Şimdi Ara

Praktiker yanıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
10
Favori
36.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende etlik antarese gittim girdim ve şok oldum millet talan etmiş resmen çer çöğ kalmış içerisi bomboş !!!
  • Ankara bilkent subesi kepenk indirmis durumda. Bilginize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce forum istanbul'daydım, 20 tllik son kasayı da ben aldım, şu anda kalanlar 22 liralık anahtarlı düz kasa ve 4o liralık farklı bir model var
    koşu bandı dikkatimi çekti, 579 liralık
    mangallar değişik modeller duruyordu
    bataryalar uygun fiyattı

bunun dışında, diğer mallar aynı fiyattı hatta bazıları uçmuştu, adamlar batıyor ama hala akıllanmamışlar
  • Ümraniye indirimde birkaç parça var isitici tavan vantilatör gibi. asıl malzeme geçen hafta indirimdeymis 2 saatte mal bitmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara antares'tekine gittim yagmalamislar resmen talan olmus pek bisey kalmamisti.

• Bütün ürünlerde aynı gün indirim yapsalar izdiham olurdu.
    Sırayla indirim yapıyorlar ki çelik kapılarda iyi bir indirim yakın görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum urunlerde indirim varmis Ankarada. Ama afedersiniz bizim millet bir hos, kapi kolundan takoz yaparim mantigiyla alinan urunler var. Bir ailenin su dialogu herseyi ozetliyordu, -su kalorifer peteklerini alalim, bir gun ev alinca lazim olur.....

• ankara praktiker yağmalanmış, millet artık nasıl talan ettiyse..
  • kartal'daki pratikerde yagmalanmış alacak hiçbirşey bulamadım

taşlama ve dekupaj alabilirdim ama bırakın bu aletleri matkap ucu bile yoktu
  • Bende Kartal praktikere gittim başlığı gördükten sonra. 2 tane ECA batarya aldım birde klozet kapağı. :) toplam 202'yi 8'e böldüler. Eve gelince baktım 80 küsüre aldığım batarya nette 140 -150 arası, 90 küsüre aldığım 160 - 180 arası gidiyor. Ana arkadaşların dediği gibi talan olmuş başka bir şey bulamadım. Gerçi seramik falanda sanırım ucuzdu ama stok mtok kalmamış...
  • yarın ankara antares praktikere gitsem bişey bulamazmıyım gidenler bilgi verirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

yarın ankara antares praktikere gitsem bişey bulamazmıyım gidenler bilgi verirse sevinirim

Gitme hiç bir şey yok. Reyonlar boş (komple boşaltılmış). Sadece pahalı fiyattan aydınlatma ürünleri vs. var...

• Bayrampaşa'da stoklar nasıl

• Yarın forum istanbulda gideyim mutfak-banyo-lavabo bataryaları lazım. duş lazım ve daha bir sürü şey. bir bakayım fiyatlar nasıl arkadaşlar?
  • Ben Mayıs ayı içinde Kartal Praktiker'e uğramıştım. 31 Mayıs'ta kapanıyoruz diye büroşürleri vardı. Stoğu da olamaan bir iki üründe indirim vardı, onun haricinde bir indirim görememiştim. Hatta vaz geçtim indirimden, abartılı biçimde fiyatlar pahalıydı. Şu an kapandı mı yoksa hala faaliyette mi bilmiyorum.
  • ankara antares praktikere gittim tam anlamıyla tırt... hiç birşey yok adam akıllı olanlar da pahalı, paran olsa fazla veriyim desen de mesela matkap, dekupaj vs. hiç bişey yok..
  • antaresi yemiş bitirmişler girdigimde kendimi uzay boşlugunda hissettim kocaa bir boşluk vardı pratikerde :-)
  • İzmirde de bişey kalmamış, geçen ctesi güzel şeyler vardı, tezgah dekupaj testere 50 TLye aldım, ufak tefek el aletleri falan aldım, mesela güzel bir balta vardı 6 liraya, büyük ağaç testere 5 TL, 3.5 liraya 60W havya vardı, denedim çok güzel.
    Zaten sıcak olanlar Budget marklaı ürünler, indirim olan diğer markalar %50ye varmıyor bile, bazıları kapışma moduna girmiş, kuyrukta bakıyorum aldığı şeyler heryerde aynı fiyat, fiyatını bilmediğinden ucuz sanıp almış.
    Bu arada tavan vantilatörleri çok uygun, geçen yıl 130 liraya aldığım Turbo Swirl (6 palli) 90 liraya düşmüş, stok bayağı çoktu, almak isteyen bu fiyatları kaçırmasın.
  • o soldaki kasa 20 liramı öyleyse süper
  • Konya da ki gibi ise fazla bir indirim beklemeyin.Ucuz Çin mallarında vardı %50 ye varan indirim.Diğer markalı ürünler yine piyasadan pahalı idi.Zaten Almanlar beleşe bitini vermezler.Gidereyak bile adam keklemeye çalışıyorlardı bazı ürünlerde.Piyasayı araştırmadan almayın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.