< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Poyraznet'ten Veganet'e Geçişler Başladı (2. sayfa)
-
-
İnternet kopması mı istersin çoğu siteye girememe mi istersen hepsi var bu çakma issde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atlantis gibi burada ilgilenen bir olsa iyi olurdu.
20 günlük kullanım hakkımız n'olacak? 60 TL de bana fatura kesmişler. Aslında alacaklıyız. Hani haklarımız korunacaktı?
-
Keşke olsa. Sanırım poyraz ile bir alacak verecek kalmadı. Eylül ayından 6 günlük internet ücretini Veganete ödeyeceğiz.
Mafaky'den alıntıdır:
"İnsanın bilgisi olmadan illa ki fikri oluyorsa, işte böyle oluyor!!!
Anlayamayanlara, bilmeyenlere de, bilip de bilmezlikten gelenlere son bir hatırlatmadır!
Poyraznet, her ayın 1'inde (varsayalım 1 Eylül'de) faturasını kesiyordu. Fatura'nın son ödeme tarihi de o ayın 13'ü (13 Eylül) oluyordu. Ancak bu fatura bazılarının zannettiği (örneğin T.Telekom'un yaptığı) gibi Ağustoz ayı kullanımının faturası değildi. 14 Ağustos - 13 Eylül döneminin faturasıydı. Yani Poytaznet tam kullan-öde değil, yarım kullan-öde, yarım peşin öde gibi bir muhasebe sistemi kullanmaktaydı. Nedenini ya da mantığını bilmiyorum. Ama abone olan herkes bunu kabul detmiş sayılır.
Bu nedenle 24-25 Eylül'den itibaren Poyraznet'ten ayrılanlar 14 Eylül ile Poyraz'ın hatlarının kesildiği güne kadar olan süreçte (bendeniz dahil...) Poyraz'a 10-11-12 gün borçluyuz."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
veganete gectik otomatik benim onayım olmadan bunlar gecis nasil yapabiliyor
Sms gelir gelmez farklı bir iss ile anlaşmadığınız için böyle bir uygulamaya gidilmiş. Yoksa portunuz iptal olacaktı.
-
Selamlar arkadaşlar bugün internet kesildi varmıdır aynı durumda olan arkadaş,,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X