seminer hazırlarken yaptığım ppt dosyasını açamasım diğer power point dosyalarında problem yok tıklayınca ppt biçimini açamaz
hazırladığın sunumu office 2007 ile mi yapmıstın?? yiner aynı surumle mi uyumsuzluk yapıyor??
offise 2003 ile hazırladım aybı programda hata veriyor
peki ppt olarak açacak ve düzenleme mi yapacaksın yoksa pps olsa işini görür mü? bir de hata iletisi nedir tam olarak onu yazarsan daha iyi olur
daha tam bitirmedim düzenleme yapacam tılayınca pover point D:\.........ppt biçimini okuyamaz şeklinde uyarı veriyor
sorun bana gore biraz zormuş ama soyle bi yardımım dokunabilir belki DocumentsRescue Pro adlı programı indirip hatalı ppt dosyaları n içindeki veriyi kurtarabiliyorsun belki veriyi kurtarıp sunumu yeniden hazırlarsan calısır??
Bir CD ya da diskete at,öyle okumayı dene.
verdiğin sitede açılmadı tekrar programı gönderirmisin
şimdi hocam eğer bu ptt dosyalarına ek birşey koydu iseniz,müzik vs.onların yerleri değişti ise ondan yapıyor olabilir dicem ama emin değilim.office cdniz var ise power point kurulumunu tazelemeniz faydalı olacaktır.
office cd im yok diğer sunumlarda problem yok
eğer çok özel birşey değilse biryere upload et dosyası bir bakalım hocam.aklıma başka birşey gelmiyor inan
ok
quote:
Orjinalden alıntı: u_karasu
verdiğin sitede açılmadı tekrar programı gönderirmisin