Şimdi Ara

PRE'SİZLER ÜMİT KAYBETMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu zor günde bir olmamız lazım 1470 ile sıkıntılarımız hileli pre ile bitçek gibi gözüküyor sakın olupta zar zor harçlık veya mağaştan aldığınız parayı harcamayın yazık etmeyin pre aldığınızda görceksinizki hala hileci koxpçular orda kendilerini kasıyo yani paranıza yazık oluyor olcak dikkat edin bu yola kendinizi feda etmeyin bu K2 nin adice bir oyunudur

• patch ne zaman gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip1Genç

patch ne zaman gelir ?
    sana %100 katılıom arkdasım bnce bu dc sorunu cozulcek sadece pre si olanlar oynarsa oyun bata%70 presiz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi19

sana %100 katılıom arkdasım bnce bu dc sorunu cozulcek sadece pre si olanlar oynarsa oyun bata%70 presiz zaten

Alıntıları Göster
    yeni pack ne zman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pet_Mage_

yeni pack ne zman?

Alıntıları Göster
    ilk ayın sonuyla ikince ayın başı en geç deniyor ama yılbaşı paketinin çok fazla sürmeside beklenemez hesaplarsan ayrıca aga dediğin gibi yüzde 70 presiz presizler giderse pre olanların unuttuğu bişey var bu fiyatlar sadece düşülmüş daha fazla kişi girmesi için olan fiyatlar bizler gidersek ko 2 kat zam internet cafelerde paylarına 2 kat zamn yaparlar sadece işi at gözlüğüyle düşünmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kg.cerrahi

ilk ayın sonuyla ikince ayın başı en geç deniyor ama yılbaşı paketinin çok fazla sürmeside beklenemez hesaplarsan ayrıca aga dediğin gibi yüzde 70 presiz presizler giderse pre olanların unuttuğu bişey var bu fiyatlar sadece düşülmüş daha fazla kişi girmesi için olan fiyatlar bizler gidersek ko 2 kat zam internet cafelerde paylarına 2 kat zamn yaparlar sadece işi at gözlüğüyle düşünmeyin

Alıntıları Göster
    Çok sinir oldum ya bu dc ler başladığından beri 1 kez girebildim....Vallaha oyunu bırakmak üzereyim giderim silkroad oynarım ya HAYTRET BİŞEE

• Arkadaştan ib aldım shard ile takas edeyim diye oyuna girmeye çalışıyorum 1.5 saattir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Late4Escape

Arkadaştan ib aldım shard ile takas edeyim diye oyuna girmeye çalışıyorum 1.5 saattir..
    Boşuna almamak için Kendinizi Zorluyorsunuz
    gidin Bi Pre alın Ugraşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Orası öyle..Zaten bu charımın pre si yeni bitmişti..Logosda başladım diye de almamıştım..Bu gidişle 2 gün içinde alacağım..Stres atalım derken iyice stres oluyoruz..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Orası öyle..Zaten bu charımın pre si yeni bitmişti..Logosda başladım diye de almamıştım..Bu gidişle 2 gün içinde alacağım..Stres atalım derken iyice stres oluyoruz..

Alıntıları Göster
    pre almayı çok saçma buluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwane

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darkwane

ya tamam almayabilirsin almaya karşıda olabilirsinde saçma olan tarafı neresi bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwane

Alıntıları Göster
    quote:

Senin görüşün..Saygı duyarım..Fakat ben günün stresini atmak için günde 1-2 saat takılacağım bir oyuna giremeyip iyice stres olmaktansa premium alırım zevkimi yaşarım..

• quote:

quote:

Senin görüşün..Saygı duyarım..Fakat ben günün stresini atmak için günde 1-2 saat takılacağım bir oyuna giremeyip iyice stres olmaktansa premium alırım zevkimi yaşarım..

Alıntıları Göster
    bende pre almadan saattlerce girmek icin urasmayi vakit oldurmeyi cok sacma buluyorum :D

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

Daha Mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn

bende pre almadan saattlerce girmek icin urasmayi vakit oldurmeyi cok sacma buluyorum :D

Alıntıları Göster
    Ben oyuna girmek için süreyle uğraşcağıma premium aLırım daha iyii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji_2025

quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

Daha Mantıklı

Alıntıları Göster
    saat öldüren varsa bilmem bu sırada benim hallettiğim çokda işim var ayrıca pre almak alın ama bi fakirin karnını doyurucağınıza kendi nefsinize malup olmak boşversene

• quote:

saat öldüren varsa bilmem bu sırada benim hallettiğim çokda işim var ayrıca pre almak alın ama bi fakirin karnını doyurucağınıza kendi nefsinize malup olmak boşversene

Alıntıları Göster
    sen diyosunki belki yarın veya yarından da yakın ama nereden biliosun yakında geleceğini?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kg.cerrahi

Yani sen,premiuma para vermeyip her ay 9$ bir fakiremi bağışlıyorsun..?Eğer gerçekten yapıyorsan helal olsun..Ama eğer yapmayıpta premium alanlara laf söylüyorsan bir kendine bak derim..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kg.cerrahi

Yani sen,premiuma para vermeyip her ay 9$ bir fakiremi bağışlıyorsun..?Eğer gerçekten yapıyorsan helal olsun..Ama eğer yapmayıpta premium alanlara laf söylüyorsan bir kendine bak derim..

Alıntıları Göster
    çok haklısın kardeşim %100 uyardığın için saol kankam

• quote:

Orijinalden alıntı: 4evercasper_1

sen diyosunki belki yarın veya yarından da yakın ama nereden biliosun yakında geleceğini?

Alıntıları Göster
    pre almayı anlata bılecek olan varmı stede bellı bır yerden sonra ılerlemıyor takıldı kaldııı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.