Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
85
Favori
118.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilecık Gül Su prefabrik sırketı hakında basıma gelen 30000 tl otuzbınlıra verıpte 3 gun bınada oturamamak dıkkat edın resımlerı yukleyecegım bana hak vereceksınız betondan çaldılar malzemeden çaldılar sıfır eşyalar hep yağmurda ıslandı yağmuru ıcerı aldı 2.el kapılar sıfır olması gereken celık kapı bıle 2.el boyamış yapmışlar elktr. ruhsatı alamdık mumla oturduk bayramda.
    Prefabrik ev alırken bına bitmeden Para mara vermeyın 5000 tl yı ınkar ettıler neler neler. Bızım esseklıgımız 20000 tl yi pesın verdık mahvettı o.b.c
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loordd

Bilecık Gül Su prefabrik sırketı hakında basıma gelen 30000 tl otuzbınlıra verıpte 3 gun bınada oturamamak dıkkat edın resımlerı yukleyecegım bana hak vereceksınız betondan çaldılar malzemeden çaldılar sıfır eşyalar hep yağmurda ıslandı yağmuru ıcerı aldı 2.el kapılar sıfır olması gereken celık kapı bıle 2.el boyamış yapmışlar elktr. ruhsatı alamdık mumla oturduk bayramda.
    Prefabrik ev alırken bına bitmeden Para mara vermeyın 5000 tl yı ınkar ettıler neler neler. Bızım esseklıgımız 20000 tl yi pesın verdık mahvettı o.b.c

Gecmis olsun...uretici olmayan ve fabrikasini gormediginiz hicbir firmadan alim yapmayiniz diye tekrarliyorum...Yasadiginiz sorun sebebiyle tum firmalari bu kefeye sokmanizi yadirgadim...

Tekrardan gecmis olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne alakası var ben tuketıcıyım eğer . Para benden çıktı millete uyanık olsun çakal çok Gül Su dedim defalarca sizinle alakası yok yani isim verdim Bilecik Gül su prefabrik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne alakası var ben tuketıcıyım eğer . Para benden çıktı millete uyanık olsun çakal çok Gül Su dedim defalarca sizinle alakası yok yani isim verdim Bilecik Gül su prefabrik

Konu günceldir...
  • Loordd, geçmiş olsun. Hakkınızı tüketici mahkemesinde arayın. Derhal bir bilirkişi atarlar. Onlar da sizin haklı olduğunuzu görürlerse firmadan paranızı geri alırsınız ya da adam gibi yeniden yaparlar. Sakın sessiz kalmayın. Forumlarda bu tür firmaların teşhir edilmesinden yanayım ama tabi fotoğraflarla da desteklenmeli. Yoksa rakip firma adamı damgası yemek kaçınılmazdır.

Biz de Uşak'a yaptırıyoruz ve su basma betonu atıldı dün. 1 hafta 10 güne kadar montaj başlar. Buradan resimlerini paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesla

Loordd, geçmiş olsun. Hakkınızı tüketici mahkemesinde arayın. Derhal bir bilirkişi atarlar. Onlar da sizin haklı olduğunuzu görürlerse firmadan paranızı geri alırsınız ya da adam gibi yeniden yaparlar. Sakın sessiz kalmayın. Forumlarda bu tür firmaların teşhir edilmesinden yanayım ama tabi fotoğraflarla da desteklenmeli. Yoksa rakip firma adamı damgası yemek kaçınılmazdır.

Biz de Uşak'a yaptırıyoruz ve su basma betonu atıldı dün. 1 hafta 10 güne kadar montaj başlar. Buradan resimlerini paylaşırım.

Uşak ta hangi firmaya yaptırıyorsunuz?
  • Denizli Feza Prefabrik'e yaptırıyoruz. Üretici firma.
  • quote:

Denizli Feza Prefabrik'e yaptırıyoruz. Üretici firma.

Hayırlısı olsun...Üretici bir firmadır kendisi...

Ayrıca Uşak-Sümercanlar prefabrik bayimizdir...Kendilerinden de güvenle alışveriş yapabilirsiniz...

Tekrar hayırlı olsun....
  • Teşekkür ederim. Bu konuyu canlı tutmanız da güzel. İnsanımız prefabrik deyince konteynır canlandırıyor gözünde. Biz Denizli'de yaşadığımız için Denizli firmasıyla çalıştık, Uşak'ta olduğunu bilmiyorduk mesela. Nakliye ve işçi konaklama ücreti ekstradan ödemek durumunda kalmış olduk ama hayırlısı tabi. En azından Uşak'ta bizim prefabrik evi görenler prefabriğe ilgi duyarlar. Bizim prefabriğin şekli şemali şöyle olacak (Google sketchup ile birebir ölçülerle kendim çizdim):

Önden
     Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Arka:
     Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Odalar:

• Büyük geçmiş olsun. Gerçekten rezil bir durum. Derhal mahkemeye başvurun derim. Banyodaki hortumlar çok feci. Öyle frebariği siz de monte ederdiniz. Umarım bizim başımıza böyle birşey gelmez.
  • quote:

celik kapı ve su alan kısım made in gül su prefabrik bilecik
    https://store.donanimhaber.com/e3/e6/85/e3e6852ffbad3dbd5572b4eb51eca929.JPG
    https://store.donanimhaber.com/df/86/f5/df86f50ac717a770d6eeaf0adad8843a.JPGhttps://store.donanimhaber.com/4e/00/b0/4e00b0479933cf2b0669d222a1950840.JPG
     Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Hocam o duvarlardaki birleşim yerleri plastik mi?

Hakkaten çok geçmiş olsun....Rezalet...

• quote:

Büyük geçmiş olsun. Gerçekten rezil bir durum. Derhal mahkemeye başvurun derim. Banyodaki hortumlar çok feci. Öyle frebariği siz de monte ederdiniz. Umarım bizim başımıza böyle birşey gelmez.

hocam banyodaki durum zemını nasılsa dıger odalarda oyleydi ben tekrardan zemıne 5cm sap attırdım. Size tavsıyem aileden bır kışı baslarında dursun bız calıstıgımız ıcın baslarında duramadık duranlarda salladılar böyle oldu. Benım ufaklık baba burası hayvanlar ıcınmı dedı yani ahırmı dedı o kadar yani
  •  Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 6 Kasım 2013; 11:42:27 >
  • @KıLıCH
    hocam selimpaşada küçüm bir arsamız var. arada gidip bir kaç gün kalmak için bir ufak bir pre fabrik düşünüyorum. şöyle ufak 40,50 metre kare bir pre fabriğin bize toplam maliyeti ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

@KıLıCH
    hocam selimpaşada küçüm bir arsamız var. arada gidip bir kaç gün kalmak için bir ufak bir pre fabrik düşünüyorum. şöyle ufak 40,50 metre kare bir pre fabriğin bize toplam maliyeti ne olur?

Villa Yapı Prefabrik
    Sayfa bulunamadı - Villa Yapı Prefabrik
    http://www.villayapi.com/prefabrik-evler/tek-katli-prefabrik-evler-40m-1
    Tek Katlı Prefabrik Ev 40 m²

Hocam 13.300 TL fiyatı var...Toplam herşeyi dahil ortalama 20.000 TL harcarsın...İzin vs. için belediye ile görüşmende fayda var ilk önce hocam...

• Konu günceldir...Konteyner,güvenlik kabinleri,yük konteynerleri gibi konularda da yardımcı olabilirim...Konteyner millileştirilmesi,yük konteyneri ile ilgili sorularınız vs varsa cevaplayabilirim ayrıca arkadaşlar...
  • Yeni Özel Kaplamalı Konteyner Güvenlik Kabin Örneklerimizden Biri ;

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.