Şimdi Ara

PRAKTICA Tablet (Yeni) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
39.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

375 in yarısı 299 mü oluyor?

fiyatı 274tlhttp://www.webdenal.com/mobee-s1200_418310.html yazdığımı iyi okursan neredeyse demişim
  • Özellikleri cok mü kötü peki? Ainol elf alacağım ama prakticanin ekran boyutu daha guzel. Uygulamalarda cok mü sıkıntı çıkarır elfe göre?
  • vala birader bence çok güzel tablet hiç pişman olmadım,deri kılıfıda çok portatif.Uygulamalarda da pek bir sorun yok,nadiren çalıştrmadığı şeyler çıkıyor.marketide yükledim ben. full hd film falan 0 takılma zaten.Artı praktica yetkilileri nisan ayında 4.0 güncellemesininde çıkacağını söylediler. Küçük bir inceleme yapmıştım ben : http://inceliyoruzherseyi.blogspot.com/2012/02/practica-tp8-tablet-on-incelemesi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: soothsayercan

vala birader bence çok güzel tablet hiç pişman olmadım,deri kılıfıda çok portatif.Uygulamalarda da pek bir sorun yok,nadiren çalıştrmadığı şeyler çıkıyor.marketide yükledim ben. full hd film falan 0 takılma zaten.Artı praktica yetkilileri nisan ayında 4.0 güncellemesininde çıkacağını söylediler. Küçük bir inceleme yapmıştım ben : http://inceliyoruzherseyi.blogspot.com/2012/02/practica-tp8-tablet-on-incelemesi.html

hocam ekran konusunda biraz şikayetçi olmuşun galiba. çözünürlük çok mu sıkıntılı? keşke almasaymışım dedirtiyor mu? kargo ile uğraşmak en nefret ettiğim şeydir. ainol elf alacağım yoksa. elf ile bu cihaz arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

• vala bende ainol elf ve aurora yeni çıktığında çok karasızdım ve yine aynı şekilde çinden kargoyla getirmek falan çok gıcık ollduğum bir durumdu. Sonra bunu gördüm araştırdım falan,ntde 375 e kampanyayla aldım,bide 8 gb hafıza kartı aldım.Genel anlamda çok memnunum.800 * 600 işte çözünürlük, sıkıntı değil aslında ama sonuçta 8 '' cihaz biraz az kalıyor çözünürlük. Oyüzden yani yoksa problem yok,bataryası gayet iyi,kamera dandik ama zaten gerek yok bence, baya oyun falan oynadım,programda yükledim,hiç takılma yaşamadım ama kaç ay oldu birkaç kez dondu,reset attım,oda normal çünkü çok yüklenmiştim. Ben en çok hd film izliyorum ya da dvdrip dizi falan,mükemmel perfprmansı ve seside fena değil.Zaten brrip 720p filmler var ya,2-3 gb oluyorlar,onlardan izlerken çözünürlük falan mükemmel gözüküyor,sadece menüde falan simgeler biraz büyük mesela çözünürlük yüzünden,ve en güzeli 2 yıl garanti. Bataryası ölmeye başlarsa ver garantiye mesela.

• quote:

vala bende ainol elf ve aurora yeni çıktığında çok karasızdım ve yine aynı şekilde çinden kargoyla getirmek falan çok gıcık ollduğum bir durumdu. Sonra bunu gördüm araştırdım falan,ntde 375 e kampanyayla aldım,bide 8 gb hafıza kartı aldım.Genel anlamda çok memnunum.800 * 600 işte çözünürlük, sıkıntı değil aslında ama sonuçta 8 '' cihaz biraz az kalıyor çözünürlük. Oyüzden yani yoksa problem yok,bataryası gayet iyi,kamera dandik ama zaten gerek yok bence, baya oyun falan oynadım,programda yükledim,hiç takılma yaşamadım ama kaç ay oldu birkaç kez dondu,reset attım,oda normal çünkü çok yüklenmiştim. Ben en çok hd film izliyorum ya da dvdrip dizi falan,mükemmel perfprmansı ve seside fena değil.Zaten brrip 720p filmler var ya,2-3 gb oluyorlar,onlardan izlerken çözünürlük falan mükemmel gözüküyor,sadece menüde falan simgeler biraz büyük mesela çözünürlük yüzünden,ve en güzeli 2 yıl garanti. Bataryası ölmeye başlarsa ver garantiye mesela.

saolun cevabınız için tekrar. elf almayı düşünüyordum ama bunu almak daha kolay olacak. yarın nt ye ve bir kaç beko bayii ne uğrayım bari. ek olarak flash player ya da uygulama bulmada sıkıntı oluyor mu? genel olarak kullandığınız bir site falan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagi10best -- 26 Mart 2012; 22:40:23 >

• flash player yüklü geliyor zaten güncelledim bende,çalışıyor gayet,oyun uygulama maxi cep var kullanıdığım arti black market vardı ma sonradan android marketi yükledim zaten direk ordan indiriyorum bedava olanları :) Bide bişey söyleyeyim,cihazda android 2.3 var oyüzden bazı uygulamaları indirirken sürümleri önemli oluyor,mesela youtubeun bir sürümü problemsiz iken başka bir sürümü sorun çıkarmıştı bende,çok nadir oluyo zaten ama bil yinede sen.
  • quote:

flash player yüklü geliyor zaten güncelledim bende,çalışıyor gayet,oyun uygulama maxi cep var kullanıdığım arti black market vardı ma sonradan android marketi yükledim zaten direk ordan indiriyorum bedava olanları :) Bide bişey söyleyeyim,cihazda android 2.3 var oyüzden bazı uygulamaları indirirken sürümleri önemli oluyor,mesela youtubeun bir sürümü problemsiz iken başka bir sürümü sorun çıkarmıştı bende,çok nadir oluyo zaten ama bil yinede sen.

