Şimdi Ara

Premium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yakında premium almayı düşünüyorum fakat hangi premiumun tam olarak ne verdiğini (knight cash gibi ) bilmiyorum açıklarsanız sevinirim ...

• paran warsa gold alcaksın Knight cash 1500 werir bildiime göre bula buff kaıdı gibi itemler alırsın sonra xp daa fazla gelir rpr parası azalr oyuna rahat girersin fln filan silver 100 cash gelir dierleri hemen hemen aynıdır bronze da cash gelmez xp rahatlıı oyuna girme sitresi fln fistan fişman oratadan kalkar analyacan :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ben_Ewre

paran warsa gold alcaksın Knight cash 1500 werir bildiime göre bula buff kaıdı gibi itemler alırsın sonra xp daa fazla gelir rpr parası azalr oyuna rahat girersin fln filan silver 100 cash gelir dierleri hemen hemen aynıdır bronze da cash gelmez xp rahatlıı oyuna girme sitresi fln fistan fişman oratadan kalkar analyacan :D

evet katılıyorum...

paran varsa GOLD premıun..

SİLvER alma

paran yoksa BRONZE al bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEZA_NEFRET5 -- 29 Mayıs 2006; 18:38:07 >

• o zamn bronz almanın pek bi esprisi yokmuş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

quote:

Orjinalden alıntı: ben_Ewre

paran warsa gold alcaksın Knight cash 1500 werir bildiime göre bula buff kaıdı gibi itemler alırsın sonra xp daa fazla gelir rpr parası azalr oyuna rahat girersin fln filan silver 100 cash gelir dierleri hemen hemen aynıdır bronze da cash gelmez xp rahatlıı oyuna girme sitresi fln fistan fişman oratadan kalkar analyacan :D

evet katılıyorum...

paran varsa GOLD premıun..

SİLvER alma

paran yoksa BRONZE al bence

ben silver almayı düşünüyodum aslında bu 100 cashe neler alınıyo ?

• Bu cash premiumdan ayrı da alınabiliyor mu?
  • speed potion alırsın 85 cash'e . ayriyetten de cash alabilirsin tabi. bence en kazançlısı gold. ama bu oyun için para vermeye değermi? o da ayrı bi konu tabi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PREMİUM TANK İADE
    9 yıl önce açıldı
    Forum Premium[YENİ ÖZELLİK!]
    9 yıl önce açıldı
    Gold premium ve dc premium drop
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.