Şimdi Ara

Prd-9410 İçin Güncel Yazılım Yapılmıştır.(06-06-06)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://rapidsahare.de/files/22432529/Beyaz_Siyah__er_eveli_Yaz_l_m_06_06_06_vAyden.rar.html

s den sonra a yok.

-Unutmayın ki Risk Kullanıcıya Aittir.

Mod:Beyaz siyah çerçeveli alt yazı

-SADECE ALT YAZI İLE İLGİLİ YAZILIM HAZIRLANMIŞTIR.

-Yazılımı Nasıl Yükleyeceğiniz Dosyanın İçindeki txtte Detaylı olarak anlatılmıştır.

-Yazılım Yeniden İncelenmiştir.

-Not:05-05 Dvd+Divx Beyaz logolu yazılım yüklü imalatlı cihazlar içindir.Mavi Logolu imalatlı cihazlar bu yazılımı kesinlikle Yüklemeyiniz.

Deneyenler Sonucu Bildirsin.

Kolay Gelsin.

..sevgiler.

-2. Yazılım

Mod: Siyah Bant Üstünde Beyaz

SADECE ALT YAZI İLE İLGİLİ YAZILIM HAZIRLANMIŞTIR.

Dosyanın Adresi :

http://rapidsahare.de/files/23095376/Prd-9410___05-05_Serisi_Cihazlar___in_Alt_Yaz__Siyah_Bant__stuende_Beyaz_11_06_06_Yaz_l_m___.rar.html

s den sonra a yok.

-Not:05-05 Dvd+Divx Beyaz logolu yazılım yüklü imalatlı cihazlar içindir.Mavi Logolu imalatlı cihazlar bu yazılımı kesinlikle Yüklemeyiniz.

-3. Yazılım

Mod: Beyaz Siyah Çerçeveli Yazılım ( 06-06-06 Yazılıma göre biraz daha büyüktür )

SADECE ALT YAZI İLE İLGİLİ YAZILIM HAZIRLANMIŞTIR.

Dosyanın Adresi :

http://rapidsahare.de/files/23095805/Prd-9410___05-05_Serisi_Cihazlar___in_Alt_Yaz__Beyaz_Siyah___er_eveli_13_06_06_Yaz_l_m___.rar.html

s den sonra a yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayden -- 15 Haziran 2006; 9:22:00 >

• Şu an yazılımı indiriyorum.
  • acaba yazılım nasıl denedinizmi.
  • ayden ve arina2006.ilginç
    hayırdır bu arkadaşlar neden uzaklaştırıldılar ki acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınç -- 8 Haziran 2006; 12:40:20 >
  • Çalışmıo. Benim aleti bozdu.
  • Arkadaşlar Yeni Yazılımlar Eklenmiştir.

2.ve 3.Yazılımlar olmak üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayden -- 15 Haziran 2006; 9:30:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joenisatriani

Çalışmıo. Benim aleti bozdu.

Senin cihazın imalat tarihi kaç acaba
  • DOSTLAR SELAM...
    YA Bİ SORUNUMVAR AMA,DAHA DOĞRUSU SORUM VAR AMA,FORUM AÇMAYI BULAMADIM,NASIL VE NERDEN AÇILIR,ACABA?NEYSE SORUMA GEÇEYİM?

ELİMDE,YAKLAŞIK 2 YILDIR KULLANMAKTA OLDUĞUM SHOV MARKA DVD VAR,ACABA BUNU,BİR YAZILIMLA,GÜNCELLEME VS.İLE,DİVXe ÇEVİREBİLİR MİYİM,BUKONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR,BENİMLE PAYLAŞIRSA ÇOK MUTLU OLACAĞIM...
    :))
  • arkadaşlar bu yazımların hiç biri çalışmadığı gibi playeri bozuyor teknik servise gitmek istemiyorsanız yüklemeyin en iyisi getirin teknik servise ücretsiz yüklüyorlar bu tip denemeden test etmeden yapılmış yazılımlara itibar edip kendinizi rezil etmeyin. Tüm üyeler uyarılır.
  • arkadaşlar yeni codecler için teknik servise götürmeye ihtiyaç varmı acaba. ben bazı divxleri izlerken hiç memnun değilim cihazın performansından... bu sebeble de bu markayı kimseye tavsiye etmiyorum ama yazılımla düzeliyorsa durum başka tabiki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.