abi konuyu açan arkadaşın mesaj sayısına bakabilirmisiniz 0 adet nasıl oluyo
YAZMAKTAN BIKTIK TÜM DH OLARAK KONU DISINDA POST ARTMAZ
güzel ama ben vermiştim
I hit you and the floor hit you (Bi vururum bide yer vurur) Don't pull hand move (El hareketi çekme) I put a head (Bi kafa korum) Your jokes are very malish (Esprilerin çok malca)
Benim karım olması için benim annem. Topla benim erkek kardeşime gel, topla geldi. Tavuk çevirisi. Kapı Aralık'ı bırak. Benim, koyduğum bu garson, nerededir. Temiz aile kızı. Senin elin, iştedir, senin gözün, oynamaktadır. Masaya benim oğlumu gir. Adamlar, senden olmaz. İşe, çabukça Şeytan, karıştırır. Benim koçuma bak, ben, Anadolu'yla ilgili çocuğum, eğer ben, koyarsam, sen, oturursun. Kaleden dışarı uçak, merhaba o sevgiliye der. Usta! Ortada döndürmeyi yakıyor olan bir şeyi yap. Her işte, bir hayır vardır. O, bir bu kadar annenin göz kızıdır.
HemenCevir.com da bizim bir neşe kaynağımız
I run each
hızlı okuyun bakalım ne çıkıyo
koptummm ya
quote:
Orjinalden alıntı: çğlr
I run each
hızlı okuyun bakalım ne çıkıyo
ayran iç çıkıyor
my cemile walking mountains ooooo my handsome.lets thre days.....................
ege yöresinden bi türkü bilin bakalım ne?????
çok güzel paylaşım için tşk!
sende paylşırsan daha makbule gecerdi
I run each teen me? A wet each team. I run each make is tea your sun each. Higher them in each team. Catch bar duck each teen? On bar duck each team. Why high one why!
m4hs3r nin yazdıgına tam 2 saat duraklamadan güldüm
hay allah igligini versin emi
quote:
Orjinalden alıntı: (@yberk)
abi konuyu açan arkadaşın mesaj sayısına bakabilirmisiniz 0 adet nasıl oluyo
mesaj atmamış belki nerden biliyon
quote:
Orjinalden alıntı: loodyeyes
m4hs3r nin yazdıgına tam 2 saat duraklamadan güldüm
hay allah igligini versin emi
hahahah . yanar dönerli ne yahu
ilginç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme