Satış ve Pazarlama yetklisiyim. Firmamızda 3 adet inşaat mühendisi çalışmaktadır. Galvaniz sacları kardemir ve Erdemir'den alıp kendimiz çekiyoruz.
İki kat arası standart ta 220 kg/m2 rahat yük taşır fakat 350 kg/ m2 ve üzeri istiyorsanız arakat 25 cm e çıkar ve arakat profilleri her 62.5 cm de bir atılır. Arakat c profilleri normaolde 125.5 ten atılırken 62.5 cm de bir atılır ve dayanımı yaklaşık 410 kg/m2 ye kadar çıkar. Ayrıca çatı için ise çatı makasları yaklaşık 1.6 mm sacdan çekilip çatı aşıkları daha sık döşenerek üzerine osb+membran+metal kiremit serilerek çatıdaki kar yükü yaklaşık 120 kg/m2 ye çıkartılır.
Örgü çelik sistem yapmıyoruz. Karkaslı ve 80kg/m3 yoğunlukta taşyünü izolasyonlu paneller ile gerekli değerlerden fazlasına ulaşılır. Ayrıca yükü taşıması açısından panel içi karkaslar 1.2 mm den çekilmelidir.
quote:
Orijinalden alıntı: KıLıCH
Satış ve Pazarlama yetklisiyim. Firmamızda 3 adet inşaat mühendisi çalışmaktadır. Galvaniz sacları kardemir ve Erdemir'den alıp kendimiz çekiyoruz.
İki kat arası standart ta 220 kg/m2 rahat yük taşır fakat 350 kg/ m2 ve üzeri istiyorsanız arakat 25 cm e çıkar ve arakat profilleri her 62.5 cm de bir atılır. Arakat c profilleri normaolde 125.5 ten atılırken 62.5 cm de bir atılır ve dayanımı yaklaşık 410 kg/m2 ye kadar çıkar. Ayrıca çatı için ise çatı makasları yaklaşık 1.6 mm sacdan çekilip çatı aşıkları daha sık döşenerek üzerine osb+membran+metal kiremit serilerek çatıdaki kar yükü yaklaşık 120 kg/m2 ye çıkartılır.
Örgü çelik sistem yapmıyoruz. Karkaslı ve 80kg/m3 yoğunlukta taşyünü izolasyonlu paneller ile gerekli değerlerden fazlasına ulaşılır. Ayrıca yükü taşıması açısından panel içi karkaslar 1.2 mm den çekilmelidir.
Merhaba KıLıCH,
Karabük'te köyde bulunan 200m2 arsa üzerine 50m2 ev yaptırmak istiyorum. fiyat ve teknik tedaylar konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz. komple bitmiş halde benim cebimden ne kadar bir para çıkar. iyi çalışmalar
quote:
Orijinalden alıntı: empiss
Merhaba KıLıCH,
Karabük'te köyde bulunan 200m2 arsa üzerine 50m2 ev yaptırmak istiyorum. fiyat ve teknik tedaylar konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz. komple bitmiş halde benim cebimden ne kadar bir para çıkar. iyi çalışmalar
Özel tasarım ya da ihtiyacınız olan evler üretilebilmektedir.
Yaklaşık 20.000 TL civarı binayı aldığınızı varsayarsak,zemin betonu,nakliye,şap ve seramik işleri ile beraber ortalama 10.000 TL civarı daha harcama yaparsınız diye tahmin ediyorum.
Bu durumda ortalama 30.000 TL civarı bitmiş halde eviniz hazır olur.Ve bu süreç azami 1 ay sürer.
KıLıCH
kullanıcısına yanıt
ilgilendiğiniz için teşekkürler. bir ara ziyaret için gelmek isterim
empissE
kullanıcısına yanıt
Dilediğiniz zaman bir çay içmeye bekleriz.
İyi günler diliyorum.
KıLıCH
kullanıcısına yanıt
Aklıma gelmişken prefabrik ev kurulumu kaç gün sürüyor ve kaç kişi yerinde montaj yapıyor.?çalışma saatleri nelerdir?konaklama+yemek bizemi ait oluyor
empissE
kullanıcısına yanıt
100 m2 tek katlı bir yapı ortalama 5 gün civarı sürüyor. 4-5 kişilik bir ekip geliyor. Sabah 8:30 akşam 17-18:00 arası çalışmaktalar. Konaklama + yemek size ait. Dilerseniz ücreti karşılığında konaklama ve yeme-içmelerini biz üstlenebiliriz.
quote:
100 m2 tek katlı bir yapı ortalama 5 gün civarı sürüyor. 4-5 kişilik bir ekip geliyor. Sabah 8:30 akşam 17-18:00 arası çalışmaktalar. Konaklama + yemek size ait. Dilerseniz ücreti karşılığında konaklama ve yeme-içmelerini biz üstlenebiliriz.
Merhaba, elimizde yaklaşık 6 dönüm çok hisseli bir tarla var. Bize düşen hisse 800m2 kadarfakat imara açık olmadığı için ne bu şekilde satabiliyoruz ne de önümüzü görecek bir plan yapabiliyoruz. Kulaktan dolma fakat bu tarz imara açık olmayan alanlarda ekim biçim serbest olduğu gibi belli bir metre kare ölçülerde bağ evi tarzı yapılaşmaya izin veriliyor deniyor. Sizin bu konuda bilginiz var mı? Ona göre ufakta olsa bir prefabrik yada konteyner ev yaptırmak istiyoruz.
Foçada arsamıza kurmaya kalksak ve havuzda oluyormuş galiba en düşük kaça mâl olur bize ?
damn2u
kullanıcısına yanıt
Tarla statüsünde olan arsalarda toplam metrekarenin %5 ine kadar yapı izni veriyorlar. Yani 40 m2 lik bir yapı yapılabilir fakat size tavsiyem hiç izin vs uğraşmamak adına duşu,tuvaleti,mutfağı olan bir konteyner alıp koymanızdır.
mertua35_35
kullanıcısına yanıt
Www.prefabrikkonutfiyatlari.com adresinden bakabilirsiniz. Prefabrik havuz biz üretmiyoruz fakat üreticilere yönlendirebilirim.
quote:
Www.prefabrikkonutfiyatlari.com adresinden bakabilirsiniz. Prefabrik havuz biz üretmiyoruz fakat üreticilere yönlendirebilirim.