Şimdi Ara

Premier League TR Yayıncı Kuruluşu | Yayın hakları Doğan Holding'de (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D-Smart'da da D-Smart go var. Sanırım aylık ekstra 3 tl ödemek gerekiyor ve D-Smart abonesi olmak şart. Böylelikle telefon, tablet vs vs gibi her yerden maçları izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

Dsmart ın Digiplay gibi mobil uygulaması var mı

varsa da ne kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci evine yeni internet alacaktım ,

d smart + internet alırım o zaman daha güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

quote:

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

Premier League maçları bu haftadan itibaren D-Smart'ta. Bu akşam 22:00'de Manchester United-Southampton maçıyla yayınlara başlıyoruz.

Digiturk play gibi özelliği var mı Dsmart'ın?

D-Smart Blu var ama miktarını bilemiyorum

Aradım şimdi Blu da yokmuş. Zaten yayın anlaşması kapsamadığı için Spor kanallarını çıkartmışlar.

D smart alsam boşa para vereceğim. Vardiya usulü 8 4 - 4 12 çalışıyorum. İnternet önemliydi benim için.

Ne yapalım? Ben yasal yollardan izlemek için sonuna kadar uğraştım. Buraya kadarmış. Sop-Ace akar.

• 33tl en düşük smartspor olan paket. 3 tl de internetten izleme ücreti.
  • Acestream varken hiç uğraşmayın ekstra ücret ödemekle...
  • Geçmiş olsun anlaşma 3 sezonlukmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece ve sadece MotoGP bahanesiyle iki senedir devam ediyordum D-Smart'la, EPL gelecekmiş meğer, şimdi tam manasıyla işe yarayacak. Gönül isterdi ki Digiturk'ten devam etsin, yıllardır çok alışmıştık her şeyiyle ama Digiturk olmadı bu da olumlu, es kaza Tivibu'ya falan gitmedi en azından. Bir de Serie A kaptırsalar yanında keşke. Ne hale geldi lig, kimsenin salladığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 19 Ağustos 2016; 14:25:43 >
  • D-Smart 3 yıl boyunca aldı diyolar ++++

Orkun Çolakoğlu @orkunco 47 dk.47 dakika önce
    Premier League maçları bu haftadan itibaren D-Smart'ta. Bu akşam 22:00'de Manchester United-Southampton maçıyla yayınlara başlıyoruz.

Erhan Barış Karakuş @ekaraku 6 dk.6 dakika önce
    Premier League maçları bu haftadan itibaren D-Smart'tan naklen yayınlanacak. İlk hafta 7 maç yayınlamayı planlıyoruz. #PremierLeague

++

@Maximum_Carnage

Serie A'yı da alırlar herhalde tabi Digitürk PL gidince tekrar almazsa.
  • Her ay 33 lira fazladan.. Ulan be. Bu nasıl bir sistem? Takımımın maçlarını digiplayden izlemek yıllık 370 TL+ Premier Lig 33+ Avrupa maçları 40TL. Aylık 100 lira civarında bir fatura.
  • dsmartı kapatacaktım iyi oldu. Aralıktaki yayın ihalesinde süper ligi aldılar mı tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır devam eden dsmart aboneliğim varmış, unutmuşum kapatmayı, aradım müşteri hizmetlerini, durumu anlattım, mağduriyetiniz içim toplamda 80 küsur olan paketi 17ye falan verelim dediler, yok dedim, şimdi Premier ligi almışlar anasını satayım.

• Yayın Ekranı @yayinekrani 4 dk.4 dakika önce
    Premier Lig yayın haklarını D-Smart satın aldı. Anlaşmanın süresi 3 yıl olarak açıklandı.

⚽ 2016-2017

⚽ 2017-2018

⚽ 2018-2019
  • Digitürkü aradım bir sinirle paket iptali için müşteri hizmetleri ortak yayın için anlaşılmaya çalışılıyor size tavsiyem biraz daha beklemeniz dedi. Saçma geldi ama olmaz diyede birşey yok bekleyecem bakalım.

• 2 sene kullandık dsmartı bir cacık izleyemedik 1 ay önce iptal ettirdik işe bakın.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
     Premier League TR Yayıncı Kuruluşu | Yayın hakları Doğan Holding'de

Yayın akısı buymus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • D Smart mı ? Bu iyi olmadı işte
  • Hadi dsmart aldı bari Digiplay gibi internetten 20 tlye falan izleyebilsek cepten tabletten vs. Böyle saçmalık olmaz.

• Digiturk'u aradım şimdi. Hayır beyefendi kesin birşey yok, yayın ihalesi devam ediyor dedi. Anlamadım ki
  • digiturk oyalıyor bence maalesef iş bitmiş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.