Şimdi Ara

Praktiker yanıyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
10
Favori
36.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan08

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Arkadaşlar ben bugün gittim bir cacık yoktu... Öyle herşey de indirim falan yok. Bazı ürünlerde var. İhtiyacın olacak ki alacaksın Mesela kaplama malzemesi vardı yüzde elli indirim olmuş. Mesela bir arkadaş bugün sormuş yer darlığı için katlanan kapı modelleri onlar var ve hala indirimli ihtiyacı olan gidip alsın.. Boyalarda, aydınlatma ürünlerinde, küçük ev aletlerinde hatta hırdavatta indirim mindirim yok... Aklınızda bulunsun.

Teşekkür ederim hocam; bu hafta içinde kapılara bakmak için uğrayayım. Merak ettiğim kalitesiydi; çabuk kırılır mı falan diye endişe etmiştim. En iyisi gidip görmek sanırım.

Ben geçen hafta bakmıştım katlanır kapılara ama pek hoşuma gitmedi yanlış hatırlamıyorsan her modelde de indirip yoktu.
    Bugün ümraniye deki mağazadaydım yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi ömyle aman aman bir indirim yok.Ben asıl bombaları kapanmasına yakın günlerde bekliyor ve pusuya yatıyorum

Kapanışı ne zaman, 1 gün önce gideyim Bir de neyi hoşunuza gitmedi mesela o kapıların?

• Valla o günü bende bilmiyorum
    Bizim baktığımız teşhir halinde iken yırtılmıştı ve yırtılan ksımdan malzemeye baktığımda pek basit bir malzeme idi.Ayrıca kapıyı bağlantı yapacağınız aparatlar ayrı satılıyordu ve açıkcası fiyat yönü daha ağır basaraktan o alandan uzaklaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ümraniye' de ucuz rulo duvar kağıdı kalmamıştı ama cam TV sephalarından (49 - 59 - 69 TL) bolca vardı
    Portal marka masa + 2 sandalye (mutfak için çelik ve camdan yapılma) 199 TL den 99 TL ye düştüğünü görünce bir tane aldım ve daha da çok vardı.

Dediğim gibi 69'luk TV sehpasından dün aldım ve kurdum. Gayet güzel ve kullanışlı.
    Portal masa dediğiniz ,girişte bulunan kırmızı (telefon kulubesi) ve mavi (nasdaq) olan mı?
    Eğer onlarsa eski fiyatı 99'du , ben indirimde 49'a almıştım.

Masa ve 2 sandalye icin Forum Istanbul Praktiker'deki fiyat hicbir zaman 99 TL'nin altina inmemisti. 49 TL'ye gercekten iyi almissiniz. Kirmizi telefon kulubesi olan modelini de hic gormedim. Sanirim Umraniye Praktiker'de daha anlamli ve guzel indirimler var. Forum'daki Praktiker'e son olarak 21 Haziran'da gitmistim. O zaman da masa 99 TL'den satistaydi. 3 takim kalmisti sadece. Boyle olunca da tuketiciyi kaziklamis, insanlari kandirmis oluyorlar. Umraniye'de satilan fiyattan Forum'da neden satilmiyor? Ikisi de Praktiker degil mi? Urun ayni, firma ayni, fiyat farkli. Resmen sacmaligin daniskasi.

Evet kırmızı ve mavi şekilde iki çeşit vardı.
    İkisi de çok şık duruyordu ama mavi (nasdaq) olan daha ağır bastı.
    Praktikere haftada bir uğrarırım genelde , dediğiniz gibi hep 99'du.
    İndirimleri duyupta gittiğim ikinci sefer %50 'ye denk geldi ve aldım bir tane.
    Dün dikkat etmedim fiyatına , büyük ihtimal gene 99 yapmışlardır.
    Aldığım diğer ürünleri de aynı fiyata bulamadım bir daha , ya bitmiş ya da
    eski fiyatına çekilmiş oluyor.

Ama dünkü TV sehpası indirimi iyi denk geldi. İhtiyacı olan kaçırmasın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Ülkemizden çekilme kararı aldılar. Yılbaşına kadar ne varsa bu fiyatlarla satacaklar. Satamadıklarını da bırakacaklar.

