Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kaçırdığınız bişey var Poyraz aslında şizofren ve 82 bölüm onun kafasını izlettiler sonuçta Oğuz Atay kitabından esinlenen bi yönetmen başka bi son beklenemezdi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Senin acilen antidepresan kullanman lazim

Niye hocam bir diziyi beğenmemek eleştirmenin sonucu ilaç kullanmakmı ?
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Hangi dizide senin gozune carpan olaylar yokki? Bu dizide hersey vardi, begenip begenmemen sorun degil, elestirdigin yerlere bak, dizi yeri geldi bir mafya dizisi, yeri geldi absurt komedi dizisi oldu. Bunda ne var? Adam oyle evlenme teklif etmis, gencligi ozendiriyo felan demissin, hadi bunu dizide yaptilar komedi payi var, gecenlerde adamin biri mumlar yakti odasinda evi yakti, odamı ozenmek icin yaptirdi milleti.
    Gozunu seviyim hocam..
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene twitterde dolaşırken şu resim 1 ay anasayfamdan çıkmadı banamı saçma geliyor bu replikler benmi odunum romantizm yok anlamadım bana saçma geldi belkide bana öyle geliyordur bunada saygı duymak lazım yukarıda videosunu attım oğlunu kurtarırken oğlum nerdesin çat adam öldür geliyorum oğlum sabret çat adam öldür çerez gibi adam öldürdü bu saçma geldi mesela yinede izleyenlere saygı duymak lazım herkesin zevki farklı tabi.

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu
  • Son Kez Reyting

Total 16. - 3,37
    AB 6. - 4,25
    ABC1 7. - 3,85
  • Chandler_Bing kullanıcısına yanıt
    Of bende nerde diyordum şu gsli.

Her şeyin reyting olmadığını ne zaman anlicaksin merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi izlemeyen adam gelmiş 2 3 sahneyle geçinip dizi kötülemiş önce dizi baştan sona izleyin sonra yorum yapın.
  • üzdü
  • Dizi popülere girdi, birilerine birşeyler oldu. 3 sezondur konuda olmayanlar, diziyi izlemeyenler burada saçma sapan yorumlar yapıyor.

Biz ne zamandır buradayız ve harika zaman geçirdik. Güzel şeyler konuştuk, tartıştık. Güzel bir ortam vardı. Bu ortamı kıskananlar bile oldu. Ne olursa olsun herşey güzeldi.

Teşekkürler POYRAZ KARAYEL.

• Sonunda final bölümüde geldi geçti..3 sezon boyunca yer yer sıkıcı bölümleriyle,kimi zaman duygulandıran kimi zaman güldüren poyrazcım karayel bitti

Final bölümü bence gayet güzeldi.Yeterli seviyede komedi ve aksiyonunun yanında özünü koruyarak mutsuz bir sonla elveda dedi izleyiciye.Keşke şu olmasaydı diyebilecegim tek yer nevranın yanık yüzle gelip ayşegülü bıçaklaması.Böyle olacagına keşke poyrazları bulduklarında başlarına birşey gelseydi dedim biraz saçma geldi..Sonuç olarak bir efsane geldi geçti.Bazı foru m trolleri(yaşları muhtemelen 13-17 arasında olan arkadaşlar) diziyi izlemeden 3 sezonun sonunda buraya gelip böyle saçma dizimi olur,kim izliyor bunları vs tarzında yorum yapmışlar.O beyin yoksunu arkadaşlara tek lafım izlemiyorsanız,hoşunuza gitmiyorsa gelip buraya insanları kışkırtmak için yorum yapmayın.Yada gidin süper ötesi gördügünüz aşk laftan anlamaz,no309,bodrum masalı vs dizilerini izleyin sizi tutan yok..

İnsalar ne derse desin Poyraz karayel Türk dizi tarihinde önemli bir yer edindi.Çogu Türk dizisi gibi olayları sündüre sündüre 1-2 sezona yaymadı.aşk tantanasının ardından kimin eli kimin cebinde kim kimi hamile bırakmış kim kimle yatmış muhabbetine girmedi.Sürekli izleyiciyi drama üzüntüye yöneltmedi.Yeri geldi güldürdü yeri geldi duygulandırdı yeri geldi Oguz ataydan alıntı yaparak insanları edebiyata yönlendirdi.Malesef toplumumuz her güzel şeye yaptıgı gibi bu diziyide harcadı artık gönül rahatlıgı ile romantik komedi dizilerinde bogulabiliriz.

Bittik albayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-B -- 2 Mart 2017; 14:0:8 >

• Dizi reytingler yüzünden mi erken final yaptı? Ben arada denk geliyordum Poyraz Karayel'e, farklı bir diziydi.
  • baştan sona zevkle izledim...Böyle diziye böyle bir son yakışır AMA ben kötü sonları hiç sevmem .Bu arada sonunu hakikaten fazla aceleye getirmişler. Sadreddin ve eşi çocuğu gömmeye 2 araba geldiler ama tek arabayla döndüler poliste bir şey demedi.Yoksa ben mi yanlış gördüm?
  • Bitirdiler albayım.Tutunacak dalımız kalmadı tutunamıyoruz.Bu arada özel mesajların kapalı
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Cıddı misin ya En çok neye gülüyorum biliyor musun bu diziyi izlemeyip içinde şiirsel esintiler olduğu için kötü dizi olduğunu sanan tiplere gülüyorum.

Dizi popülerden inse de şu tiplerden kurtulsak. Ülkenin en kaliteli dizisi bitti haberleri yok.
  • Diziyi izlemedim ama aceleye gelip final yapmış...

Yabancılara bakınca bu tip olaylar onlarda da oluyor ama güzel son yapanları da çok..

Bir bölüm 1 saatten fazla sürerse tabi deforme oluyor.. Nereye gideceğini bilmezsen de finali böyle olur!

Reytingden anlayıp son vermek için güzel iki üç bölümle bitebilirdi..
  • Tum sezonlari izleyen biri olarak 3,sezon coptu keske adam gibi 2 aezonda bitirselerdi

• Arkadaş olduk yine yollanmıyor "Göndermeye çalıştığınız üye özel mesaja izin vermiyor"

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Yuh be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Dizi popülere girdi, birilerine birşeyler oldu. 3 sezondur konuda olmayanlar, diziyi izlemeyenler burada saçma sapan yorumlar yapıyor.

Biz ne zamandır buradayız ve harika zaman geçirdik. Güzel şeyler konuştuk, tartıştık. Güzel bir ortam vardı. Bu ortamı kıskananlar bile oldu. Ne olursa olsun herşey güzeldi.

Teşekkürler POYRAZ KARAYEL.

Vallaha hocam foruma en çok da bu konu için giriyordum, buradaki samimiyeti zor bulurum artık.

• 
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.