Şimdi Ara

Premier Lig balon bir ligdir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeoMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

quote:

Orijinalden alıntı: NeoMaster

quote:

dogru.

Serie a > la liga > bundesliga > pl

Bundan 10-15 yıl öncesine kadar en iyi lig Seri A idi.Doğru !
    Yine 15-20 yıl civarı öncesi Hollanda ligi Bundesliga ile aynı seviyedeydi.
    Yani Bundesliga hiçbir zaman Premier lig seviyesine yaklaşamadı hocam.

La liga ve Premier lig şüphesiz en iyi ikisi.Şu an için...

10-15 yil oncesini hatirliyor musun sen yoksa bir bilenden yardim mi aldin ?

Lan Troll 33 yaşındayım.Sen daha doğmadan futbol ile ilgileniyordum.
    Blok !

Soru sordum neden gerginlestin ki.

İyi işte lig seviyelerini daha iyi bilirsin benden, bence yazdığın mesaj tekrar oku ona göre düzenle 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Watford Dynamite

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Serie A en kötüsü bunların arasında.1 tane takım var diğerleri çöp

Top 5 lig arasinda yanlis hatirlamiyorsam en fazla golun atildigi , sampiyonun henuz belli olmadigi. Cl ve uefa les ligine gidis icin amansiz bir yarisin oldugu lige cop demekte dh foruma yakisir.

lafa bak tipe bak.

serie a ya şu an iyi diyen bi gitsin burdan

Argümanın nedir? Balon liginin ülkesinde 2 yıl yaşadım gerekli şekilde futbollarini takip ettiğimi düşünüyorum.

Carling cup 'u cl önüne koyup clde tokatlaninca fikstür yoğun diyen bir anlayışa sahipler.

Artık modern futbolda yeri olmayan 442 uzun top taktiginden vazgeçemedikler.

Milli takımları çöp.

Daha sayayım mı?

• En iyi lig La Liga, sonra Premier Lig gelir. Daha sonra ise Bundesliga ve Serie A. Alt sıralara oynayan Celta Manuyu rezil ediyor. Hala gelmiş Serie Ayı falan La Liganın üzerinde görenler falan var. Futbol cahili mi desek acaba bilemedim.
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Napoli , Beşiktaş'ı yenemedi daha gruptan çıktı elendi.

Ondan önce zaten rezildi yine takılıyor öyle UEFA falan iyi top oynuyorlar ama icraat yok.

Roma 4 tane yedi Lyon'dan ayrıca CL'nin değişilmez averaj takımı kendileri

Milan, İnter,sass,Udinese çöp takımlar onları zaten ciddiye almıyorum.

Ayrıca şöyle bir örnek vereyim premier lig 2.Tottenham , İtalya ligi 2.si romayı perişan eder oynasalar.Aradaki fark öyle de belli olabilir yani.

Sonuç olarak Juventus hariç diğer takımlar çöp

Roma ölü oyuncuları avlıyor , diğer takımlar da çöpleri.

Ayrıca mesela iki liginde aynı sıralamaya sahip takımları oynasa Juventus hariç galibiyet alan en fazla 1-2 tane olur.Malesef Serie A zayıf Ne rekabet ne bir heyecan var.Çok sıkı bir Parma ve İtalyan futbolu hayranı biri olarak malesef bu bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 21 Mayıs 2017; 17:40:3 >
  • ya abi sanki gidip real maci disinda la liga maclari izliyorsunuz, la liganin neresi en iyi yapmayin Allah askina. kac tane saglam takim var. a.madrid geriledi, sevilla, villareal var eli yuzu duzgun takim. bundesligada serie a da la ligada tek kutuplu. acin bakin son 8 senedeki sampiyonluklara. real en iyi dönemlerini yasio, bu sene barca tarihin en kotu barcasi. barcaya ligi hediye etmek o kadar cabaladilar, barca almam dedi.

bundesliga ve serie ada zirveye oynayan 3-4 takim olsa, ligler izlenir. abi ligin sampiyonu sene basinda belli olur mu?

Premier ligde her hafta mac izliyorsun, zirveye oynayan 6-7 takim var, 5-6 tane de saglam takim var. lig zevkli, keyifli.

her ligi izlemeye calisirim. sevilla-villareal macini izlerim. barca-deportivo macini izlemem. gidipte munihi darmsdt macini izlemem. munih, hofenhemim h.berlin macini izlerim. cekismeli , heycanli gecer. bu sene nice ve monacoyla fransa ligide heycanli oldu. juvenin maclarini izledim. top 6 takimlariyla. italya super kupasi macini da izledim. cok zevkli gecti maclar.

ya abi, celta-mancistiri zorladı diye gorus mu olur, bayer 04, totenhami sampiyonlar liginden eledi, ligden dusuodu tayfun hocayla, yani bundesliga en iyi lig mi?

• Çocukluğumdan beri iyi bir Parmalıyımdır.Düşmesi beni pek ilgilendirmiyor ben hala seviyorum Parma'yı.Yakında tekrar döneceğiz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1993Kaan1993

ya abi sanki gidip real maci disinda la liga maclari izliyorsunuz, la liganin neresi en iyi yapmayin Allah askina. kac tane saglam takim var. a.madrid geriledi, sevilla, villareal var eli yuzu duzgun takim. bundesligada serie a da la ligada tek kutuplu. acin bakin son 8 senedeki sampiyonluklara. real en iyi dönemlerini yasio, bu sene barca tarihin en kotu barcasi. barcaya ligi hediye etmek o kadar cabaladilar, barca almam dedi.

bundesliga ve serie ada zirveye oynayan 3-4 takim olsa, ligler izlenir. abi ligin sampiyonu sene basinda belli olur mu?

Premier ligde her hafta mac izliyorsun, zirveye oynayan 6-7 takim var, 5-6 tane de saglam takim var. lig zevkli, keyifli.

her ligi izlemeye calisirim. sevilla-villareal macini izlerim. barca-deportivo macini izlemem. gidipte munihi darmsdt macini izlemem. munih, hofenhemim h.berlin macini izlerim. cekismeli , heycanli gecer. bu sene nice ve monacoyla fransa ligide heycanli oldu. juvenin maclarini izledim. top 6 takimlariyla. italya super kupasi macini da izledim. cok zevkli gecti maclar.

ya abi, celta-mancistiri zorladı diye gorus mu olur, bayer 04, totenhami sampiyonlar liginden eledi, ligden dusuodu tayfun hocayla, yani bundesliga en iyi lig mi?

93 lü olmanın hakkını vermişsin.

"real en iyi dönemlerini yaşıyo"

"barça tarihin en kötü barçası"

barselona ronaldinyodan öncesine kadar bjk'den gs'den 3 yiyen avrupanın orta ayar takımıydı.

real madrid de eski halinden eser olsa barselona böyle palanmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax33 -- 21 Mayıs 2017; 18:42:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Top 5 lig arasinda yanlis hatirlamiyorsam en fazla golun atildigi , sampiyonun henuz belli olmadigi. Cl ve uefa les ligine gidis icin amansiz bir yarisin oldugu lige cop demekte dh foruma yakisir.

lafa bak tipe bak.

Argümanın nedir? Balon liginin ülkesinde 2 yıl yaşadım gerekli şekilde futbollarini takip ettiğimi düşünüyorum.

Carling cup 'u cl önüne koyup clde tokatlaninca fikstür yoğun diyen bir anlayışa sahipler.

Milli takımları çöp.

Daha sayayım mı?

serieayı kaldır ya da premier ligi hangisinin etkisi daha fazla olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lafa bak tipe bak.

Milli takımları çöp.

Daha sayayım mı?

serieayı kaldır ya da premier ligi hangisinin etkisi daha fazla olur

Şampiyonlar ligi açısından Serie A kalkarsa Cl finalleri yarı finallerinden Juventus gider. Premier lig kalkarsa zaten maks çeyrek final görüyolar pek birşey farketmez

• quote:

Napoli , Beşiktaş'ı yenemedi daha gruptan çıktı elendi.

Ondan önce zaten rezildi yine takılıyor öyle UEFA falan iyi top oynuyorlar ama icraat yok.

Roma 4 tane yedi Lyon'dan ayrıca CL'nin değişilmez averaj takımı kendileri

Milan, İnter,sass,Udinese çöp takımlar onları zaten ciddiye almıyorum.

Ayrıca şöyle bir örnek vereyim premier lig 2.Tottenham , İtalya ligi 2.si romayı perişan eder oynasalar.Aradaki fark öyle de belli olabilir yani.

Sonuç olarak Juventus hariç diğer takımlar çöp

Roma ölü oyuncuları avlıyor , diğer takımlar da çöpleri.

Ayrıca mesela iki liginde aynı sıralamaya sahip takımları oynasa Juventus hariç galibiyet alan en fazla 1-2 tane olur.Malesef Serie A zayıf Ne rekabet ne bir heyecan var.Çok sıkı bir Parma ve İtalyan futbolu hayranı biri olarak malesef bu bir gerçek.

Aynı Beşiktaş Kiev yenemedi son maçında bu onları Kiev den kötü takım yapmaz ki?

Gedikli takım, rezil dediğin dönem hangisi. Şike öncesi ise biz Milan vardık zaten, şike sonrası dönemde de juve napoli roma vardı.

Bence anlaşamadığımız şey şu, ben 90 dakika manu city derbisini izleyip ekran başında kanser olacağıma 2 leş td yüzünden, napoli fiorentina izlerim roma chievo izlerim. Neden gol oluyor, neden mücadele var. Biz en iyiyiz bizi izleyeceksiniz bizim kupalarimiz cl den büyük diyende yok.

Arsenal her sene cl gidiyor diye kurban kesiyor da roma averaj takımı olunca mı kötü takım oluyor. Britos ranocchia gibi İtalya Serie d yetenegundeki topçular premier de 11 başlıyor. Madem bunlar en iyisi nasıl oynuyorlar?

