Bildirim
PREMİUM!!!
Fakir Sierra El Mikseri Rosie : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Fakir-Sierra-Mikseri-Plastik-Rose/dp/B07CPZWMC4
2 sa. önce paylaşıldı
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up!!!1 -
Yeterince güvenli olmasa bu kadar adam yüzlerce lire premiuma vermez.quote:
Orijinalden alıntı: FaNight
up!!!1
Nasıl alırım diye soruyorsan anlatmak gibi bir hatayı 3. kez yapmam başkası anlatsın anlatana kadar ömrümden 10 yıl gidiyor -
upppp!!!!quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Yeterince güvenli olmasa bu kadar adam yüzlerce lire premiuma vermez.
Nasıl alırım diye soruyorsan anlatmak gibi bir hatayı 3. kez yapmam başkası anlatsın anlatana kadar ömrümden 10 yıl gidiyor
Alıntıları Göster -
eğer 18m vericeksen kesinlikle al pre ben bi türlü paraya kıyıpda alamıyorum pre. pre aldıktan sonra koxpu clan baskanı vercek ama adamda haklı pre olmadıktan sonra clanda priest olsa ne yazarquote:
Orijinalden alıntı: L.J
Yeterince güvenli olmasa bu kadar adam yüzlerce lire premiuma vermez.
Nasıl alırım diye soruyorsan anlatmak gibi bir hatayı 3. kez yapmam başkası anlatsın anlatana kadar ömrümden 10 yıl gidiyor
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: newcyperbuff
eğer 18m vericeksen kesinlikle al pre ben bi türlü paraya kıyıpda alamıyorum pre. pre aldıktan sonra koxpu clan baskanı vercek ama adamda haklı pre olmadıktan sonra clanda priest olsa ne yazar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: newcyperbuff
eğer 18m vericeksen kesinlikle al pre ben bi türlü paraya kıyıpda alamıyorum pre. pre aldıktan sonra koxpu clan baskanı vercek ama adamda haklı pre olmadıktan sonra clanda priest olsa ne yazar
heuheuhe
yardım etcek yokmu bana?
-
2 charım var 1 tanesı pazar charıydı sonradan 70 yaptım bırısınde 24 tane premıum alınmıs dıgerı 9 oldu ve gold guvenılır olmasa almazdım ...quote:
Orijinalden alıntı: FaNightquote:
Orjinalden alıntı: newcyperbuff
heuheuhe
yardım etcek yokmu bana?
Alıntıları Göster
ne yardımı ıstedıgını anlamadık premıum almanın yardımı nasıl oluyor parayı verıp cafeden yada clıck buy ıle alırsın kullanırsın gerısı bılmek ıstedıgın ne anlamadım ben ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 16 Ekim 2006; 16:04:39 >
-
ya ben click and buy ile alıcam ama bi ark dediki senin hesabından 70 ytl cekebilir bu konuda bilgi varmı?quote:
Orijinalden alıntı: MuRaT
2 charım var 1 tanesı pazar charıydı sonradan 70 yaptım bırısınde 24 tane premıum alınmıs dıgerı 9 oldu ve gold guvenılır olmasa almazdım ...
ne yardımı ıstedıgını anlamadık premıum almanın yardımı nasıl oluyor parayı verıp cafeden yada clıck buy ıle alırsın kullanırsın gerısı bılmek ıstedıgın ne anlamadım ben ?
Alıntıları Göster -
upppppp yardımmm!!!!!quote:
ya ben click and buy ile alıcam ama bi ark dediki senin hesabından 70 ytl cekebilir bu konuda bilgi varmı?
Alıntıları Göster -
premium lu adma yok sanki forumdaquote:
upppppp yardımmm!!!!!
Alıntıları Göster -
upppppp!!!!quote:
premium lu adma yok sanki forumda
Alıntıları Göster -
http://forum.donanimhaber.com/m_9688173/tm.htmquote:
upppppp!!!!
Alıntıları Göster
bu topic e girdinmi girmediysen girmeni tavsiye ediyorum -
bana click and buy tam acıklaması lasım nedir ne değildir nasıl fln lasımquote:
Orijinalden alıntı: yalan_oldu
http://forum.donanimhaber.com/m_9688173/tm.htm
bu topic e girdinmi girmediysen girmeni tavsiye ediyorum
Alıntıları Göster -
click and buy ile prem alan yokmu ya bi yardım etmedinizquote:
bana click and buy tam acıklaması lasım nedir ne değildir nasıl fln lasım
Alıntıları Göster -
YARDIM LUTFENNNNquote:
click and buy ile prem alan yokmu ya bi yardım etmediniz
Alıntıları Göster -
sana yapılcak bısey oldugunu sanmıyorum anlamamakta ısrarcısın up dvm ederse baslıkta sılıncek zaten ...quote:
YARDIM LUTFENNNN
Alıntıları Göster
ne demek ıstedıgını ust konu premıum alımına yaz kredı cart varmı neyle alcaksın banka kartıylamı olcak seyler dııl ne ıstedıgını bılmıyosun ... -
gereksiz topic bende git güwendigin saglam adamdan al hesapından para felan cekmiolar arkın seni kandırmıs allahımyaw ne günlere kaldıkquote:
YARDIM LUTFENNNN
Alıntıları Göster
EGİTİM SHARD
-
ya bu arkadaş kafa yapıyorquote:
Orijinalden alıntı: DuTy_Shadow
gereksiz topic bende git güwendigin saglam adamdan al hesapından para felan cekmiolar arkın seni kandırmıs allahımyaw ne günlere kaldık
EGİTİM SHARD
Alıntıları Göster
yapmıyorsa da zaten kendi haline bırakın çünkü bu oyunuda oynamayı beceremez
-
tek istediğim neyle olucam hangi kartla alışverişlerden kullanılanlar lamı neyle? click and buy uye olursam premiumu alırsam ne zmn olur? nasıl premiumu aktive adicem sorularım bunlar cvp!!! lutfenquote:
Orijinalden alıntı: DuTy_Shadow
gereksiz topic bende git güwendigin saglam adamdan al hesapından para felan cekmiolar arkın seni kandırmıs allahımyaw ne günlere kaldık
EGİTİM SHARD
Alıntıları Göster
-
yav dostum senin yaşın kaçquote:
tek istediğim neyle olucam hangi kartla alışverişlerden kullanılanlar lamı neyle? click and buy uye olursam premiumu alırsam ne zmn olur? nasıl premiumu aktive adicem sorularım bunlar cvp!!! lutfen
Alıntıları Göster
önce onu söyle ben senin elinden tutar bankaya götürür kendi hesabımdan havaleni yaptırırım ama yeterki bu abuk soru ve sorunlarınla bizi daha fazla üzme nooolursunnn
Benzer içerikler
- chat görevleri
- knight online skill sıfırlama
- anahtar görevi
- 5k ne demek
- knight online yeni server 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X