Şimdi Ara

Praktiker yanıyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
10
Favori
36.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realgs

abartmayın yahu,bu fiyata bu model iyi bence. Yıllardır mangal kullanırı,çok çeşit kullandım.Bunu geçen hafta aldım ve aynı gün kullandım.
    Bu fiyata göre iyi ürün.

Yorumunuz için sağolun hocam. Normalde böyle bir ürünü almazdım ama portatif olması(Yanlarda ve alt kısımda raf bulunan raflar) beni cezbediyor.

Bakalım yarın almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: bymami78

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Praktiker yanıyor

Bayrampaşa Praktiker'e giden arkadaşlar, şu üründen hala var mı?

Vardi pazar.ama bunu tavsiye etmem.ben 3 sene once 30 liraya almistim.killanisli degil bence

Ürün teneke resmen kesinlikle tasfiye etmiyorum benim aldığım suanda çöp oldu bile...kendiniz yaptırın yada sağlam bişey alın yapı marketlerinde satılan mangallarin kalitesi iyi değil yani ucuz olanların...

Evet teneke
    20 TL bile çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

quote:

Praktiker yanıyor

Vardi pazar.ama bunu tavsiye etmem.ben 3 sene once 30 liraya almistim.killanisli degil bence

Ürün teneke resmen kesinlikle tasfiye etmiyorum benim aldığım suanda çöp oldu bile...kendiniz yaptırın yada sağlam bişey alın yapı marketlerinde satılan mangallarin kalitesi iyi değil yani ucuz olanların...

Evet teneke
    20 TL bile çok

Yarın aldığımda test edip göreceğiz, çok olup olmadığını.

• artık gitmenize gerek kalmadı bütün indirimler bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

artık gitmenize gerek kalmadı bütün indirimler bitti

Bunu nereden öğrendiniz ?
  • quote:

indirimler mi bitti,ürünler mi ? batıyoruz ayağına mal satmaya mı çalıştılar yoksa
  • ankara praktiker kapandı mı? yoksa bir avize bakmaya gidebilirimi lütfen cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

quote:

Bunu nereden öğrendiniz ?

birinden ögrenmeme gerek yok 2 haftada 3 kere gittim indirimli ürünlere zam yaptılar. Geriye kalan indirimliler zaten satıldı. Normal ürünleri de topluyorlar. Kısacası her ürüne indirim yapılmayacak.
  • Umraniye de tv sehpaları 49-59-69 tl ye dusmus. Kaptım hemen bir tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Praktiker yanıyor

Evet teneke
    20 TL bile çok

Ee sonuç?

• Forum İstanbul Praktiker'e son olarak 21.06.2013 tarihinde akşam gittim. Raflarda kalan ürünler toplanıyordu. mağazanın yarısından fazlası toplanmış gibiydi. Şifonyere ihtiyacım vardı. 139 TL'ye 4 çekmeceli aldım bir tane. Bir ara İkea'da da 4 çekmeceli beyaz renk bir şifonyer 149 TL'ye düşmüştü ancak çekmecelerinde kulpları olmadığı için model olarak hoşuma gitmemişti. Yine de Praktiker'den almadan önce son olarak İkes'daki modele bakmak için uğradığımda aynı şifonyerin üç çekmeceli modelini 149 TL'den sattıklarını görünce tereddütsüz olarak aldım Praktiker'deki modeli. Halılara da bakayım dedim gelmişken. 59,95 TL'lik halılardan son 3 tane kalmıştı. Halıya da ihtiyacım vardı üçünü de alıp çıktım. Görevliden öğrendiğim kadarıyla 2 Temmuz son günmüş Praktiker için. Daha indirim olur mu bilmem ama indirimli ürünlerin teşhirlerinin bile üzerinde satıldıklarına dair ibareler yer alıyordu. Satış yapmaktan ziyade taşınma hazırlığı yapıyordu görevliler. Müşteriyle ilgilenen pek yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 23 Haziran 2013; 0:31:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Praktiker yanıyor

Evet teneke
    20 TL bile çok

Ee sonuç?

Şu yorumdan sonra bana uzak olduğu için riske alıp gitmedim.

quote:

• praktikerin en sevdiğim yönü gram gram istediğin çeşitte vida vs. alabiiliyordun, kapanmasına üzüldüm. Ankara Antaresten haberi olan varmı? kapanmadıysa yarın bir ziyaret edeyim son kez, #direnpraktiker
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Praktiker yanıyor

Evet teneke
    20 TL bile çok

Ee sonuç?

