Şimdi Ara

pr4 olan arkadaşlar nasıl başardınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok merak ediyorum bu pr4 nasıl oluyor acaba ben en fazla3 ü görebilmiştim sitelerinizi nerelere ekledinizde 4 oldu paylaşırsanız sevinirimi.

• Öncelikle free yönlendirme adreslerinden kurtulmalısın.Daha sonra sitenin içeriği iyiyse ve sık sık güncelleniyorsa,diğer siteler mutlaka (forumlarda özellikle) linkini paylaşıyor.Bunun sonucu pr4 oluyor.Meselawww.mobiletr.com eskiden benimdi.2003-2006 yılları arasında ben kurdum ve ben işlettim.Şimdi forumların çoğunda bu site adresi paylaşılıyor.Bak şimdi paylaştım mesela prye katkısı olur mutlaka
  • www.mobiletr.com sitenin ps si 0 gözüküyor bende muhabbet.tc yi aldım pr si 4 uğraşmaya gerek kalmadı sahibi toplisti yüksek sitelerden almış yapmış pr 4
  • ücretsiz domainle ilgisi yok sanırım bu işin pr4 olan cok sitemynet var mesela..sanırım bu pr yuksek sitelerden link almakla ilgili. forumlardakinin pek bi faydası olmuyor. aranızda pr4 ve daha üstü sitesi olanlar için aylık ne kadar istersiniz sadece link vermek için hemde görünmeyen bi yerinden ama ana sayfadan tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLadyuS

www.mobiletr.com sitenin ps si 0 gözüküyor bende muhabbet.tc yi aldım pr si 4 uğraşmaya gerek kalmadı sahibi toplisti yüksek sitelerden almış yapmış pr 4

hayır pr4 bir daha bak istersen.http://www.checkpagerank.com/http://www.prchecker.info/

• evet bendede 4 gözüküyor haklısın
  • PR4 olabilmek zaman alıyor
    öncelikle domain in tescili ne kadar eski ise o kadar şansı artıyor
    domain tescil süresi 4-5 yıllık gibi uzun süreli yapıldıysa bunun da faydası var
    bir de sitenin META Tagleri ve TITLE 'ındaki kelimelerle içeriğinin eşleşmesi gerekiyor
    en önemlisi PR'i yüksek sitelerin senin sitenle tek yönlü veya en azından karşılıklı (reciprocal) link değişimi yapması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoraseo

PR4 olabilmek zaman alıyor
    domain tescil süresi 4-5 yıllık gibi uzun süreli yapıldıysa bunun da faydası var
    bir de sitenin META Tagleri ve TITLE 'ındaki kelimelerle içeriğinin eşleşmesi gerekiyor
    en önemlisi PR'i yüksek sitelerin senin sitenle tek yönlü veya en azından karşılıklı (reciprocal) link değişimi yapması gerekiyor.

Agora Hosting,sizinle çalışmıştık,hatırladınız umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobile

quote:

Orjinalden alıntı: KLadyuS

www.mobiletr.com sitenin ps si 0 gözüküyor bende muhabbet.tc yi aldım pr si 4 uğraşmaya gerek kalmadı sahibi toplisti yüksek sitelerden almış yapmış pr 4

hayır pr4 bir daha bak istersen.http://www.checkpagerank.com/http://www.prchecker.info/

evet pr 4 müş ama bende googlenin arac cubuğu var her girdiğin sitenin pr sini gösteriyor senin sitene girdiğinde göstermedi
    oyüzden 0 dedim pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLadyuS -- 22 Kasım 2006; 17:50:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: agoraseo

PR4 olabilmek zaman alıyor

hayır alakası yok kardeşim ben forumu ilk kurduğumda daha forum bir aylıkken fazla içerik bile olmamasına rağmen pr 4 geldi.nasıl başardın diye soranlara,bir arkadaşımın forumu vardı ve pr 5 alexa sıralaması 15 binlerde geziyordu onun link bölümüne beni eklemesi (karşılıksız) ve pr si 6 olan bir sitede beni eklemişti. harici herhangi bir ne toplistim ne da bir reklamım vardı sadece forumumdaki kendi upload ettiğim linkler diğer forumlarda ve google gruplarda geziyordu.
    Bahsettiğim 2 site kapandı ve bende bir süre forumdan uzak kaldım ve ilgilenemedim. 2. rankımda bu faktörlerden dolayı pr 3 e düştü :(
    (ayrıca bu bahsettiğim pr si 5 olan site bir kere kapandığında tekrar başka bir domainle açtı ve yaklaşık 1 ay sonra yeniden prsi 5 ti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikiri747 -- 23 Kasım 2006; 11:13:35 >

• www.phpfusion.gen.tr adamlar siteye bi başladılar 3 ay sonra prg 4 oldu ancak adamlar harbiden çalışıyor. pek bi toplistlerde reklamı yok hatta hiç yok diyebilirim. ancak pagerankın iyi olması içinde tabiki kullanışlı bi site yapacaksın
  • mikiriye katılıyorum pr4-5 olan bir iki sitenin bu işe çok faydası olacağı kesin.
  • yani pr değerinin en iyi artma şekli pr 5,6,7, olan sitelere karşılıksız link verincemi oluyor ?
  • kesinlikle o şekilde oluyor. tabiki kaçtane pr4 ü toplasan bi tane pr5 etmiyor. bunuda unutmamak lazım ama nerden bulacaksın dimi pr5 ide
  • ARKADAŞLAR BENİM SİTEM sonsuzfrm-sonsuz paylaşım daha önceden pr 2 imiş ama ne zamandır bişi yapamıyom pr nayapsam 0:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.