Şimdi Ara

Pr3 Kurumsal Otomobil Sitesinden Çapraz makale değişimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Pr3 Kurmsal otomobil sitesinden çapraz makale yazısı yayınlamak istiyorum. Yeni projemiz için, uzun süredir yayında ve güncel olan kaliteli sitemi kullanımıyorum.

Makalemi yayınladıktan sonra Size sunabildiklerim;

+ Sitelerinizi eklediğim pr3 siteden rss ile içerik çeken siteler var, size + link sağlar.

+ Siteniz eğerki göze hoş geliyorsa, kurumsallık varsa sitenizi Yeni projenin basın kısmında logo'su ile beraber gösterebiliriz. + link sağlar.

+ Siteniz +pr4,pr5,pr6,pr7 ise ek olarak 2,3 farklı sitede daha yayınlarım. ( Farklı siteler + link )

Sık sık bu işi yapmıyorum, sadece proje için eski sitemi bu yönde birkaç basın bültenini rahat yayınlamak için kullanmak istiyorum.

Pm ile siteler ve basın bültenleri gönderilecektir. Yeni bir proje'dir. Güncel konu içermektedir, reklam vs alğılanmamaktadır, değerli haber içeriği taşımaktadır. ( Webrazzi, dunya vb sitelerde yayınlandı )

+ YENİ GİRİŞİM HABERİDİR. Rahatlıklı tüm sitelerde yayınlayabilirsiniz. ( Yeni projeyi kendiniz özgün yazabilir, okurlarınıza'da sunabilirsiniz ) Türkiye'de bir ilk uygulamadır.

Hemen başlayabiliriz, sabah'a kadar çalışma yapılabilir. (Lütfen, kaliteli ve Pr değerleri yüksek siteler olmasına dikkat edelim)

Teşekkürler.

• Pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetw -- 7 Ocak 2014; 5:07:45 >
  • ahmetw A kullanıcısına yanıt
    Geri dönüş yapıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.