Şu yorumdan sonra bana uzak olduğu için riske alıp gitmedim.

quote:

almamakla ıyı yapmıssınız..

bu arada son durum nedır ? praktıklerde ındırım devam edıyormu

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Her cumartesi uğrar oldum Ümraniye praktikere :)
    Bugün 3. gidişim. İlk gittiğimizde son kalan perdelerden valide faydalandı. Çeşitli ebatlarda ki 4 perdeye 20 TL falan verdi :)
    Ben de ithal duvar kağıdı aldım ,rulosu 5 TL :) 10 mt uzunluğunda. hatta bugün uyguladım müthiş oldu :) Bir de yemek
    masası almıştım 2 kişilik Nasdaq marka , çok şık , çok modern duruyor. Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 49 olabilir.Yukarıda bir arkadaş da yazmıştı.

İkinci gidişte 2 tane halı ve 2 tane stor perde aldım.Stor perdelerin tanesi 12 , Halılar'ın tanesi 59 idi.

Bugün de geçen gidişlerimde beğendiğim TV sehpaları indirime girmişti şansıma. 3 boy mevcuttu. Ozaman ki fiyatları tam
    olarak aklımda kalmasa da en küçüğü 99 diye hatırlıyorum.Bugün en küçüğü 49 , orta 59 büyük olan 69'du.
    Büyük olandan aldım haliyle .3 raflı 150 cm uzunluğunda. 200 küsurdan düşmüş. Çok şık duruyor. Bence fiyatı gayet uygun.

Halen satışlar devam ediyor. Ne zaman tamamen kapatırlar kestiremiyorum. Mağazada yer yer raflar boşalsa da
    hala dolu gibi. Ama fiyatlar normal. Düşüşleri yakalamak lazım. Bugün baktığımda aynı duvar kağıdında 49 , stor perdelerde
    35 TL etiket vardı.Çeşit kalmamış zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

Her cumartesi uğrar oldum Ümraniye praktikere :)
    Bugün 3. gidişim. İlk gittiğimizde son kalan perdelerden valide faydalandı. Çeşitli ebatlarda ki 4 perdeye 20 TL falan verdi :)
    Ben de ithal duvar kağıdı aldım ,rulosu 5 TL :) 10 mt uzunluğunda. hatta bugün uyguladım müthiş oldu :) Bir de yemek
    masası almıştım 2 kişilik Nasdaq marka , çok şık , çok modern duruyor. Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 49 olabilir.Yukarıda bir arkadaş da yazmıştı.

İkinci gidişte 2 tane halı ve 2 tane stor perde aldım.Stor perdelerin tanesi 12 , Halılar'ın tanesi 59 idi.

Bugün de geçen gidişlerimde beğendiğim TV sehpaları indirime girmişti şansıma. 3 boy mevcuttu. Ozaman ki fiyatları tam
    olarak aklımda kalmasa da en küçüğü 99 diye hatırlıyorum.Bugün en küçüğü 49 , orta 59 büyük olan 69'du.
    Büyük olandan aldım haliyle .3 raflı 150 cm uzunluğunda. 200 küsurdan düşmüş. Çok şık duruyor. Bence fiyatı gayet uygun.

Halen satışlar devam ediyor. Ne zaman tamamen kapatırlar kestiremiyorum. Mağazada yer yer raflar boşalsa da
    hala dolu gibi. Ama fiyatlar normal. Düşüşleri yakalamak lazım. Bugün baktığımda aynı duvar kağıdında 49 , stor perdelerde
    35 TL etiket vardı.Çeşit kalmamış zaten.

O rulo duvar kağıtlarından kalmış mıdır,?

• Dün gittik, alacak bişi bulamadık, çer-çöp. Reyonlar arasında gezerken, aaa evdeki şunu da burdan almıştık, bunu da ordan almıştık diyip bol bol nostalji yaptık. Mekanın genel olarak virane hali ve insanların ucuz bişiler bulmak amacı ile orayı burayı didiklemeleri bize sık sık "batan geminin malları" lafını hatırlattı. Ruhuna fatiha okuyup geldik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O rulo duvar kağıtlarından kalmış mıdır,?

Sanmıyorum hocam , kalanlara da zaten normal etiket vurmuşlar. Ortalama 40 civarı.
    İndirimden sonra çok fazla duvar kağıdı kalmamıştı. Olsaydı ben de dün bir kaç rulo daha alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

praktikerin en sevdiğim yönü gram gram istediğin çeşitte vida vs. alabiiliyordun, kapanmasına üzüldüm. Ankara Antaresten haberi olan varmı? kapanmadıysa yarın bir ziyaret edeyim son kez, #direnpraktiker

Gitmenize gerek yok. İçeri girebiliyorsunuz ama içeride alınabilcek ürün yk.
  • basınçlı yıkama makinaları fiyatları nasıl karcher
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.