Şimdi Ara

Premier League TR Yayıncı Kuruluşu | Yayın hakları Doğan Holding'de (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aradım Digiturk'u sordum Premier Lig yayın hakları hakkında bir gelişme var mı? Yayınlayacak mısınız? Diye sordum. Bayanın bana söylediği söz ''O neydi beyefendi futbol ligi mi? '' gibisinden bir şey dedi. Daha çalışanlarının böyle bir ligten haberi bile yok. Kaldı ki müşterilerini bu konuda bilgilendirsinler. Var mı bir gelişme beyler? Ben sordum şuan çalışmalarımız sürüyor dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwartzenius -- 17 Ağustos 2016; 1:23:14 >
  • yok,güreş federasyon'nun haftalık yemekli toplantısı deseydin ..canlı yayınlıyormusunuz diye sorsaydın ,kesinlikle bir sorayım beyfendi derdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory Spurs

Bugün çok ilginç birşey yaşadım.

Aradım Digiturk'u sordum Premier Lig yayın hakları hakkında bir gelişme var mı? Yayınlayacak mısınız? Diye sordum. Bayanın bana söylediği söz ''O neydi beyefendi futbol ligi mi? '' gibisinden bir şey dedi. Daha çalışanlarının böyle bir ligten haberi bile yok. Kaldı ki müşterilerini bu konuda bilgilendirsinler. Var mı bir gelişme beyler? Ben sordum şuan çalışmalarımız sürüyor dediler.

belki yanlış anlamıştır. Ben sorduğumda ağustos ortasında belli olacak demişti oradaki bayan. Tabi belli olmadı
  • Digiturk alamayacakmış sanırım araplar Digiturku aldıktan sonra Şirketteki borçların vergi agfına girmesini istemiş TMSF reddetmiş talipliler arasında D-Smart Tivibu ve Acun medyada varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadettin Saran, Premier Lig yayıncısının 1-2 gün içerisinde büyük ihtimal netleşeceğini açıkladı.

• Umarım D-Smart almaz, şu durumda Digi almıyorsa Tivibu alsın çünkü ŞL maçları da onlarda. D-Smart alırsa sadece Premier League için D-Smart bağlatmış olacak insanlar, ellerinde adam gibi başka bir yayın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Umarım D-Smart almaz, şu durumda Digi almıyorsa Tivibu alsın çünkü ŞL maçları da onlarda. D-Smart alırsa sadece Premier League için D-Smart bağlatmış olacak insanlar, ellerinde adam gibi başka bir yayın yok.

Ben de d-smart var bir cacık olmamasına rağmen 20 lira ödüyorum. Smart alırsa işime gelir.

• 20 liraya uydudan Premier League izlersen çok iyi olur senin için. Benim için pek de önemi yok artık kimin yayınladığının, İdman Tv varken . Yavaş yavaş Azerbaycan Türkçesini sökmeye de başladım. Gittikçe alışıyorum.

• Dsmart alacak inşallah. Mail attım cevap geldi. Yeni projelerimiz var diyor. Yakında aciklayacagiz dedi.

• Lig tv Dalga geçiyo herslde premier league legends yayını vAr

• quote:

Orijinalden alıntı: classlord

Dsmart alacak inşallah. Mail attım cevap geldi. Yeni projelerimiz var diyor. Yakında aciklayacagiz dedi.

dsmart alsa da yeni paket yapar 20 tl ye vermez
  • Hala net bir açıklama yok mu yahu? Bugün Manu'nun maçı var. İzleyemeyecek miyz?
  • Premier League maçları bu haftadan itibaren D-Smart'ta. Bu akşam 22:00'de Manchester United-Southampton maçıyla yayınlara başlıyoruz.

• d smart almis

iyice corbaya dondu bu ligler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

Premier League maçları bu haftadan itibaren D-Smart'ta. Bu akşam 22:00'de Manchester United-Southampton maçıyla yayınlara başlıyoruz.

Digiturk play gibi özelliği var mı Dsmart'ın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

Premier League maçları bu haftadan itibaren D-Smart'ta. Bu akşam 22:00'de Manchester United-Southampton maçıyla yayınlara başlıyoruz.

Digiturk play gibi özelliği var mı Dsmart'ın?

D-Smart Blu var ama miktarını bilemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ooo çok iyi oldu. inşallah zam yapmazlar 20 lira iyi. Her hafta United maçlarını versinler yeter.
  • Hepinize gg ulan

• Dsmart ın Digiplay gibi mobil uygulaması var mı
  • Ulan lig bitti yeni mi aliynız

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.