vala android marketi indirsene b, sürümü oluyor sadece. güncelleme yok evet.http://www.prakticatablet.com/ bu adres yetkili adres güncelleme olursa burdan yayınlanacak. evet ya ekran koruyucu boşa yani gerek yok çıkartılması gerekiyo direk zaten hep hava var içinde. Ben baya oyun program kullanıyorum,bugün ya da yarın bakıp yazarım.
Marketi nasil indirecegimi bilmiyorum. Bir link falan varsa cok iyi olur.
link var ama şuan bilmiyorum, prakticaya mail atıp link istemiştim ordan alıp indirmiştim,şuan hatırlamıyorum.sadece o çalışıyordu normalde ben başka sürümlerini indirmiştim ama çalışmadı marketin.
quote:
Orijinalden alıntı: soothsayercan
link var ama şuan bilmiyorum, prakticaya mail atıp link istemiştim ordan alıp indirmiştim,şuan hatırlamıyorum.sadece o çalışıyordu normalde ben başka sürümlerini indirmiştim ama çalışmadı marketin.
Mail attim bende. Umarim donerler geri.
arkadaşlar maillerimi karıştırıp tabletle uyumlu android marketi buldum.adresini veriyorum :http://www.mediafire.com/?717581v5sv3uo5n eğer yasak değilse ek olarak koyabilirim.
quote:
arkadaşlar maillerimi karıştırıp tabletle uyumlu android marketi buldum.adresini veriyorum :http://www.mediafire.com/?717581v5sv3uo5n eğer yasak değilse ek olarak koyabilirim.
Saolasin hocam kurdum bende.
Arkadaşlar Bende aldım PRAKTICA DAN çook iyi
arkadaşlar,bilgilerimizi paylaşalım burda.mesela ekran koruyucu bulan var mı cihaza,ya da custom rom?
Ekran koruyucusu aramadim henuz. 8 inc ekran zor bulundugu icin ekran koruyucusu bulmakta zor olacaktir. Ipad koruyucusu falan alip kesmek gerekecek galiba. Rom falan da denk gelmedi bana. Cihaz yaygin kullanimda olmadigi icin hakkinda pek konu bulamadim nette. Bir de ben soru sorayim. Hdmi ile lcd tv ye baglayinca tv ye goruntu direk geliyor ama cihazin ekran goruntusu gidiyor. Dokunmatik calisiyor ama nereye dokundugunu goremedigin icin iskence oluyor. Bu konuda bilgisi olan varsa iyi olur.
Ben bu cihazı şubat ayında aldım. Bir süre kullandım, üzerinde 2.3 android vardı. Kısa bir süre sonra hevesim kaçtı attım bir kenara. Praktica ile yaptığım görüşmede nisan ayı ortasında 4.0 güncellemesini yayınlayacaklarını öğrendim. Sevindim. Aynı cihazı satan nextbook ve prestigo firmalarının sayfalarına baktım. Prestigo 1 nisanda android 4 romunu yayınlamış. Az sonra yükleyip deneyeceğim. Praktica romu yayınlayana kadar idare edeceğiz artık. Cihaz şarj ve ekran hassasiyeti konusunda iyi ama işlemcisi olsun kamerası olsun rami olsun vasat bir cihaz. uzun kullanımda insanı sıkıyor. Aynı paraya alınabilecek daha üst seviye cihazlar var. Hepinize saygılar sevgiler...
hdmi olayını hiç denemediğim için bilmiyorum. Android 4 güncellemesi çin bana da aynı şeyi söylediler,nisan ortasında falan gelecekmiş beklemedeyiz bakalım. Bence işlemci ve ram konusunda bi sorun yok,orta düzey sonuçta,gerçi şuan artık geri kaldılar yeni 4 çekirdekli işlemcilere göre,kamera harbi kötü ama zaten kullanmıyorum hiç.bu arada benim tablet artık hafiften ısınıyor oyunda falan
quote:
hdmi olayını hiç denemediğim için bilmiyorum. Android 4 güncellemesi çin bana da aynı şeyi söylediler,nisan ortasında falan gelecekmiş beklemedeyiz bakalım. Bence işlemci ve ram konusunda bi sorun yok,orta düzey sonuçta,gerçi şuan artık geri kaldılar yeni 4 çekirdekli işlemcilere göre,kamera harbi kötü ama zaten kullanmıyorum hiç.bu arada benim tablet artık hafiften ısınıyor oyunda falan
Hdmi görüntü kalitesi çok kontraks, bunun yanında lcd tv den film falan izleyim derseniz tam ekranda görüntü pixelleşiyor. Açıkçası ben çok beğenmedim. İşlemci ve ram kötü demedim bu arada. Bence yetersiz. Yani işlemci 1,5 ghz, ramda 1 gb olsa bence daha tatlı olurdu. Gerçi yazılımla 1.5 ghz işlemci çıkartılıyor ama oda riskli iş. Ram yükselteyim desen kasayı açacaksın garanti gidecek. Onu belirtmek istemiştim. Isınma olayına değinmek gerekirse 3d oyunlarda işlemci haliyle çok çalıştığından ısınıyor, ama öyle el yakacak kadar da değil hani. Sonuçta pasif soğutmalı bir cihaz. Açamadğı oyunda olmadı bende şu ana kadar. Dün gece cihaza Prestigio MultiPad PMP5080B için olan android 4.0.3 romunu attım. Cihaz sanki yeniden doğdu. Önceki 2.3 versiyonu ne eziyetmiş öyle. Dünden beri elimden bırakamıyorum cihazı. Türkçe dil desteğinde ufak tefek eksiklikler var ama olsun artık. Cihaz sanki daha stabil çalışıyor gibi. Şimdilik bu kadar kalın salıcakla....
