Şimdi Ara

Premier 9510M Divx Player İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu alt yazı sorununu merkez çözüyor benim aletin alt yazı sorunu kalmadı ama maalesef hala atlama sorunu yaşıyorum
  • altyazı sorununu merkez nasıl çözdü? biraz açsana..hani yok demişlerdi software.

atlama için bana altyazı da düzelme yapmayan software yüklediler galiba öyle düzeldi.

ben bekliyorum arayacaklar herhalde.kabul etmiyorum zaten altyazı böyle iken
  • bende premier kullanıyorum ve bütün forumlarda yaşadığım görüntü atlama, ses görüntü uyumsuzluğu gibi sorunları anlatıp bu markayı tavsiye etmediğimi yazıyorum. işte bir kere böyle yanılırız. bidahamı yanından bile geçmem
  • 1-2 haftadır bekliyoruz yazılım hazırlanayormuş altyazı için...

kartern sana nasıl bu kadar çabuk yapıldı bu iş?
    ve sorun çözüldü mü sende?
  • Bekliyoruz ,,,hala bir cevap gelmedi teknik servisten cihazın
    altyazı sorunu düzeltildiğine dair..yazılım yükleme bu kadar
    sürermiydi...

tek kelime ile skandal...

• www.satnetim.com da yazılım yayınlanacaktır.
  • Firmanın kendisi kendi teknik servisleri üzerinden
    firmware update yapılacağı bilgisi verdi.

2 haftadır gelmedi cihaz firmadan.
  • Altyazı sorunu merkez tarafından çözüldü.

büyük ve beyaz oldu.
    eskisine nazaran iyi.

...

bu atlama sorunu sanırım mpeg (1) dosyalarında oluyor.
    avi ile uyum daha fazla ama böyle mi olması gerekiyor?

bakalım onunda çaresini bulacağım.rahatsız edici düzeye gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 9 Haziran 2006; 19:53:12 >
  • 1 hafta daha bekliyeceğim bu atlama sorunu ile ilgili bir çözüm olmazsa şikayetvar.com a yazıcam tüketici koruma derneğine başvurucam ve aletide çöpe atıcam
  • @Kartern

Selam...Şimde bende de MPEG,MPG dosyalarında ses görüntü senkron sorunu var.
    Ama atıyorum Avi'lerden ConvertXtoDVD ile DVD oluşturdum
    atlama zıplama olmadı hiç.Bir tane Verbatime 8x + Medyaya yazdığım DVD'yi
    izleyeyim onuda test edince haber ederim.Tüketici koruma'ya başvur ama
    kopya DVD yaptığın için sonuç iç açıcı olmayabilir.Şimdi adamlar derki sana
    Orjinal DVD'yi oynatıyormu? oynatıyor o zaman kalırsın orda diye düşünüyorum
    bu işler böyle **ını kurtarmak için böyle saçma sapan konuşabilirler...dur ben
    de test edeyim olmazsa birlikte birşeyler yaparız.

Altyazı olayına gelince...bende onu har hıraş çözdüler.Bu seferde biraz büyük olmuş.
    Gene bir DVD içinde izlediğin kalite yok ama idare eder şimdi haklarını yemek olmasın.

Valla genel olarak diyorum ki %50 pişmanım aldığım için cihazı.
    Bir Philips belki bu kadar Xvid ile uyumlumu belki de değil.
    Gene arkadaşlar yazarsa Philips'ler le ilgili sorun varsa bizde anlarız yanlış mı doğru mu
    yaptık diye almak ile bu cihazı...

Burdan gene konuşalım.

(bu arada sendeki sorunu bana yaz bende deniyeyim
    Verbatim 8x + medayaya 2.4x hızında yazıyorum)

şimdilik bu kadar.
    görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 30 Haziran 2006; 22:08:27 >

• Selam arkadaşlar;
    Hepsi burada . com adresinden 18 gün gecikmeyle cihazı aldım.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.Kopya DVD lerin sadece bazı markalarda problem çıkardı.(Özellikle fly DVD) Bunun dışında NT ve Dimand(...gibi bişii işte) problemsiz.Atlama problemi yok.Divxlerde altyazı küçük.Az önce servisi aradım.0212 6301373.Eski ve yeni seriler olarak bazı yazılımlar varmış.Cihaz arkasında etikette seri numara E110 ile başlıyorsa yeni seri ve malesef yazılım yok.M402 veya M401 serilerinin yazılımları mevcut daha da güzeli e-maille gönderebileceklerini söylediler.

Diger playerları denemedim ama bu player çok hoşuma gitti herkese tavsiye ediyorum.

