Şimdi Ara

Premier Lig'in başlamasına 9 gün kaldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • City'nin oturmuş sistemi var üzerine Mahrez gibi çok yetenekli bir kanat daha eklediler, bir adım farkla favori.

Liverpool'da Salah-Mane-Firmino üçlüsünün kaldığı yerden devam ettirip ettiremeyecekleri çok önemli. Kaleyi sağlama aldılar, Emre Can'ın gidişi Fabinho-Keita'nın gelişiyle hatırlanmayacaktır bile. İleri üçlüsü sakatlık belası yaşamazsa çok güçlü aday.

En merak ettiğim takım Chelsea, Sarri Jorginho'yu da yanında getirdi bakalım premier lig sınavında ne yapacak. Bu arada Hazard'ı tutabilirlerse Hazard'ın en iyi sezonunu geçireceğini düşünüyorum.

Merak ettiğim diğer takım da Arsenal kadroları diğer takımların bir tık altında gibi gözükse de Wenger sonrası Emery ile neler yapabileceklerini merak ediyorum.

Manchester United Matic-Pogba gibi müthiş orta sahaları ileride Alexis Sanchez, Lukaku gibi starları olmasına rağmen son hazırlık maçında Mourinho'nun ağlamasından gözükti ki kötü bir başlangıç yaparlarsa erken pes edecekler.

Son olarak Tottenham 0 transfer ne geleni ne gideni olmadı. Oturmuş sistemleriyle ilk 4'ü zorlayacaklarını düşünüyorum.

Ülkenin durumu ortada lig başlasın da biraz kafamız dağılsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 1 Ağustos 2018; 20:56:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Ciddi misin hocam
    benim goruslerimin aynisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jones ve Smalling dururken Rojo'yu yazarken eli titremedimi acaba.
  • 1-M. City

2-Tottenham

3-Liverpool

4-Chelsea

5-M. United

6-Leicester

7-Everton

8-Arsenal

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

Klopp eziği demiş adam sonra da bana diyorlar niye hiç ciddi yorumun yok diye
    Ezik değil mi?Kazandığı elle tutulur bir final var mı bu adamın? Dandik almanya kupası deme şimdi
  • United sessiz kaldı transferde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Ezik değil mi?Kazandığı elle tutulur bir final var mı bu adamın? Dandik almanya kupası deme şimdi

Alıntıları Göster
    Mesaja baktım, Barça amblemine baktım. Niye hiç şaşırtmadı acaba

BvB ile, kendi kurduğu kadro ile Bundesliga'da Bayern hegamonyasına karşı koymuş adamı; BvB'ye ŞL finali oynatan adamı, o finali kazanamadı diye ezik olarak nitelendiriyor 6 kupalı Barça'nın taraftarı işte. Ufuk bu kadar dar, biri bir şey kazanıyorsa kraldır, kazanmıyorsa eziktir.

Çıktığı finallerdeki güç dengeleri hiç önemli değil. Önceleri ŞL'ye katılmakta zorlanan Liverpool ile önceki iki sezonun şampiyonu Real Madrid'e ŞL finali kaybetmişse eziktir. Ya da çıktığın tek dengeli güçlü finalde (Sevilla,Avrupa Ligi) ilk yarıda 3 penaltın verilmemiştir; yenilirsin ve eziksindir. Hayat bu kadar basit işte tiki taka, Messi taraftarına göre.

Şunu da son not olarak paylaşayım, Barcelonadan nefret etmiyorum, El Classicolarda kazanmasını istediğim taraf Barca; Messi'nin en iyisi olduğunu düşünüyorum, Guardiola'yı severim falan. Ama ülkedeki, özellikle bu forumdaki Barca taraftarının büyük kısmı ciddi anlamda mide bulandırıcı.

• Klopp a cöp diyen kisinin beyni yoktur. Sonucu belli cöp alman liginde dortmundla imkansiz seyler basardi. Futbol tarihinde bunun gibi ornekler bi elin parmagini gecmez. Lewa, gotze, hummels, reus, auba bu adamlarin hepsini 0 dan piyasa cikardi. Bayernin oyuncularina cökmesi sonucu dagildi gitti tabi. Liverpoolla sampiyon olmasini cok isterim, olacaktir da

• Heyecanla bekliyoruz.
  • M city nin şampiyon olmaması gibi bir ihtimal yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • City maalesef en büyük aday yine. Benim için Liverpool ikinci aday. Bu iki takımdan biri şampiyon olur. Gönlüm Liverpool ve Klopp'dan yana. City'i evire çevire tokatlasa da görsek Liverpool'un şampiyon olması için ileri üçlünün geçen sezonki gibi terör estirmesi lazım. Özellikle Salah yine hayvani gollere ulaşırsa tamam Liverpool şampiyon olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.