Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: julyan

Bu dizinin tek bir bölümünü es geçmeden izledim. Sırf müzikleri karakterlerin şakalaşmaları falan vs. izliyodum. Kendini izlettiren bir diziydi. Fakat bir konusu bir amacı yoktu, arka sokaklar gibi sürekli günlük konular günlük düşmanlar geliyordu diziye.

Bazı arkadaşlar söylemiş Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi dizi diye. Bunların sanırım Ezel diye bir diziden haberleri yok. Ezel Türkiye'nin senaryo müzik oyunculuk kadro vs. her konuda en iyi dizisidir açık ve net.

Ayrıca şuan oynayan İçerde diye bir dizi var izlemedim tam anlamıyla 3-4 bölüm izledim ama izlediğim kadarıyla Poyraz'dan kaliteli bir dizi.

Senin kim olduğunu bilmeme rağmen yine yazıyorum. Poyraz Karayel bu ülkenin çok üstünde bir diziydi. İstediğiniz kadar karalamaya kalkın Poyraz Karayel bir efsane olarak anılacak.

Ezelin senaryosuna oyunculuğuna kimse laf etmiyor ama Poyraz Karayelde de oyunculukların kralı vardı. Müzikleri de bence Ezelden çok daha efsanedir. Sırf popüler diye Toygar Işıklı müziklerini yapıyor diye yüceltmenin anlamı yok. Müziklerde PK > Ezeldir benim için.

Ayrıca Ezel ilk sezondan sonra çok bozdu. İçerdeye gelirsek 2 diziyi de izleyenler çok iyi bilir ki Poyraz Karayel İçerde denen balondan 5 gömlek üstün bir dizidir. Poyraz Karayelin ilk sezonunu alıp önünüze ısıtıp koymuşlar sizler de içerde misin bla bla diyorsunuz. Hadi git başka bir hesapla gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

quote:

Orijinalden alıntı: julyan

Bu dizinin tek bir bölümünü es geçmeden izledim. Sırf müzikleri karakterlerin şakalaşmaları falan vs. izliyodum. Kendini izlettiren bir diziydi. Fakat bir konusu bir amacı yoktu, arka sokaklar gibi sürekli günlük konular günlük düşmanlar geliyordu diziye.

Bazı arkadaşlar söylemiş Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi dizi diye. Bunların sanırım Ezel diye bir diziden haberleri yok. Ezel Türkiye'nin senaryo müzik oyunculuk kadro vs. her konuda en iyi dizisidir açık ve net.

Ayrıca şuan oynayan İçerde diye bir dizi var izlemedim tam anlamıyla 3-4 bölüm izledim ama izlediğim kadarıyla Poyraz'dan kaliteli bir dizi.

Senin kim olduğunu bilmeme rağmen yine yazıyorum. Poyraz Karayel bu ülkenin çok üstünde bir diziydi. İstediğiniz kadar karalamaya kalkın Poyraz Karayel bir efsane olarak anılacak.

Ezelin senaryosuna oyunculuğuna kimse laf etmiyor ama Poyraz Karayelde de oyunculukların kralı vardı. Müzikleri de bence Ezelden çok daha efsanedir. Sırf popüler diye Toygar Işıklı müziklerini yapıyor diye yüceltmenin anlamı yok. Müziklerde PK > Ezeldir benim için.

Ayrıca Ezel ilk sezondan sonra çok bozdu. İçerdeye gelirsek 2 diziyi de izleyenler çok iyi bilir ki Poyraz Karayel İçerde denen balondan 5 gömlek üstün bir dizidir. Poyraz Karayelin ilk sezonunu alıp önünüze ısıtıp koymuşlar sizler de içerde misin bla bla diyorsunuz. Hadi git başka bir hesapla gel.

Poyraz Karayel'in tüm bölümlerini izledim Ezel'i hiç bir konuda geçemez. Ezel'in müzikleri bin basar Türkiyedeki tüm dizilere. Gerek aksiyon müzikleri gerek duygusal müzikleri olsun EZEl bir numara onu geççen bir kere.

İçerde vs Poyraz a gelirsek. Poyraz'ın bir konusu yok dizi başladı bir amacı yok? Poyraz Ayşegüle aşık olmuş hayatını yaşıyor kötü adamlarla savaşıyor çok klasik senaryo. Senaryosu Türkiye'de 10 tane dizide daha var hep aynı şeyler.

İçerde'nin bir amacı var ama bir konusu var. İki kardeş polis var. Birinin amacı ailesini bulmak diğerinin amacı kardeşini bulmak. Yani bir amaç üzerine kurulu laf olsun torba dolsun diye senaryosu yok.

Poyraz Karayel = Arka Sokaklar.. Her bölümde farklı düşman sürekli o düşmanları öldürme amacı başka bir konu yok.

Ha senin Poyraz Karayel'i savunman normal fanısın çünkü. Ama Reytingler herşeyi açıklıyor ondan diziyi bitirdiler apar topar. O kadar süperdiki dizi tüm Türkiye izliyordu

• Beyler aklıma bir fikir geldi. Bayağı saçma ama olsun.

Bu çarşamba diziye yeniden başlayalım. 1.sezondan. Yine hafta sonlari fragmanlar, özetler felan. Yine bu konuda konuşalım dizi hakkında. Yani lafın kısası en baştan başlayalım.

Ağır saçmaladım biliyorum ama çarşambalar ve haftalar çok boş geçiyor ve geçicek. Fikriniz ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 6 Mart 2017; 16:29:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko95590

Beyler aklıma bir fikir geldi. Bayağı saçma ama olsun.

Bu çarşamba diziye yeniden başlayalım. 1.sezondan. Yine hafta sonlari fragmanlar, özetler felan. Yine bu konuda konuşalım dizi hakkında. Yani lafın kısası en baştan başlayalım.

Ağır saçmaladım biliyorum ama çarşambalar ve haftalar çok boş geçiyor ve geçicek. Fikriniz ne?

Yoo bence hiç saçma değil. Ben 1.bölüme başlamayı düşünüyorum bu çarşamba zaten. Eğer millette başlarsa tekrar o bölümler hakkında yorum yapmak şahane olur.

• beko95590 B kullanıcısına yanıt
    İzleyen olursa uyar banada

Edit: 742793 de izlermis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 6 Mart 2017; 17:8:58 >
  • Yeditepe Üniversitesi

En İyi Dizi: Poyraz Karayel

En İyi Çocuk Oyuncu: Ataberk Mutlu

• POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu

Mutsuzuz sanıyorlar bizi Olric. Oysa biz mutsuz değiliz, onlar boş yere bu kadar mutlu.
  • O zaman biz başlayalım. Elbet gelen olur. Sayımız artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 7 Mart 2017; 12:0:59 >
  • İzleyen olursa izleriz beyler

• Yarın akşam Poyraz yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Aynı fikri yaz tatilinde bende söylemiştim ama bütünlük sağlanamamıştı (aslında bende bu düzene uyamamıştım). Hafta içi izlemem zor ama hafta sonları size katılırım bende.

• Bugün günlerden...
  • Poyrazcım Karayel be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 8 Mart 2017; 0:14:29 >

• Poyraz Karayel'siz ilk Çarşamba

• İlker Kaleli okuyorsan hesap aç gel dertleşelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam kimler birinci bölümü izliyor? Saat tam 21.00'de beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 8 Mart 2017; 12:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curb

Bu akşam kimler birinci bölümü izliyor? Saat tam 21.00'de beyler

• normalde bu akşam vardı :(

• 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.