Şimdi Ara

Premier Lig balon bir ligdir. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Premier lig zaten en iyilerin ligi, en iyi oyuncuların oynadığı lig değil.

İyi takım sayısı çok fazla.

Mesela Laligada R,Madrid,Barça ve A. Madrid dışında takım yok aynı şekilde Bundesligada.

Sevilla,Villareal,Valencia falan takım değil zaten doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymiş efendim İtalya Ligi en iyisiymiş.İlk gördüğümde kahkaha atmıştım , şimdi daha fazla attım

• Hicbir lig en iyi diil abi. Her ligin iyi, kotu yonleri var.

Premier ligin iyi yonu, ligdeki ust siralardaki rekabet. Bu sene ilk 6 disinda takimlar cok zayifladi İngiltere.orada dasampiyonluk icin rekabet yok. Pep hocam oldugu surece, her sene M.City sampiyon olur.

Abi, La Liga diyorsunuz da,Valencia bu sene toplama takim kurdu, İnterin copleri, Juvenin copleri vs. Bizim Guedes yildizlasti. La Liga, oynanmasi en kolay liglerden biri, tamamen istatistik kasilacak lig.A.Madrid son senelerin en kotusu.

Bundesligada, Onlarda da ustte rekabet yok. Munih, cok kotu de olsa, ligi aliyor.

Keske basketteki Euroligi gibi bir yapi da futbola gelse. yoksa, liglerde rekabet bitti.

Pep hocam İngiltere
    Munih Almanya
    Barca ispanya.

bu sene Juve kotu olmasa, Serie Ada da ayni durum olurdu.
  • zeminleri düzeltseler stsl açık ara premier ligden daha ii
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea .

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Premier lig zaten en iyilerin ligi, en iyi oyuncuların oynadığı lig değil.

İyi takım sayısı çok fazla.

Mesela Laligada R,Madrid,Barça ve A. Madrid dışında takım yok aynı şekilde Bundesligada.

Sevilla,Villareal,Valencia falan takım değil zaten doğru.

Takım mı onlar? Premier ligde efsane takımlar var Everton bile yılların takımı o anlamda diyorum.

Mesela Arsenal,Liverpool gibi takımlar alt sıralarda ama efsane takımlar. O saydığın takımlar ne zaman efsane olmuş?
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Cenk Tosun transfer oldu diye çakıldaklı everton efsane ilan edildi :)

Ben 25 senedir açık gözle futbol izliyorum. 25 sene öncede çöp takımdı hala çöp takım Everton.

İngiltere'de gözden düşmüş efsane takımlar var. Aston Villa Leeds West Ham Blackburn New Castle gibi. Everton hiç bir zaman bu çaptan düşmüş takımlar kadar bile revaçta olmadı.

Bu tip düşünceleriniz yüzünden size malum lakabı takıyolar. Cenk Evertona satıldı diye takım büyümüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax33 -- 19 Ocak 2018; 19:28:37 >
  • ingilterede ilk 6 disindaki takimlarin hepsi zayif. Biraz L.City direncli az cok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

Ben 25 senedir açık gözle futbol izliyorum. 25 sene öncede çöp takımdı hala çöp takım Everton.

İngiltere'de gözden düşmüş efsane takımlar var. Aston Villa Leeds West Ham Blackburn New Castle gibi. Everton hiç bir zaman bu çaptan düşmüş takımlar kadar bile revaçta olmadı.

Bu tip düşünceleriniz yüzünden size malum lakabı takıyolar. Cenk Evertona satıldı diye takım büyümüyor.

Hocam siz bir konuda EPLyle ilgili cok guzel bir tespit yapmistiniz. EPL ancak bu kadar guzel ozetlenirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

ingilterede ilk 6 disindaki takimlarin hepsi zayif. Biraz L.City direncli az cok.

Şeyh başkanından biraz maddi destek al da 20 takımın da güçlü olduğu bir lig kur reis.
  • Championship bile Avrupa da çoğu ligden iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 19 Ocak 2018; 22:58:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler siz popülariteyle kaliteyi birbirine karıştırıyorsunuz.

İngiliz ligi dünyada en çok takip edilen, stadları en dolu, çimenleri en yeşil lig olması orda en kaliteli futbol oynandığı anlamına gelmiyor.

İngiltere liginde oynanan futbol taktik strateji göz zevki açısından vasatın altında bir lig. İleri geri rastgele tepilen topun oynandığı ligin çok popüler olması diğer liglerden futbol kalitesi açısından daha iyi olduğunu göstermez.

Bana göre taktik planı en net anlaşılan, ne oynadığı belli olan akabinde izlemesi en zevkli lig ispanya ligidir.

Arkasındanda italya gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax33 -- 20 Ocak 2018; 1:44:1 >
  • quote:

Evertonu cımbızla çektiğin için tebrik ederim sana ne diyorlar acaba
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    20 takımlı ligden 3 tane takım yazmışsın. 2 tanesi hala efsanevi takım.

Kalan 18 takım içinden evertonu cımbızlayan sensin. Sebebide cenki takımınız yüksek bedelle satma başarısı göstermiş olması.

Siz sattınız diye son 30 yılın en vasat takımı efsane olmadı.

Adamları yıllardır doğru dürüst uefa liginde bile görmedik. Vasatlığın efsanesi.

Gençlerbirliği bile zamanında adından söz ettirdi uefada.
  • quote:

20 takımlı ligden 3 tane takım yazmışsın. 2 tanesi hala efsanevi takım.

Kalan 18 takım içinden evertonu cımbızlayan sensin. Sebebide cenki takımınız yüksek bedelle satma başarısı göstermiş olması.

Siz sattınız diye son 30 yılın en vasat takımı efsane olmadı.

Adamları yıllardır doğru dürüst uefa liginde bile görmedik. Vasatlığın efsanesi.

Gençlerbirliği bile zamanında adından söz ettirdi uefada.

Kötü niyetli olunca insan öyle algılıyor demek ki. Cenki pek beğenen biri değilim bilen bilir zaten forumda. Everton yılların takımı yazmışım çok iyi takım mı yazmışım? Arsenal ve Liverpool yazmışım. Ayrıca ilk 5e oynayan takımlardan bahsediyorum banane Cenkten.
  • Premier ligden 5 takım ŞL de gruptan çıktı evet balon bir lig

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydi şimdi mağaralarınıza.....

• mağradan çıkan sizlersinz. Senelerdir bu takımların dişe dokunur başarısı yok. Geçen sene livirpul kımıldadı biraz onunda eline verip gönderdiler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: offside

Haydi şimdi mağaralarınıza.....

Görende kupa ingiltereye gitti zanneder, yıllar sonra ilk defa fire vermeden çeyrek finale kadar geldiniz.Spurs ve Manu zaten çeyrekte direk veda edecekler.Kalan 2 takım içinde kupayı kazanma şansı olan sadece City var onlarında cvleri kötü.
  • guardiola ya çapsız demiş. Direk blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

ingilterede ilk 6 disindaki takimlarin hepsi zayif. Biraz L.City direncli az cok.
    Bizim ligin lideri Başakşehir epl de küme düşmemeye oynayan Burnley e elendi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.