Şimdi Ara

Premier 9510M Divx Player İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim yaptıklarım 3-4 MB falan oluyor. Formatı da 8 bit (sitedeki açıklamada yazdığı gibi 8bit compressed değil çünkü bazı filmlerde altyazıları bozuyor) yaptım. Yalnız bu yöntem nedense bazı filmlerde çalışmıyor. Çalışıp çalışmadığını da filmi ve altyazıyı aynı klasörün içine atıp VLC player ile açarak anlayabilirsiniz. Yukarıdaki menüde altyazı izi kısmında seçilecek bir altyazı varsa çalışıyordur, yoksa zaten altyazı izi seçeneği kayboluyor. Bu şekilde CD veya DVD'ye kayıt yapmadan sonucu görebiliyorsunuz. Altyazı VLC'de kırmzı/pembe renkte çıkıyor ama Vestel'de beyaz renkte.
  • O player'ın yetersizliği ile bizim uğraşmamız ne kadar doğru tartışılır.
    Ben uğraşma taraftarı değilim.

Ama uğraşınız ve ilginiz için tabiki teşekkür ederim.
  • Crusader arkadaşım yogunluktan dolayı uzun zamandır forma giremiyorum.Biryerden yeni bir yazılım buldum oldukça iyi.Yani kabuledilebilir düzeyde.Bana emaille ulaşırsan göndereyim inceleyip formda yayınlarsın.

Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crusader

O player'ın yetersizliği ile bizim uğraşmamız ne kadar doğru tartışılır.
    Ben uğraşma taraftarı değilim.

Ama uğraşınız ve ilginiz için tabiki teşekkür ederim.

Önemli değil. Ama benim söylemek istediğim şu ki; bence Philips'in son modelleri bile tatminkar bir altyazı pozisyonu sunamıyor, yani DVD gibi değil. Bugüne dek gördüklerim arasında siyah banda çıkaran tek oynatıcı Onkyo 7.1 ses sitemi ile birlikte verilen DV-SP403 idi. Bunu da sanırım Pionner Onkyo için fason üretiyor. Zaten benim dediğim şekilde bir kere yaptığınızda artık eskisi gibi seyretmek istemiyorsunuz.

Selamlar

• İcinde 6 divx olan bir dvd deki butun divxleri okuduğu için aldim, ama alt yazi çok başarısız, birde 5+1 baglatiyi tam olarak yapamadim. Skystar-2 ile uydudan kaydettiğim clipleri gosteriyor fakat ses yok.

Alt yaziyla ilgili guncelleme dosyasini rapide bi arkadas koyarsa iyi olur. (yalniz cihazin iki farkli seri numrasi varmis, guncelleme hangi seri numarasi icinse onuda belirtirseniz iyi olur.)
  • quote:

Önemli değil. Ama benim söylemek istediğim şu ki; bence Philips'in son modelleri bile tatminkar bir altyazı pozisyonu sunamıyor, yani DVD gibi değil. Bugüne dek gördüklerim arasında siyah banda çıkaran tek oynatıcı Onkyo 7.1 ses sitemi ile birlikte verilen DV-SP403 idi. Bunu da sanırım Pionner Onkyo için fason üretiyor. Zaten benim dediğim şekilde bir kere yaptığınızda artık eskisi gibi seyretmek istemiyorsunuz.

Selamlar

sizin dediğiniz yöntem için 800mb'lık CD almak gerek ama :) 700'lüğe sığmaz zaten en az 20mb'lık bir idx dosyasından bahsediyorsak...biraz
    sıkıcı bir yöntem...Rip edilen altyazıyı DVD olarak rebuilt etmek.Daha divx oynatmayı bile tam olarak beceremeyenler var PC üzerinde.

quote:

İcinde 6 divx olan bir dvd deki butun divxleri okuduğu için aldim, ama alt yazi çok başarısız, birde 5+1 baglatiyi tam olarak yapamadim. Skystar-2 ile uydudan kaydettiğim
    clipleri gosteriyor fakat ses yok.

Alt yaziyla ilgili guncelleme dosyasini rapide bi arkadas koyarsa iyi olur. (yalniz cihazin iki farkli seri numrasi varmis, guncelleme hangi seri numarasi icinse onuda belirtirseniz iyi olur.)

o iyi olur bu iyi olurda iyi olmayan şey bu player'in teknik servisi.1 aydır hala çözülemedi sorun.DVD-Backup'lardaki atlama sorunu.
    Rezalet tek kelime ile.Senin soruna gelince.Ben defalarca birçok yerde hatta burda bile dedim.Adamlar kendileri update ediyor altyazıyı.
    Ama 2 haftayı gözden çıkar.En yakın Premier servisine götürdükten sonra

quote:

10 Aralık 2006; 9:31:19
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    Crusader arkadaşım yogunluktan dolayı uzun zamandır forma giremiyorum.Biryerden yeni bir yazılım buldum oldukça iyi.Yani kabuledilebilir düzeyde.Bana emaille ulaşırsan göndereyim inceleyip formda yayınlarsın.

Kolay gelsin

doğrusu yenilikleri severim ama cihaz patlarsa teknik servisle uğraşmak istemem; zaten hala geri vermediler.

Sakın,sakın,sakın işiniz olmasın Premier markası ile.

• Cihaz servis'ten geldi.

Üzerindeki son versiyon firmware ile satıyorum.
    Altyazılar beyaz ve ilk geldiği halinden daha iyi.

İlgilenenler mesaj atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 26 Aralık 2006; 19:55:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.