sanal kart uygulamasını yapan dolu banka var. sadece garanti değil. bankanıza soruyosunuz sanal kart uygulaması var mı diye yaşınız tutmuyosa babanızın kartıyla yapcaksınız bu kdr basit. sonra alcağınız premium kaç paraysa o kadar limit koyuyosunuz sanal kartınıza.(internetten hallediyosunuz bunları zaten)sonra o sanal kartınıza kredi kartı no su veriyo rasgele. yani her işlemde değişiyor.(en azından bizimki öle) sonra o sanal kartla da paypala üye oluyorsunuz. kaç paraysa çekiyor elemenlar. zaten limiti premium ne kdrsa o kadar koyduğunuz için işlemden sonra hesapta 5 kuruş kalmıyor. biri kredi kartını ele geçirirse falan bi işine yaramaz yani(burası babanızı ikna etmede işe yarar )
evet dogru sanal kart uygulaması bir çok bankada var AMA! birçok banka yine kredi kartı istiyor benim anlatgım ise farklı bir olay ben kredi kartına gerek yok diye bu topic i açtım yani burada bir hesap açtırıyorsun ve kredi kartına gerek kalmıyor.. ve diğer arkadaşların dedigi -18 +18 yaş durumunu tam bilmiyorum onuda sormadan ögrenilmez ama yaşınız -18 ise gidin ve bir sorun kaybedecek fazla birşeyiniz olmaz çünki.
saol yararlı bı topıc
Saol yardımın için...
madem sorunları çözüyon al sana bi sorun bende yapı kredinin genc web cardı var (12-17) kart hesap kartı ve paypala üye olduktan sonra 1,95 çekiyo ve bize bi numara yolluyomuş ben bu numarayı almak için pankaya gittim ordakiiler bana hesap hareketlerini enternetten öğrenebileceğimi sölediler bende telewebten üye olam dedim üyeliğin ilk aşamasını geçtim fakat ikinci aşamada bana kullandığın kartın şifresi die bi soru yöneltildi öyle bişi yok şifre falan ben müşteri hizmetlerini aradım akıllı anlamadı o atm şifresi dedi ama benim kartım atmden kullanılamıyor şimdi ben o paypalın yolladığı 4 rakamlı şifreyi nerden bulcam söle nerden bulcam bak gene kafam attı
bunu 18 yasndan gucuklerde yapbilrmi?
numand kardeşim o numarayı 2 şekilde bulabilirsin 1.internet uzerinden online internet bankacılığına giricen orda ekstreni goruntuleycen orda paypalın 1.95 dolarlık para çektiğini gorursun o yazıda paypalın başında 4 haneli num. var onu giricen 2. ekstreni bekliycen :)
quote:
madem sorunları çözüyon al sana bi sorun bende yapı kredinin genc web cardı var (12-17) kart hesap kartı ve paypala üye olduktan sonra 1,95 çekiyo ve bize bi numara yolluyomuş ben bu numarayı almak için pankaya gittim ordakiiler bana hesap hareketlerini enternetten öğrenebileceğimi sölediler bende telewebten üye olam dedim üyeliğin ilk aşamasını geçtim fakat ikinci aşamada bana kullandığın kartın şifresi die bi soru yöneltildi öyle bişi yok şifre falan ben müşteri hizmetlerini aradım akıllı anlamadı o atm şifresi dedi ama benim kartım atmden kullanılamıyor şimdi ben o paypalın yolladığı 4 rakamlı şifreyi nerden bulcam söle nerden bulcam bak gene kafam attı
ben kesinlikle sorun ları çözerim demedim. ben yardımcı olmak için yazdım bunların hepsini.. aşagıda coolbluex arkadaşımızda ne yapılacagını anlatmış zaten bana diyecek laf kalmadı zaten
quote:
Orjinalden alıntı: coolbluex
numand kardeşim o numarayı 2 şekilde bulabilirsin 1.internet uzerinden online internet bankacılığına giricen orda ekstreni goruntuleycen orda paypalın 1.95 dolarlık para çektiğini gorursun o yazıda paypalın başında 4 haneli num. var onu giricen 2. ekstreni bekliycen :)
tşk cool
süper şimdi garanti ye gidip orenecem yasım 16 kabul ediosa premium uyeligim olucak sağol
Moderatörler lütfen üst konu yapın ben tesadüfen rastladım ve çok yararlı oldu lütfen üst konu yapılsın
bütün arkadaşlar yararlansınlar
+100000001 yararlı topic
ben carımı bu şek,lde kurtarmayı düşünüom ozaman bu konuyla bi ilgim olabilir. eğer yapamazsam sana bilgilendirim.
quote:
Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
ya işbankasında hesabım var ordan yaptırsam olmazmı?
iş bankasını bilmiyorum ama iş bankasıyla görüşmeni tavsiye edrim belki o bankada oluyordur müşteri hizmetlerini arıyarak sonuç elde edebilirsin..
ben ısbankasında sordum memur one dedı acıkladım bende
dostum cok sağol... yanlız kendi adıma değil burdaki bayaa bi arkadaşımın adına... kredi kartı olmadıı için alamıyorlardı
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
ya işbankasında hesabım var ordan yaptırsam olmazmı?
iş bankasını bilmiyorum ama iş bankasıyla görüşmeni tavsiye edrim belki o bankada oluyordur müşteri hizmetlerini arıyarak sonuç elde edebilirsin..
ben ısbankasında sordum memur one dedı acıkladım bende
go garanti
biri bana peremium wersin
quote:
Arkadaşlar tamimiyle tavsiyedir. kredi kartı olmayan ve premium alacak kişiler ilk önce garanti bankasından bir vadesiz YTL hesabı açtırıyorsunuz ve açtırdıktan sonra işlemlerinizi yapan memura hesabı internet kullanımına açmasını istiyorsunuz.(ve bir sanal kartınız oluyor) gerisi kolay bu hesaap no açıldıktan sonra paypala giriyorsunuz hesap açıyorsunuz paypalda ve debit kart olarak kartınızı tanıtıyorsunuz sonra gerisini kolay yaparsınız oyuna girip premium unuzu alıyorsunuz . herkese kolay gelsin..
Teşekürler ama Küçük Bir Not Düşmek İstiyorum Paypal'a tanıtırken bİr sorun olabilir Çünkü Paypal Kayıt Ettirilen KRedi KArtlarının Hesaplarında 200 m Üstünde PAra Görmeden Kartı Aktif Hale Geitrmiyordu Önceden Şu anda Bunu Değiştirdilermi Tam bİr Bilgim yok ama Aktif Hale Getirdiğiniz Sanal Kredi Kartınızı Paypal Limiti Görmediği için kullanamayabilirsiniz... // Saygılar..
kartı debit card olarak nasıl tanıtıcaz paypalda sorun orda benım
bu kacıncı yaff 100 kere acıldı
18- lere olumu ya yaş 16 daha :) iki yıl daha beklersem knight kapanır allah korusun
Saol
şimdiye kadar gördüğüm en faydalı topic 10 numara olmuş