Şimdi Ara

PRAKTICA Tablet (Yeni) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
39.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) anladım.peki pc 32 bit mi senin? Bide kurma programı olarakta mı multipadden çıkanı kullandın? VAla bende bulmadı cihazı,sarj oluyor oyüzden mi ki ya.birazdan tekrar uğraşcam. Ayrıntılı olarak nasıl yaatın bi anlatırmısın tam olarak,bişeyi eksik yapıyorumdu belki kardeş.Evet ya kesinlikle ekran koruyucu şart vala
  • Tabletteyim suan. Ayrintili yarin yazabilirim anca. Ama soyle ozetleyim. Cihazi prakticanin sitesinden indirdigim driverle tanitip oradaki yukleme programiyla yukledim. Sadece guncellestirmeyi senin verdigin linkten indirdim. Pc 32 bit. Aygit yoneticisinde bilinmeyen aygit olarak gostermeyi basardigimda guncellestir dedim. Ardindan prakticanin sitesinden indirdigim driverle tanittim. Tabi bu arada prakticanin sitesinden indirdigim yazilim guncellestirme programi acikti. Bilgisayara tanitinca programda gorunen cihaz yesil renkli oldu. Ardindan programdan img dosyasini secip guncellestir dedim. Tamamlandi ve oldu. Cok iyi suan. Ugras yaparsin buyuk ihtimal. Yoksa yarin elimden geldigince anlatirim.
  • yaptım kardeş bende ya,güzel baya gerçekten ama bu seferde sd kartı görmüyor ya :)
  • sd kart sorunumu çözdüm. Ntfs formatında olduğundan görmüyormuş arkadaşlar,fat32 yapınca düzeldi.
  • Practica'nın TP7 modelini dün NT mağazasında incelemiştim dokunmatiği gayet hassastı ve menüler hızlı açılıyordu..
    Tabi asıl, oyun veya video oynarken ki perfonmansına bakmak lazım.. fiyatı 300 lira.. Profilo bayilerine de bakmak lazım..
    http://prakticatablet.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=107
    Bir de alternatif olarak; mobee S1200 var.. Hangisi daha kalitelidir karar veremedim..?!
  • vala praktica tp 8 kullanıyorum ve çok mennunum ya gerçekten hoş alet. 7' olanıda tahminim güzeldir ama artık işlemcide çift çekirdeğe geçselerdi yeni modellerde güzel olurdu
  • arkadaşlar şimdi de yeni sürümde uygulamaları sd karta taşıma özelliği yok ya nasıl taşınıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soothsayercan

arkadaşlar şimdi de yeni sürümde uygulamaları sd karta taşıma özelliği yok ya nasıl taşınıyor acaba?

Bir uygulama vardi. Adi app2 cd idi galiba. Bi arastir istersen.
  • aaksu sende de aynı sorun yok mu peki? o tarz uygulamaların hepsini denedim olmuyor hiçbiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Practica'nın TP7 modelini dün NT mağazasında incelemiştim dokunmatiği gayet hassastı ve menüler hızlı açılıyordu..
    Tabi asıl, oyun veya video oynarken ki perfonmansına bakmak lazım.. fiyatı 300 lira.. Profilo bayilerine de bakmak lazım..
    http://prakticatablet.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=107
    Bir de alternatif olarak; mobee S1200 var.. Hangisi daha kalitelidir karar veremedim..?!

bende aynı durumdayım,+ olarak birde şu metroda satılan onyo var.ama o sadece fiyatı daha ucuz olduğu için düşünüyorum.malzeme kalitesi bu iki tablete göre vasat.kullanalar fikir verirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: soothsayercan

aaksu sende de aynı sorun yok mu peki? o tarz uygulamaların hepsini denedim olmuyor hiçbiri

Tableti suan sadece nete girmek icin kullaniyorum. Bir kac oyun uygulama var ama yine de hafiza karti kullanmiyorum henuz. Oyuzden bilgim yok o konuda.
  • SA ARKADŞLAR BN BGUN ALDIM TABLETİ HAT TAKILIYOMUŞ BUNA ACABA NERESİNDE BN BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM SAOLUN ŞİMDİDEN
  • anladım aaksu kardeş :) muratcan kahtalı arkadaşım hat takılmıyor bu tablete bilgin olsun
  • Şimdi tp 8.1 icin olan yazılımı bizim cihaza yüklesek sorun çıkarır mı?
  • bizim okul erken kayıt hediyesi olarak praktica tp10 hd modelini verecek herekse ücretsiz olarak(okul için değil kişisel bilgisayar olarak) ürün okulumuzda var inceledim dokunmatiği felan gayet güzel özellikleri de prakticatablet.net de mevcut.Sizce ne kadar eder TP 10 HD sıfırı?
  • aaksu sakın yükleme tp 8.1 yazılımını,ben yükledim bozuk çalışmadı sonra hemen eskisini yükledim düzeldi.tp 10 modeli daha piyasada yok ama özelliklerine bakarak diyebilirim ki 500 falan olur bence fiyat hatta belki az daha düşük. Praktica ucuz tutar fiyatları ki zaten o tablette max okadar eder çünkü hala bir çekirdek işlemci kullanıyor
  • Bize de dershaneden Praktica TP8.1 modeli tablet pc verdiler. TP8'in bir üst modeli. ICS ile geliyor. Her şey çok güzel oyunlar akıcı, videolarda donma yok, bataryası bana iyi dayanıyor ancak için Google Play Store yok, onun yerine alernatif slideme diye bir market yazılımıyla geliyor. Ben 1Mobile Market ve Applanet de yükledin baya da oyun, program vs. yükledim tablet bana mısın demedi. Çözünürlüğü 800x600 olması biraz kötü ancak dokunmatiği çok güzel. Garantisi de var. Keşke Google Play Store da olsaymış tam olurmuş. Siz biliyor musunuz? Uyumlu Play Store uygulamasını nasıl bulurum?

Düzenleme: Praktica Tablet sadece Türkiye'ye gönderiliyor galiba. Firmanın diğer internet sitelerinde tablet modelleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion7 -- 23 Nisan 2012; 19:36:32 >
  • Sadece deneme amaçlı açılmış TP8.1 Ürünü elimde mevcut dileyenler sanalpazarda yer alan ilanımı inceleyebilirler ;http://www.sanalpazar.com/Praktica-Tp8.1-Tablet-Pc.-android-4.0__isp3240915
  • avea jet modem kullanmak için ne yapmam lazım çoğu tablette bir şekilde çalıştırılıyor practica 8,1 de böyle imkan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas1925

avea jet modem kullanmak için ne yapmam lazım çoğu tablette bir şekilde çalıştırılıyor practica 8,1 de böyle imkan yokmu

Otg kabloya ihtiyacınız var. Bulursanız USB modem, flaş bellek gibi araçları kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.