Unutmadan ;Dün taşınabilir hdd'imi usb den bağladım ve içeriğindeki resim muzik ve filimleri izleyebildim.Denemek isteyen olursa benim gibi ugraşmasınlar diye söyleyeyim usb den harici bir hdd bağlandığında ancak CD kapağı açılıp kapandığında tarama işlemi yapıyor.Zaten sağ üst köşede okunuyor yazısını göreceksiniz.

Herkese iyi eğlenceler.

• USB disk'i okumuş olması içindeki xvid dosyaları okuması hoş olabilir.
    deneme yapmak gerek tabii.

servise gittikten sonra bile;
    altyazı problemi aslında az da olsa gene var.
    bant çekme işini yapamadıkları için ;beyaz fontta gene okumak zor
    birde 3 satıra kadar çıkıp ekranın ortasına gelebiliyor.

Ben pişmanım aldığıma.
    Keşke Philips alsaydım diyorum adam gibi.
    Türk işi ;dert işi
  • Olayı sidik yarışına çevirmek istemem ama Philips'i asla sevemedim.DVD yazma özelliği olan modelini şu an unuttuğum Philips marka DVD Playerler kullanıyoruz işyerinde ve çook kötü.Kendi yazdığı yine Philips marka DVD'leri bile okuyamadığına şahidim.Ayrıca bilgisayarda yazdığım yine Philips marka DVD'lerde de problem çıkarttı işin garip yanı o DVD'ler PS2'de sorunsuz izlenebildi.Söylediğim gibi bu konularda pek fazla bilgim yok ama denemeden almayın sakın.(Parantez açıyorum belki benim yazdıklarım sadece bir model için geçerlidir.Philips gibi bir markayı bu şekilde kötülemek istemem.)

Bu arada akşam seri numarasına baktım yazık ki benim playerda yeni modelmiş E110serisi yani henüz yazılım yok yani.Olsun artık yeni yazılıma kadar Divx filimleri Avi Converter programı ile DVD ye çevirip arşivleyeceğiz artık :)

Herkese iyi eğlenceler.
  • yok cnm ne sidik yarışı olacak :)
    ConvertXtoDVD ile divxler DVD'ye çevirebilirsin iyi programdır.
    yaw fiyat performans güzeli LG bile daha stabil bu cihazdan.
    3 modeli var LG'in bir modelinde denedim ucuz kategoride olan...
    atlama zıplama yok hiç ...cihaz ya okumuyor yada sorunsuz okuyor.

neyse dediğim gibi tövbe tövbe diyorum.
    saol yorumlarından dolayı.:)
  • Ben 1gb kingston marka usb flash bellek ile denedim video dosyasını
    (avi,mpg) ama 15 saniye gösteriyor sonra takılıp kalıyor.
    Usb'den izlemeye çalışınca film.rezalet resmen.2 jpg bakmak için
    player'imi açacaz sadece onun için çalışıyorsa adam gibi bu usb girişi_?

tek faydasını ; optik çıkışından ses almak ile VGA out'dan monitor'e girişte gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 12 Eylül 2006; 3:47:26 >
  • HD CD testi yapıldı çalışıyor.

Coaxiel ve Optik çıkıştan ses alınmıyor.
    Dolayısı ile Analog cihazlardan ses HD bile
    olsa ne olur bilmem doğrusu.

• Birçok backup DVD denedim.Aynı takılma sorunu devam ediyor.
    Ses ve görüntü senkronu kayboluyor bir zaman sonra.

Bravo Premier sana ....Bravo.
    Birde PC-VGA çıkışından bağlantı yapıldığı zaman monitöre
    divx'lerde altyazı çıkmıyor.Bendeki düzeltilmiş olarak yollanan için
    konuşuyorum.
    Bravo.
    USB Flash memory'den sadece mpeg okuyor.
    Avi okutulduğu zaman kitleniyor.Neyime ne yapayım o zaman USB girişini?
    Bravo Premier sana ....Bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 9 Kasım 2006; 0:04:15 >
  • Servise yolladım.

• Arkadaşlar bu altyazı mevzusunda bir şey söylemek istiyorum. Konu sanırım daha önce bu sitede başka forumlarda geçti. Altyazıları idx/sub formatına dönüştürün ve kurtulun arkadaşlar. Eğer alet bu formatı destekliyorsa olayı aletin insiyatifinden çıkarmış oluyorsunuz. Ben Vestel 4500 kullanıyorum, normalde ekranın ortasına doğru kaymış olan ve küçük altyazılar, idx/sub formatına dönüştürünce siyah bant üzerinde ve DVD altyazısı görüntüsünde çıkıyorlar. Bu işi yapın yeter, başka bir şey gerekmez.
  • ilginç bir yöntem.ama altyazı sığacakmı cd'in içine?
    20mb'lı idx gördüğümü hatırlıyorum. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.