Bildirim
Premier Lig'in başlamasına 9 gün kaldı!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıralama tahminim.
1.)city
2.)chelsea
3.)tottenham
4.)arsenal
5.)liverpool
6.)ManU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 1 Ağustos 2018; 15:53:17 > -
Liverpool -
City veya tottenham -
City-Tottenham -
Tottenham kim sampiyonluk kim ? Leicester’in elinden Ligi alamayan takim bu sene mi sampiyon olacak :D Tottenham balon ligib balon takimi ne Avrupa’da ne ligde dogru duzgun basarilari yok. -
Klopp veya Sarri'nin yine mükemmel bir oyunla 2. olacağını düşünüyorum.Favori man city ama fakat Liverpool forever. -
-
Sarri’nin gelişiyle chelsea şampiyon olur derdim ama bu sezon transferde çok durgunlar. Abramoviç parayı mı kesti ne yaptı bilmiyorum.
Arsenal emery ile birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor. İlk dördü zorlarlar bu sene.
City ligi yine götürür gibi.
United geçen yıl ikinci olarak nispeten başarılı oldu. Uzun yıllardır ilk iki gördü takım. Bu sene mourinho’nun kanser futboluyla kör topal ilk dörde girerler.
Tottenham kaliteli ama deneyimsiz bir takım. Yarışa girip devamını getiremiyorlar. Kane istikrarını sürdürse poşet hocamın da etkisiyle ilk dörde girer.
Liverpool için yazacak bir şey yok. Klopp eziği var başlarında ve liverpool loser bir takım. Sekizinci olurlar.
Sene sonu tahminim:
1)city
2)chelsea
3)tottenham
4)united
5)mesut
8)çöl bedevisi
-
-
Chelase geçen sene berbat oynuyordu, bu sezon sarri geldikten sonra daha iyi ve zevkli oynayacaklar gibi denk geldikçe takip ederim, neler yapacaklar. -
-
Her mevkisi üst düzey olan felsefesi de oturmuş bir tek city gözüküyor. Net favoriler bence. -
1) Liverpool
2) Tottenham
3) United
4) City
5) Chelsea
Bu sezondan sonra Sarri'nin görevine son verilir. City şampiyonlar ligi şampiyonu olur. -
Klopp eziği demiş adam sonra da bana diyorlar niye hiç ciddi yorumun yok diye -
Premier ligde balon olmayan takım mı var? İngilizler kendi takımlarını şişirip pazarlıyor, ispanyollar da patlatıyor bu balonları.
City'yi Guardiola adam etti biraz ama Avrupa'da başarı şart. Liverpool'u da göreceğiz bu sene Klopp bir şeyleri değiştirebilir. Geçen sene yata yata finale geldiler, hala kanıtladıkları bir şey yok. -
Liverpool hepsinden iyi şampiyon olacaklardır umarım.
İngilizler yine Cl de dökülecekler o belli oldu. -
pep oldugu surece sampiyon belli. -
bir yorum bu kadar mi kaliteli olur.quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok.
Sarri’nin gelişiyle chelsea şampiyon olur derdim ama bu sezon transferde çok durgunlar. Abramoviç parayı mı kesti ne yaptı bilmiyorum.
Arsenal emery ile birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor. İlk dördü zorlarlar bu sene.
City ligi yine götürür gibi.
United geçen yıl ikinci olarak nispeten başarılı oldu. Uzun yıllardır ilk iki gördü takım. Bu sene mourinho’nun kanser futboluyla kör topal ilk dörde girerler.
Tottenham kaliteli ama deneyimsiz bir takım. Yarışa girip devamını getiremiyorlar. Kane istikrarını sürdürse poşet hocamın da etkisiyle ilk dörde girer.
Liverpool için yazacak bir şey yok. Klopp eziği var başlarında ve liverpool loser bir takım. Sekizinci olurlar.
Sene sonu tahminim:
1)city
2)chelsea
3)tottenham
4)united
5)mesut
8)çöl bedevisi
-
İçlerinde en iyi kadro/hoca uyumu m.city ve liverpoolda. Favori kesinlikle m.city ama gönlüm m.united ve liverpoolda.
Benzer içerikler
- 18 yaşından sonra futbolcu olunur mu
- underrated futbolcular
- orjinal forma nereden alınır
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- sert şut nasıl çekilir
- trt frekans 2024
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X