 3.5 saatti bunuda yapaydın 3.5 saat ne olurdu yani.Kısacası bana göre ülkenin en iyi dizisinin yapabileceği en kötü finallerden biriydi

• Bu ilker Kaleli'nin oyunculuğu Türkiye için fazla adam rolünün hakkını cidden veriyor bu arada poyraz karayel'in sadece 1.sezonunu izleyebildim en kısa zamanda devamını getirmeyi düşünüyorum
  • 3 bolum kala degil son bolum haber vermisler hocam

• senaristin LSD stoğu tükendi heralde son yazılan bölüm çöp olmuş ise bundan senarist sorumlu...

• burdan senaristleri kutluyorum
  • boşuna izlemişim tüm bölümleri yazık
  • 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.