Şimdi Ara

Predestination (2014) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
5
Favori
17.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Talvehtia

İlk defa bilimkurgu izleyen birisinin beğenebileceği bir film. Vasat zihinlere iyi gider.
    kusura bakma ama söylediğin şey 24 dizisini izleyenlerin jack bauer için 'bu adam hiç tuvalete gitmiyor mu?' eleştirisi gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

kusura bakma ama söylediğin şey 24 dizisini izleyenlerin jack bauer için 'bu adam hiç tuvalete gitmiyor mu?' eleştirisi gibi olmuş.
    Konudışı gibi ama bu tür filmlere ilgi duyuyorsanız Zamanda Yolculuk ve Paralel Evren Film Listesine göz atabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_43187809/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Konudışı gibi ama bu tür filmlere ilgi duyuyorsanız Zamanda Yolculuk ve Paralel Evren Film Listesine göz atabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_43187809/tm.htm

Alıntıları Göster
    Matrix'i seyrettikten sonra (ilk filmi) insan düşüncelere dalıyor genellikle. Bu filmdede aynı şey oldu. Aslında bazı dini kavramlarıda kendince zaman yolculuğu üzerinden açıklamaya çalışmış. İşin içinde öyle ahım şahım bir aksiyon yok ama bazı fikirleri sorgulattırıyor en azından insanın düşünmesini sağlıyor. İnterstellar'ı daha seyredemedim, seyrettikten sonra ayrıca değerlendiririm ama bu senenin benim açımdan en ilginç filmi bu oldu. soundtrack'i da çok güzel aynı zamanda. bu arada daha evvel anlamadığım bir konuyu da 3. kez izleyince anladım.

jane, erkek olduktan sonra aynada kendine baktığında kendini terkeden kişiyi tanıması lazım demiştim. zaten filmde kızken aynaya bakmadığını, erkek olarak aynaya baktığında ise kendini terkeden kişiye benzediğini söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 6 Aralık 2014; 0:09:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

Buna iyi güldüm :)

Filmle ilgili kafanızda kalan soru işaretlerinin cevabını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz dememi çok isterdiniz biliyorum ama o soru işaretlerinin neden olduğunun özeti.

https://www.youtube.com/watch?v=fGNtwpRZy-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 7 Aralık 2014; 10:01:00 >

• Beynim yandı bir de yarının sınırda birde başlangıç izleyin tamam ölürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALLAME.1

Beynim yandı bir de yarının sınırda birde başlangıç izleyin tamam ölürsünüz
    Özet:::
    Adam gerçek hayatta geçmişini bulup geçmişiyle geçmişe gidip geçmişinin geçmişiyle geçmişini karşılaştırıyor ve geçmişinin geçmişinin geçmişini bebekken kaçırıp kendi geleceğini vuruyor
  • derebeyi01 kullanıcısına yanıt
    izle anlarsın
  • Böyle filmler çok hoşuma gidiyor benim. Triangle filmi de mesela başarılı bir filmdi. Sakince ilerleyip, şaşırtan filmlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Böyle filmler çok hoşuma gidiyor benim. Triangle filmi de mesela başarılı bir filmdi. Sakince ilerleyip, şaşırtan filmlerden.
    E hem paradoksal hem de bilim kurgu olunca
  • Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Dediğinden şunu anladım saat nasıl o tarihi zamanı biliyor?
    Anladığım kadar cevap : Belki aynı saliseye ışınlanıyordur . Sahneyi hatırlamıyorum ama ışlanmadan önce sabah sonra akşam diyorsan ileri geri alma işleminde tekrar buluşmasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALLAME.1 -- 7 Aralık 2014; 21:42:12 >
    Yada ajan saatidir eğer adamın bir makineyle gidip gelmesini anlayıp saatin değişmediğini anlamıyorsan O saat o adama verilen özel bir saat olabilir.
    Dediğin sahne tam olarak neresi ? Bulamadım
  • Kesinlikle yılın en iyi ve sürpriz filmi budur. Interstellar'dan daha fazla keyif aldım bu filmi izlerken.
    Öyle anlamak için düşünmeye falan da gerek yok zaten. Filmin sonunda neyin ne olduğunu belirtiyorlar. Ethan Hawke iyi oynamış. Onun da değeri bu film gibi pek bilinmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oz._06

Zamanda yolculuk yapan bir ajan filmi yeterli bir tanım değil. Aksiyon arayanların hayal kırıklığı yaşıyacağı , ama paradoks ve gizem sevenlerin bayılarak izleyeceği bir film olmuş. ben oldukça başarılı buldum ama kafa dağıtmak için film izlicekseniz izlemeyin derim bu filmi :) 10/7 si var rahat.