Serie A ligi kalite olarak rekabet olarak premier ligi donunda sallar. Ne kadar tek takımlı lige hegemonya ya dönüşmüş olsa bile.

Yav Joe hart örneği var bide adam Torino ya kaç puan kaybettirdi tek başına, bu adam ingilzlerin as kalecisi.

• Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Hocam katılıyorum italya lİGİ HOR GÖRÜLDÜĞÜ KADAR KÖTÜ DEĞİL.Bu arkadaşlar bakıyorlar biraz milan inter kötü Roma sallabaş atıp tutuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

En iyi lig La Liga, sonra Premier Lig gelir. Daha sonra ise Bundesliga ve Serie A. Alt sıralara oynayan Celta Manuyu rezil ediyor. Hala gelmiş Serie Ayı falan La Liganın üzerinde görenler falan var. Futbol cahili mi desek acaba bilemedim.

Zaten iyi lig olsa pl o dediğin gerçekleşir mi?

Bu kistasi alırsak ele, Bayer Tottenham maclarina ne diyeceksin?

Komik duruma düşüyorsunuz farkında değilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Hocam katılıyorum italya lİGİ HOR GÖRÜLDÜĞÜ KADAR KÖTÜ DEĞİL.Bu arkadaşlar bakıyorlar biraz milan inter kötü Roma sallabaş atıp tutuyorlar

Yav Juventus cl maçları dışında serie a dan 1 tane maç izlememiş adam ayda 10 TL verip premier izleyebildigi için pl savunuyor.

He de geç, ciddi bi şekilde yazanlar ile zaten alıntı yaparak fikrimi söylüyorum 😇

• İtalya da çöp, fanatikliğin lüzümu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uefa şampiyonlar ligi yada avrupa liginde ingiliz takımları ispanyollar karşısında dökülüyor. Sadece barça rm atm değil muadiller oynadıklarında da böyle.

Eskisi gibi değil. O 90lar sonu 2000 başları neydi? En çok sevdiğim de henryli arsenal maçlarını murat kosova ile izlemekti. Highburry stadında kamera da alçaktı biraz. Çok değişik geliyordu. O pl müziği o murat kosovanın "işte premier lig bu" çığlığı...

Anlayamazsınız...

Dün akşamki maçta kosova o kadar çok çığırdı ki o bile bozmuş. Tamam önemli bir başarı da, abi bu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 22 Mayıs 2017; 9:18:34 >
  • Ya arkadaşlar, herkes ligler arası sidik yarıştırmaya başladı. Yok mu ingilterede oynan futbolu analiz eden? Biride çıkıp hayır ingilterede oynanan futbol teknik taktik açıdan şöyledir deyip savunmamış.

Bu durumda benim tespitim doğu çıkıyor. Burda oynanan futbol kaos içinde koşuşturmacadan ibaret.

• İzlediğim ligler arasında alt takım maçları da dahil en zevkli maçlar bana göre Bundesliga da oluyor. Küme düşen takımların maçları bile zevkli.

Bu olay biraz futbola nasıl baktığınızla alakalı.

PL nin bu kadar tutulma sebebi temponun yüksek olması ki her maçta olmuyor bu. Fener Konya maçı gibi maçları da oluyor.

bu tartışılacak bir durum değil bence. İtalya da bana çok durağan geliyor misal. Çok mücadeleci ama çok durağan.
  • quote:

dogru.

seri a nın neden bundesliga dan ve laligadan daha iyi olduğunu bi söylesene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

quote:

dogru.

yukarıda yazdım okuyabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

quote:

dogru.

yukarıda yazdım okuyabilirsin.

argümanlara bakıyoruz

şampiyonun henüz belli olmaması demişsin.

- juve lig başlamadan şampiyonluğu garantiliyor nasıl belli değilse artık. ha matematiksel olarak diyorsan tr liginde de belli deüil tr>la liga

en çok gol atılan demişsin.

- büyük ihtimal yanlıştır da hadi attı diyelim. burdan sen en iyi lig olduğunu anlıyorsun bense defansın leş olduğunu bu yüzden çok gol atıldığını ve milli takıma bile giremeyen boş kale golcüsü icardinin, realden tekme tokat kovulan higuainin veya bebe belottinin bile gol kralı olabileceğini anlıyorum.

cl ve uefa çekişmesi var demişsin

- zaten aralarında en saçma argüman bu cevap vermeye bile değmez de hadi veriyim. takımlar o kadar kötü ki uefa ya veya cl ye gitmek için her şeylerini veriyorlar(başka liglerde yok ha böyle bir şey onlarsa lig başlamadan bellidir kimin gideceği) ama gittikleri gibi israil takımlarına portekiz takımlarına türk takımlarına madara olup dönüyorlar. ülke puanı yüksek olmasa hepsi ön elemede patlayacak ta işte juventus faktörü var :).

sonuç olarak

la liga > bundesliga > epl > serie a

juventus faktörünü dışta tutuyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.