Cevap icin teşekkürler. Yarın alayım bari bende. İcs guncellemesi de gelir umarım bir an önce. Yeni model çıkıyor diye duymuştum. Umarım sadece ona çıkarmazlar ics yi.
  • hmmm vala praktica istanbul başbayii dedi nisanda çıkacak diye,praktica mı çıkartıyormuş yeni model ?
  • Evet. Tp 8.1 si galiba model ismi. Prakticanin sitesine girip bakarsanız "tp 8.1 yakında" diye yazıyor.
  • anladım merak ettim bakıyorum hemen:) Ayrıca tabletin bir artısınıda söyleyeyim dokunmatiği mükemmel bence,tüm tabletleri az çok kullandım,praktica geri kalmaz asustan ipadden bile bence gerçekten,belki bana öyle geliyordur ama öyle işte.
  • quote:

flash player yüklü geliyor zaten güncelledim bende,çalışıyor gayet,oyun uygulama maxi cep var kullanıdığım arti black market vardı ma sonradan android marketi yükledim zaten direk ordan indiriyorum bedava olanları :) Bide bişey söyleyeyim,cihazda android 2.3 var oyüzden bazı uygulamaları indirirken sürümleri önemli oluyor,mesela youtubeun bir sürümü problemsiz iken başka bir sürümü sorun çıkarmıştı bende,çok nadir oluyo zaten ama bil yinede sen.

Uygulamalarla ilgili bir şey soracağım musadenizle. Uygulama ve oyunlar icin forumlarda ekran boyutlarına göre siniflandirmislar. Bu sınıflandırmalar icinde 8 inç yok. 7 inç veya baska olcudeki bir ekran icin olan oyunu acıyor mü makine?
  • vala güzel soru.Şu ana kadar ekran olarak oyunlarda birkça tane hariç uyum sorunu olmadı.onlarda da ben 240*320 indirmişim yanlışlıkla oyüzden küçük açıldılar. Bence ekran olayı inç olarak değilde çözünürlük olarak önemli.Bi problem olmuyor yani.Şuan piyasaya bakıyorum ve hala iyi bir alternatif gibi duruyor bu ürün.
  • quote:

vala güzel soru.Şu ana kadar ekran olarak oyunlarda birkça tane hariç uyum sorunu olmadı.onlarda da ben 240*320 indirmişim yanlışlıkla oyüzden küçük açıldılar. Bence ekran olayı inç olarak değilde çözünürlük olarak önemli.Bi problem olmuyor yani.Şuan piyasaya bakıyorum ve hala iyi bir alternatif gibi duruyor bu ürün.

Peki teşekkür ettim. Ürün kullanıcısı az olduğu icin video incelemesi falan hiç yok. Ayrıca bir ana konu falanda acsak olabilir.
  • Ben aurora kullanıyorum.
    bu tabletin aurora'ya göre (özelliklerini gördüğüm kadarıyla) + ve -'lerini yazayım.
    Aurora'ya göre bu cihazın + yönleri
    1-5000mAh Li-Polymer pili(aurora'da 3700mah)
    2-garantisi

Aurora'ya göre bu cihazın - yönleri
    1- ekran(her nekadar practica 8 inch olsa da çözünürlük az ve IPS ekranlı 1024*600 Aurora'ya göre ekranı çok geride kalıyor)
    2-yazılım desteği(ainol ürünleri android 4.0'a çoktan geçti ve Rom'lar sürekli güncelleniyor)
    3-Ram Aurora 1 gb practica 512 mb
    4- boyut Aurora daha ince 9.7mm practica 11.2 mm ve aurora daha hafif
    5-dahili hafıza aurora 8gb(16 gb modeli de var) practica 4gb
  • aldım bu gün itibariyle. garantisinin olması çok iyi bir şey. en büyük artısı bence. çok hoş. şuan kurcalama aşamasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

aldım bu gün itibariyle. garantisinin olması çok iyi bir şey. en büyük artısı bence. çok hoş. şuan kurcalama aşamasındayım

hayırlı olsun bakalım inşallah memnun kalırsın. birde kaça aldın acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soothsayercan -- 27 Mart 2012; 13:23:59 >
  • beko bayiinden 400 e aldım. garantisinide bir sorun çıktığında getirin o zaman başlatalım dedi. işime de geldi açıkçası. pazarlık konusunda iyiyimdir ama fazlada bir şey yapamadım. şuan için iyi. sağlam market bulmaya çalışıyorum. bazı marketler indirdim ama içerisindeki oyunlar atari oyunları gibi. sağlam marketler bulursam iyi olacak gibi gözüküyor. cihaz için şuan var olan bir güncelleme falan yok galiba. cihaz için yorumum ise hiç fena değil. üstüne yapıştırdıkları ekran koruyucusunda hep hava kalmış aralarda. keşke yapıştırılmamış olarak gelseydi. kılıfı çok güzel. şarjı hiç bitmiyor desem yeridir. fazlasıyla şaşırttı beni. dolphin tarayıcı indirdim şimdilik. sizin önereceğiniz uygulama ve oyunlar varsa iyi olur
  • vala android marketi indirsene b, sürümü oluyor sadece. güncelleme yok evet.http://www.prakticatablet.com/ bu adres yetkili adres güncelleme olursa burdan yayınlanacak. evet ya ekran koruyucu boşa yani gerek yok çıkartılması gerekiyo direk zaten hep hava var içinde. Ben baya oyun program kullanıyorum,bugün ya da yarın bakıp yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.