Şimdi Ara

PRE'SİZLER ÜMİT KAYBETMEYİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Boşuna almamak için Kendinizi Zorluyorsunuz
    gidin Bi Pre alın Ugraşmayın

Ben tek tık kullanıyorum aynı zmanda girerken alt+f6 yapıyorum istediğim servere giriyorum

pre parasıda bana kalıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

Orjinalden alıntı: kg.cerrahi

saat öldüren varsa bilmem bu sırada benim hallettiğim çokda işim var ayrıca pre almak alın ama bi fakirin karnını doyurucağınıza kendi nefsinize malup olmak boşversene

Yani sen,premiuma para vermeyip her ay 9$ bir fakiremi bağışlıyorsun..?Eğer gerçekten yapıyorsan helal olsun..Ama eğer yapmayıpta premium alanlara laf söylüyorsan bir kendine bak derim..

bizim her hafta temizliğimize gelen bir teyze var elimizden geldikçe onlara yardım ediyoz ayrıca sokağa çöp atar gibi sokağa para atıyonuz size helal olsun fikir sizin para sizin

• kardes pre. almayı bende bilmiorum aslında bilsem daha ucuza getircem cnku yaklaşık 9$ olan bronz pre. icin her aya kafeye 29m bayılıyorum biri banada yardımcı olursa sewinirim

ayrıca PREMİUMa son yeter yahuu soyup sogana cevirdiniz milleti
  • inş bu günler gecer
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

inş bu günler gecer

inş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

saat öldüren varsa bilmem bu sırada benim hallettiğim çokda işim var ayrıca pre almak alın ama bi fakirin karnını doyurucağınıza kendi nefsinize malup olmak boşversene

Yani sen,premiuma para vermeyip her ay 9$ bir fakiremi bağışlıyorsun..?Eğer gerçekten yapıyorsan helal olsun..Ama eğer yapmayıpta premium alanlara laf söylüyorsan bir kendine bak derim..

bizim her hafta temizliğimize gelen bir teyze var elimizden geldikçe onlara yardım ediyoz ayrıca sokağa çöp atar gibi sokağa para atıyonuz size helal olsun fikir sizin para sizin

1.si..Sokağa çöp atar gibi para attığımı nereden çıkardın??..
    2.si o teyze gibi bizimde yardım ettiğimiz birisi var..Ben onu kastetmiyorum..Senin kişisen olarak yaptığın birşeyden bahsediyorum..
    umarım derdimi anlatabilmişimdir..

• pre almak daha mantıklı ama insanı sinirden kurtarmıyor.kacıncı kez askıda kaldı char 2 saat kurtulmasını bekliyom abartısız.Özellikle p de bi sorun var sanki lag olsada olmasda dc veriyo.too many users hatası veriyo pre ye rağmen prelilerin coğalmasıda pek ii değil serverlar kaldrmıyo.
  • ewet banada oldu dayanamıyom artık pre mi alsam diye düşünmeye başladım
  • ben bu gidişle kesinlikle alıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: modicon

quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

inş bu günler gecer

inş

inşallahh
  • presi bitenler oyuna giremez 1 kere pre almak için oyüzden uzun sürmez bu hata
  • ya aylık 20m mi sakınıyorsunuz zten girme süresinde harçadığınız zamanla kıyaslasan devede kulak kalır 20m bide o kadar sinirleniyorsunuz alın bi pre kopx cular her zaman var rahat edersiniz pre ile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.