+1 üzüldüm açıkçası çalışanların durumları netleşmemişti en son adamlar ne yapacaklar o kadar insan çalışıyor
  • Aldığım şifonyerin bir parçası defolu çıktı. Değişim için mecburen gideceğim pazartesi veya salı. İndirimli birşeyler görürsem yazarım başlığa.
  •  Praktiker yanıyor

Yok artik saka gibi... Web magazasinda bu fiyat gecerli degil ama, artti mi fiyatlar, gec mi kaldik?..
  • Ankara Antares kapatmis gakiba icerdeki raflari sokmusler. Ankara Golbasi msgazasi hakinnda bilgi verecek biri var mi acaba?

selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum Istanbul Praktiker'den aldiklarimi yaziyorum. Yaklasik 7,5 metkekarelik hali. Deseni ve renkleri gayet guzel. 99,90 TL'ye dusmustu son olarak daha da dusmez deyip aldim. 49,90 TL'ye cam TV sehpasi aldim. Kalanlari 10'arli gruplar halinde LG Servisi yazan t-shirt giymis iki tip aliyordu. Kaldigini sanmiyorum. Utu masasi ve camasir kurutmaligini bir arada 55 TL'ye aldim. Bir adet 30 TL'ye klozet kapagi aldim. 17,90 TL'ye sarjli vidalama setini bir suru ucuyla birlikte ozel cantasinda aldim. Fiyati bence gayet uygundu. Her gidisimde birseyler almadan cikamiyorum. O yuzden artik gitmeyi dusunmuyorum. :D

• Bugün Bayrampaşa Forumdaydım. Birkaç gün sonra tüm stokları Ümraniye Praktikere göndereceklermiş.Alınabilecek birşey yok gibi. Çarpılı ve kırmızı etiketliler haricinde birşey yok.Onlarda kayda değer değil mangallar var fakat çok uyduruk.
  • Konya'da tamamen bitti mi, var mı sıcak bir şeyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ümraniye' de ucuz rulo duvar kağıdı kalmamıştı ama cam TV sephalarından (49 - 59 - 69 TL) bolca vardı
    Portal marka masa + 2 sandalye (mutfak için çelik ve camdan yapılma) 199 TL den 99 TL ye düştüğünü görünce bir tane aldım ve daha da çok vardı.

benımde ıhtıyacım var yarın ozaman ugramak gerek tesekkurler....
    umarım kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdrdndr

Praktiker yanıyor

yukardaki çantalı akülü vidalama 4.8v 600ma ni-cd pilli devrini hatırlamıyorumm (EXTOP marka) 17.9 tl bolca vardı ,çantasısızı az uçlususu 14 tl
    a4 boyutlarında p60 p80 p100 p150 kodlarına sahip toplamda 24 adet kağıt bulunan budget marka zımpara kağıdı paketi 0.75 tl

quote:

Praktiker yanıyor

yukardaki çantalı akülü vidalama 4.8v 600ma ni-cd pilli devrini hatırlamıyorumm (EXTOP marka) 17.9 tl bolca vardı ,çantasısızı az uçlususu 14 tl
    a4 boyutlarında p60 p80 p100 p150 kodlarına sahip toplamda 24 adet kağıt bulunan budget marka zımpara kağıdı paketi 0.75 tl

m

demekkı gelmıs bayadır yok ama hangi praktıkerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

quote:

m

demekkı gelmıs bayadır yok ama hangi praktıkerde ?

yazmayı unutmuşum kusura bakmayın forum istanbuldaki pratikerde.

• hocam şu taşlamadan kaldı mı?
     Praktiker yanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam şu taşlamadan kaldı mı?
     Praktiker yanıyor

yok hocam onlardan kalmamıştı 3 ü bir arada set vardı matkap+dekupaj+avuçtaşlama seti tek kutuda 79.9 tl idi
  • bir kaç gün önce kartal praktikere gittik hiçbirşey kalmamış kalanlarda kırık dökük. bi tane sağlam ama kutusuz ve etiketsiz mutfak için streç folyo, kağıt havlu askısı plastik malzeme buldum kasada sordum kutusuz ürüne 40 TL dedi. :) yahu ben aynısını geçen sene sıfır kargo dahil 27 TLye almıştım
  • Uygun klima var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Battle With The Enemy

Uygun klima var mi?

Kaldıysa Airfel mobil klimalardan görmüştüm gittiğimde. Fiyat olarak 799 TL'den 599 TL'ye düştüğü yazıyordu. Konunun ilk sayfasında fotoğrafı mevcut.
  • Halı ihtiyacı olanlar için yaklaşık 7 metrekarelik halılar 99,90 TL'den satıştaydı Forum Praktiker'de. Ben aldım bir adet. Renk ve desen olarak gayet hoş ve modern bir görünüme sahip. Piyasa değeri en az 250-300 TL civarındadır diye düşünüyorum. Gerçekten iyi denk geldi.
  • Dün Kartal Praktiker'e gittim bu başlığı dün ilk defa gördüğüm için. Hayatımda gördüğüm en büyük talanı yaşamıştı market
    Adamların satmaya birkaç avizesi ve birkaç da çelik kasası kalmıştı. Zaten mağazanın yarısından fazlasını toplamışlar. Çok üzüldüm geç farkettiğim için bu fırsatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 26 Haziran 2013; 9:00:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.