bunları sanırım profilo bayileri satıyor,, bende inceledim ,baya güzel hemde fiyatı çok iyiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: dark_lord
quote:
Hdmi görüntü kalitesi çok kontraks, bunun yanında lcd tv den film falan izleyim derseniz tam ekranda görüntü pixelleşiyor. Açıkçası ben çok beğenmedim. İşlemci ve ram kötü demedim bu arada. Bence yetersiz. Yani işlemci 1,5 ghz, ramda 1 gb olsa bence daha tatlı olurdu. Gerçi yazılımla 1.5 ghz işlemci çıkartılıyor ama oda riskli iş. Ram yükselteyim desen kasayı açacaksın garanti gidecek. Onu belirtmek istemiştim. Isınma olayına değinmek gerekirse 3d oyunlarda işlemci haliyle çok çalıştığından ısınıyor, ama öyle el yakacak kadar da değil hani. Sonuçta pasif soğutmalı bir cihaz. Açamadğı oyunda olmadı bende şu ana kadar. Dün gece cihaza Prestigio MultiPad PMP5080B için olan android 4.0.3 romunu attım. Cihaz sanki yeniden doğdu. Önceki 2.3 versiyonu ne eziyetmiş öyle. Dünden beri elimden bırakamıyorum cihazı. Türkçe dil desteğinde ufak tefek eksiklikler var ama olsun artık. Cihaz sanki daha stabil çalışıyor gibi. Şimdilik bu kadar kalın salıcakla....
merhaba tekrardan.bişey sorcam ya. Prestigio MultiPad PMP5080B için olan android 4 bizim tabletle tam uyumlu mu şimdi? Yoksa biraz daha bekleyip kendilerinin yayınladıklarını mı yükleyeyim sence?
Siteden guncelleme aciklanmis. Deneyelim bakalim.
sitede ismi var sadece indirilemiyor henüz..
Evet ben de sonradan farkina vardim. 3 yeni model daha duyurmuslar. Sen once ilk cikardigin modeli kanitla bi. Sonra yaparsin yeni model. Sacma olmus bu hareket.
evet ya bncede saçma,bide modellere bakıyorum hemen hemen hepsi aynı özelliklerde,hatta çok saçma bir olayda hepsinde tek çekirdek 1 ghz işlemci var ya,10 inch tablette bile,bana çok geri kalacak yeni modeller gibi geldi..Bari bizim güncelleme gelse bir an önce
bari tam tarih verselermiş. siteden mail atayım dedim ama sitede sorun var gönderilmiyor.
@dark lord Prestigio MultiPad PMP5080B romu nasıl biraz açıklar mısın? Tam uyumlu mu? batarya tüketimi falan nasıl acaba? Birde nasıl yükleniyor?
quote:
@dark lord Prestigio MultiPad PMP5080B romu nasıl biraz açıklar mısın? Tam uyumlu mu? batarya tüketimi falan nasıl acaba? Birde nasıl yükleniyor?
Aynı cihazlar olduklarından (çindeki aynı fabrikadan çıkan cihazlar olduklarından) rom birebir örtüşüyor. Yeni bir güncelleme çıkmış cihaz şu an onu yükülüyor. market yüklü geliyor ve tam olarak çalışıyor. Prestigo prakticadan daha köklü bir firma olduğundan yeni yazılım ve güncellemeler çok daha önce geliyor. şarz konusuna gelince cihaz şarzı aynı gidiyor. İşlemci android 4.0.3 ü ucu ucuna çalıştırıyor. Yani çift çekirdekli işlemci istiyor kanımca.