bu zor günde bir olmamız lazım 1470 ile sıkıntılarımız hileli pre ile bitçek gibi gözüküyor sakın olupta zar zor harçlık veya mağaştan aldığınız parayı harcamayın yazık etmeyin pre aldığınızda görceksinizki hala hileci koxpçular orda kendilerini kasıyo yani paranıza yazık oluyor olcak dikkat edin bu yola kendinizi feda etmeyin bu K2 nin adice bir oyunudur
patch ne zaman gelir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Garip1Genç
patch ne zaman gelir ?
sana %100 katılıom arkdasım bnce bu dc sorunu cozulcek sadece pre si olanlar oynarsa oyun bata%70 presiz zaten
quote:
Orijinalden alıntı: messi19
sana %100 katılıom arkdasım bnce bu dc sorunu cozulcek sadece pre si olanlar oynarsa oyun bata%70 presiz zaten
Alıntıları Göster
yeni pack ne zman?
quote:
Orijinalden alıntı: _Pet_Mage_
yeni pack ne zman?
Alıntıları Göster
ilk ayın sonuyla ikince ayın başı en geç deniyor ama yılbaşı paketinin çok fazla sürmeside beklenemez hesaplarsan ayrıca aga dediğin gibi yüzde 70 presiz presizler giderse pre olanların unuttuğu bişey var bu fiyatlar sadece düşülmüş daha fazla kişi girmesi için olan fiyatlar bizler gidersek ko 2 kat zam internet cafelerde paylarına 2 kat zamn yaparlar sadece işi at gözlüğüyle düşünmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: kg.cerrahi
ilk ayın sonuyla ikince ayın başı en geç deniyor ama yılbaşı paketinin çok fazla sürmeside beklenemez hesaplarsan ayrıca aga dediğin gibi yüzde 70 presiz presizler giderse pre olanların unuttuğu bişey var bu fiyatlar sadece düşülmüş daha fazla kişi girmesi için olan fiyatlar bizler gidersek ko 2 kat zam internet cafelerde paylarına 2 kat zamn yaparlar sadece işi at gözlüğüyle düşünmeyin
Alıntıları Göster
Çok sinir oldum ya bu dc ler başladığından beri 1 kez girebildim....Vallaha oyunu bırakmak üzereyim giderim silkroad oynarım ya HAYTRET BİŞEE
Arkadaştan ib aldım shard ile takas edeyim diye oyuna girmeye çalışıyorum 1.5 saattir..
quote:
Orijinalden alıntı: 2Late4Escape
Arkadaştan ib aldım shard ile takas edeyim diye oyuna girmeye çalışıyorum 1.5 saattir..
Boşuna almamak için Kendinizi Zorluyorsunuz gidin Bi Pre alın Ugraşmayın
quote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
Orası öyle..Zaten bu charımın pre si yeni bitmişti..Logosda başladım diye de almamıştım..Bu gidişle 2 gün içinde alacağım..Stres atalım derken iyice stres oluyoruz..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
Orası öyle..Zaten bu charımın pre si yeni bitmişti..Logosda başladım diye de almamıştım..Bu gidişle 2 gün içinde alacağım..Stres atalım derken iyice stres oluyoruz..
Alıntıları Göster
pre almayı çok saçma buluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: darkwane
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: darkwane
ya tamam almayabilirsin almaya karşıda olabilirsinde saçma olan tarafı neresi bunun
quote:
Orijinalden alıntı: darkwane
Alıntıları Göster
quote:
Senin görüşün..Saygı duyarım..Fakat ben günün stresini atmak için günde 1-2 saat takılacağım bir oyuna giremeyip iyice stres olmaktansa premium alırım zevkimi yaşarım..
quote:
quote:
Senin görüşün..Saygı duyarım..Fakat ben günün stresini atmak için günde 1-2 saat takılacağım bir oyuna giremeyip iyice stres olmaktansa premium alırım zevkimi yaşarım..
Alıntıları Göster
bende pre almadan saattlerce girmek icin urasmayi vakit oldurmeyi cok sacma buluyorum :D
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
quote:
Daha Mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn
bende pre almadan saattlerce girmek icin urasmayi vakit oldurmeyi cok sacma buluyorum :D
Alıntıları Göster
Ben oyuna girmek için süreyle uğraşcağıma premium aLırım daha iyii...
quote:
Orijinalden alıntı: teknoloji_2025
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
quote:
Daha Mantıklı
Alıntıları Göster
saat öldüren varsa bilmem bu sırada benim hallettiğim çokda işim var ayrıca pre almak alın ama bi fakirin karnını doyurucağınıza kendi nefsinize malup olmak boşversene
quote:
saat öldüren varsa bilmem bu sırada benim hallettiğim çokda işim var ayrıca pre almak alın ama bi fakirin karnını doyurucağınıza kendi nefsinize malup olmak boşversene
Alıntıları Göster
sen diyosunki belki yarın veya yarından da yakın ama nereden biliosun yakında geleceğini?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kg.cerrahi
Yani sen,premiuma para vermeyip her ay 9$ bir fakiremi bağışlıyorsun..?Eğer gerçekten yapıyorsan helal olsun..Ama eğer yapmayıpta premium alanlara laf söylüyorsan bir kendine bak derim..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kg.cerrahi
Yani sen,premiuma para vermeyip her ay 9$ bir fakiremi bağışlıyorsun..?Eğer gerçekten yapıyorsan helal olsun..Ama eğer yapmayıpta premium alanlara laf söylüyorsan bir kendine bak derim..
Alıntıları Göster
çok haklısın kardeşim %100 uyardığın için saol kankam
quote:
Orijinalden alıntı: 4evercasper_1
sen diyosunki belki yarın veya yarından da yakın ama nereden biliosun yakında geleceğini?
Alıntıları Göster
pre almayı anlata bılecek olan varmı stede bellı bır yerden sonra ılerlemıyor takıldı kaldııı