18- lere olumu ya yaş 16 daha :) iki yıl daha beklersem knight kapanır allah korusun
cwp yoqmu???????????
Bilgilendirici ve de aydınlanndırıcı bi yopic cok saol
lütfen cwppppppppp
yasımı 18e upgrade leyene kadar babamın kartıyla alırım daha ii daha 16
işte benimde sorunum debit olarak tanıtma da sanal kartı , debit tanıtma linkini bul diyor 16 hanelı kart no nu gir falan diyor paypal.com da, ama o link yok ya . şuan add card halınde tanıtılık paypalda acountum ama debit yapmadan kullanamıorum sanal kartımdakı bakıyeyı . Paypaldan anlayan arkadaşlar paypalda debit lınkı nerde acaba
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
yasımı 18e upgrade leyene kadar babamın kartıyla alırım daha ii daha 16
bizimkiler int. alışwerişine karşı.
iceman kardeş forumda paypal ıle haşır neşir çok arkadaş var vadesiz hesapaçtık garantide sanal kart çıkarttık gelgelelım paypala debit olarak bide tanıtmamız gerekıormuş kartı , bunu bilmiyordum ben paypal com da debit olarak tanıtma linki yok arkadaş ya şuan add card olarak beklıo acoount ama herhengi bir bankadan kredi kartım yok yanı debit yapmadan tanıtamıorum paypala soruna bak ya ilk defa ha başıma geliyor. DEBİT olarak tanıtmak demek`; kartı herhangi bir atm banka kartı veya sanal kart olarak göstermek demek(bunlar visa ve master uyumlu olmalı mutlaka)
Gerçekten zamanlaman müthiş2-3 güne kadar premium alcam ama nasıl alırım diye düşünüyodum.. Çok teşekkürler
bu topici açandan allah razı olsun bence en iyi topic bu çok büyük bi sorun olmuştu bu inşallah alıcam pre adamlara sana pay versin bari o kadar adamı teşvik ettin pre almaya yani helal sana
quote:
Orjinalden alıntı: JanbO
bunu 18 yasndan gucuklerde yapbilrmi?
Babanın Kredi Kartını Aşırırsan Neden Olmasın
saol kardes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme