Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
85
Favori
118.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sitemizi ziyaret ederek destek olabilirsiniz.

www.prefabrikev.co
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

Günceliz...

www.prefabrikev.co

Merhaba,

100 m2 temelli 2 katlı prefabrik yapma imkanı varmı sitenizde örneğini göremedim.
    Örnek bir proje varmı acaba.
  • merhaba. benim çanakkalede bi arsam var. buraya çelik villa yaptırmak istiyorum. prefabrik istemiyorum. elimde proje var hazır.kdv den doolayı 149 m2 olsun istiyorum ben memurum. ucuza yaptırmak için tüm firmalardan fiyat alıyorum. sizinki uygun olursa sizile çalışalım. m2 fiyatı nedir inşaatların.
  • Hocam 30m2 2 odali mütevazi bir yer dusunuyoruz, anahtar teslimi en ucuz ne kadara mal olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiviti

Hocam 30m2 2 odali mütevazi bir yer dusunuyoruz, anahtar teslimi en ucuz ne kadara mal olur?

Hocam yine en kötü 15.000 TL'yi bulur...Eğer çok önemli değilse konteyner paket ev almanız ve onu kullanmanız daha ucuza mal olacaktır. Hem zemin betonu hem kaplama derdi vs yok..Ayrıca izin de gerekmiyor. Ama yine de siz bilirsiniz..

Konteyner paket ev için ;

Modellere bakabilirsiniz...Ayrıca çatı vs olmadan 2 adet 3*7 konteyner birleştirip kullanırsanız size maksimum 10-11.000 TL civarına mal olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: remarque

merhaba. benim çanakkalede bi arsam var. buraya çelik villa yaptırmak istiyorum. prefabrik istemiyorum. elimde proje var hazır.kdv den doolayı 149 m2 olsun istiyorum ben memurum. ucuza yaptırmak için tüm firmalardan fiyat alıyorum. sizinki uygun olursa sizile çalışalım. m2 fiyatı nedir inşaatların.

Metrekare olarak fiyat veremiyoruz.

www.prefabrikevfiyatlari.com sitemizden bakabilirsiniz.

İyi akşamlar.
  • Rakamlar uygun gerçekten,beton zemin dışında herşey dahilmidir?Alıcının başka yapması gereken şeyler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Rakamlar uygun gerçekten,beton zemin dışında herşey dahilmidir?Alıcının başka yapması gereken şeyler varmı?

http://prefabrikev.co/sikca-sorulan-sorular/

http://prefabrikev.co/prefabrik-ev-alma-asamalari/

Tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Dh indirimi hala devam ediyor mu? Şu an kampanya daki 72 m2 lik ev 18000 Tl mi oluyor yani?

• quote:

Benim amacım müşteri bulmak değil.Sadece merak edilen soruları cevaplamak.Firma zaten en büyük 3 üretici firmadan biri :) Amacım DH gibi sosyal ve geniş bir platform da prefabrik evler ile ilgili hem genel bir tavır oluşturmak hem de insanların merak ettiklerini cevaplamak.

Yani bir nevi aslında amme hizmeti boş vakitlerimi değerlendirdiğim. :)

Bu yüzden hiçbir şey boş değildir. :)

Sizi tebrik ederim Kılıch bey,
    bende prefabrik için araştırma yapan birisiyim, forumda da pek başlık yok bu konu ile ilgili,
    en kapsamlısı konu burası olmuş heralde, emeğinize sağlık.

Bende bir fiyat almak istiyorum müsadenizle,
    470 m2 arsamıza 140-150 m2 dubleks bir prefabrik fiyatı çıkarabilir miyiz?
    arsa gürpınar kavaklı tarafta, baya soğuk oluyor malesef,

dik çatılı olmayan ev seçersem, ancak kalite de standartın üzerinde olacak şekilde, yalıtımı kuvvetli
    benim yapacağım işlemler ile birlikte ruhsat,su basmanı, tesisatı, fayansı, doğalgazı vs
    kaba taslak bir maliyet çıkarabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur81

quote:

Günceliz...

www.prefabrikev.co

Merhaba,

100 m2 temelli 2 katlı prefabrik yapma imkanı varmı sitenizde örneğini göremedim.

Bilgi verebilirmisiniz.
  • KıLıCH kullanıcısına yanıt
    Resimdeki yapı hoşuma gitmiyor.Dış kısmını kaplayabiliyormuyuz?

Yani bölük bölük gözükmesini istemiyorum,konteyner a benziyor.

Alt kat 80 metrekare üst katta 70 Metrekare Garaj dahil Çelik Villa ne gibi bir fiyat tutar?
  • Kılıch bey öncelikle bu başlığa yaptığınız katkılardan ötürü teşekkürler, sayenizde çok kapsamlı bilgimiz oldu.
    Çelik'in insan vücuduna zararından bahsetmişsiniz, ahşap'ı bu yüzden tercih eden bir kitle olduğunu belirtmişsiniz. Prefabrik ev yapımında daha az çelikle birlikte ahşap kullanmak mümkün mü? Yani sırf ahşap külfetini hem azaltmak hem de çelik yapının avantajını da kullanmak için.
    Bir de taş evler var ama sanırım onlar da en az ahşaplar kadar pahalı oluyordur.
    Teşekkürler

• www.atascelikyapi.com
    Ataş Çelik Yapı | çelik ev | Prefabrik Ev
    http://www.atascelikyapi.com/model.html

Peki bu modeller çelik konstrüksiyon , bunların aynısını yapabiliyormusunuz, fiyatları ne civarda olur?
  • Arkadaşlar uzundur işten güçten uğrayamadım.

Fiyatlardaki indirimimiz sona ermiştir. Malum Dolar kurunun oynaklığından ötürü.

Fakat yine de alım yapacak olan varsa bana ulaşarak ya da Skype id : villakilic ekleyerek bana ulaşırlarsa yardımcı olurum.

Sorulara yavaş yavaş cevap vermeye çalışacağım.

İyi günler.
  • quote:

quote:

quote:

Günceliz...

www.prefabrikev.co

Merhaba,

Bilgi verebilirmisiniz.

Merhaba,

100 m2 temelli hazır proje bulunmuyor. Fakat talebinize istinaden çizim yapılabilir. İhtiyaçlarınızı bilmemiz gerek.

Toplamda 149 m2 yi aşan yapılarda KDV %18 e çıktığı için pek tercih edilmediğinden yüksek m2 lerde prefabrik ev projeleri pek bulunmamaktadır...

Aklınızda proje varsa bize kabataslak gönderebilirsiniz.

• Arkadaslar bu evlerde tam anlamiyla yerlesmek ev fiyati x 2 yapin.47 bin tllik evi begendik ama alcipan falan derken 80 oldu fiyat.yok nakliye yok isci kalacak yer.o kadar verene kadar beton en iyisi. Birde ben surekli sunu dusunucem acaba 2ci kattaki esyalar cokmu agir oldu acaba.:)

• Hocam selamlar öncelikle.Bu yapilarda oturmuş ve yaşamış arkadaslar kisin sogukdan duramadigini soyluyorlar.Bunun onlenmesi icinde cok saglam bir yalitim gerekiyormus.O zamanda astari yuzunden pahaliya geliyor deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: er10

Hocam selamlar öncelikle.Bu yapilarda oturmuş ve yaşamış arkadaslar kisin sogukdan duramadigini soyluyorlar.Bunun onlenmesi icinde cok saglam bir yalitim gerekiyormus.O zamanda astari yuzunden pahaliya geliyor deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam şöyle izah edeyim. Örneğin Kars,Erzurum gibi bölgelerde standart strafor izolasyonlu prefabrik bina alırsan soğuktan donarsınız,bu doğrudur. Taşyünü dolgulu karkaslı panel prefabrik bina alırsan izolasyon en üst seviyede olur ve donmazsın,hiç bir sıkıntı yaşamazsın. İzolasyonlu bina yaklaşık %15-18 civarında fiyatı arttırıyor.

Zaten prefabrik yapıların teknik özellikleri iklim koşullarına göre belirlenmektedir. Nasıl ki binek otomobili dağda,kırda,bayırda kullanmayıp SUV alıyorsanız,prefabrik yapı alırken de bölgenizi belirtmeniz ve ona göre izolasyonu daha yüksek ürünleri tercih etmeniz gerekiyor.

Soğuk iklim şartlarında yaşayan insanlarımız için temel teknik özelliklerde kesinlikle aşağıdaki iki unsur yer almalıdır.

1- Taşyünü dolgulu karkas panel tercih etmek
    2- Çatı örtüsünü OSB+Membran+Shingle ya da metal kiremit sac tercih etmek.

Bu iki unsura dikat ederseniz hiç bir sorun yaşamazsınız. Ayrıca her firmanın üretimi bir değildir. Panel sistemi,birleşim sistemleri vs. farklıdır. Bunlarda etki etmektedir.

• Sayın Kılıch,

gördüğüm kadarıyla konu hakkında gayet bilgilisiniz. Muhtemelen geçmiş sayfalarda bahsi geçmiştir ama 2015 güncel teknoloji, işçilik, maliyetler ve bugüne kadar edinilen tecrübeler ışığında rica etsem çok çeşitli kriterler bazında, Prefabrik - Çelik - Betonarme mukayesesi yapabilir misiniz? Bir de bu mukayeseyi konu ilk sayfasına sabitlerseniz bizlere inanılmaz yardımcı olmuş olurdunuz.

saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.