Alıntıları Göster
    Filmi izlemeden önce mümkün olduğu kadar yorumları okumayın ki sizin için sürpriz olsun. Çünkü ufacık bir spoiler tüm film zevkini baltalar. Anlamayan arkadaşlar olmuş filme kendinizi vermeniz lazım kafası dolu insanı zorlayacak bir film. Aksiyondan uzak sakin bir havada işleyen paradoksa dayalı bir film. İzlerken kafanızda bazı soru işaretleri oluşuyor ve bulduğunuz cevaplar çok şaşırtıcı olabiliyor. Filmin sonlarına doğru tüm sorular bir noktada cevap buluyor kafanızda. Bir anda anlıyorsunuz. Ama anlamasanız bile filmin son sahnesinde her şeyi açıklıyor yapım. Bence gizem, bilim, paradoks gibi şeyleri seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim

• quote:

Zamanda yolculuk yapan bir ajan filmi yeterli bir tanım değil. Aksiyon arayanların hayal kırıklığı yaşıyacağı , ama paradoks ve gizem sevenlerin bayılarak izleyeceği bir film olmuş. ben oldukça başarılı buldum ama kafa dağıtmak için film izlicekseniz izlemeyin derim bu filmi :) 10/7 si var rahat.

Alıntıları Göster
    Çok çok kötü bir film. Bu hafta sonu izlediğim filmlerin üçü de birbirinden rezildi. the babadook bundan da saçma sapan ve boş bir film. al bunu vur lucy'ye onu da al vur Predestination filmine.

• Izleyecem bakalim herkes iyi diyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir filmdi filmi izledikçe şaşırıyorsunuz.İlginç bir konusu var .Favori filmlerim arasına girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ayseyldrm

Çok güzel bir filmdi filmi izledikçe şaşırıyorsunuz.İlginç bir konusu var .Favori filmlerim arasına girdi

Alıntıları Göster
    Filmi sırf Ethan Hawke var diye izlemeye başlamıştım gerçekten çok beğendim kurgusu ve
    paradox'u
    işleyişi güzel. Bu arada
    paradokslar
    ile ilgili her filmde olduğu gibi oturup tartışsak bir sürü hata bulabiliriz ama paradoksun paradoks olmasından dolayı bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Filmi sırf Ethan Hawke var diye izlemeye başlamıştım gerçekten çok beğendim kurgusu ve
    paradox'u
    işleyişi güzel. Bu arada
    paradokslar
    ile ilgili her filmde olduğu gibi oturup tartışsak bir sürü hata bulabiliriz ama paradoksun paradoks olmasından dolayı bu durum.

Alıntıları Göster
    Güzel filmmiş fakat kafama takılan bir husus var:

Fizzle Bomber da kendisi. Neden kendi böyle bir olaya kalkışmış, yani bomba koyup 10 000 kişiyi öldürmeye? Amacı ne? En büyük amacı bombacıyı yakalamak fakat sonra öğreniyor ki bombacı kendisiymiş. Kendisini öldürdüğünde bombayı patlamaktan kurtarmış mı oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Güzel filmmiş fakat kafama takılan bir husus var:

Fizzle Bomber da kendisi. Neden kendi böyle bir olaya kalkışmış, yani bomba koyup 10 000 kişiyi öldürmeye? Amacı ne? En büyük amacı bombacıyı yakalamak fakat sonra öğreniyor ki bombacı kendisiymiş. Kendisini öldürdüğünde bombayı patlamaktan kurtarmış mı oldu?

Alıntıları Göster
    Düşündükçe aklıma şöyle bir durum geldi, yanılıyorsam düzeltin:

En sonunda makinayı kapatamıyor. Zamanda yolculuk yapmaya devam ediyor ve çok fazla zaman yolculuğu yaptığı için delirip bombacı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.