Bildirim
Premium aldım ama trina ve knight cash gelmedi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Geçen gün yine birine olmuştu bu olay Ticket atmayı dene -
Hala platinium pre. olanlar türkçe ticket atıyorlar değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki41
Geçen gün yine birine olmuştu bu olay Ticket atmayı dene
bana oldu bana oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
quote:
Geçen gün yine birine olmuştu bu olay Ticket atmayı dene
bana oldu bana oldu
Nasıl düzelttin peki yardımcı olur musun ? -
Şimdi çektim plat.Hiçbir sorun yok -
İnsan pre almaya korkacak artık
@KirkLeeHammet
Sen ticket atmıştın galiba cevap geldimi? -
Kader çekmeye döndü artık iyice kime ne olacağı belli olmuyor. Dün kilitli bir itemi açmak için Gold aldım oyundan çıkmadan geldi cash ve trina. -
quote:
Orijinalden alıntı: LonSouL
Kader çekmeye döndü artık iyice kime ne olacağı belli olmuyor. Dün kilitli bir itemi açmak için Gold aldım oyundan çıkmadan geldi cash ve trina.
bizim cash we trinalar sana mı gidiyor yoksa be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZynLSzn -- 25 Ocak 2010; 5:20:06 > -
premiumu cash ile aldıysan gelmiyor zaten trina ve 800 cash.. ama esn ile aldıysan normalde gelmesi lazimdi . -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
premiumu cash ile aldıysan gelmiyor zaten trina ve 800 cash.. ama esn ile aldıysan normalde gelmesi lazimdi .
esn code ile aldım -
Acele etme bende aldım banada gelmedi gelir gelecek mecbur ticket at bekle -
geçmiş olsun oyundan çık gir gelir belki
Ticket at -
dün bronz çektim karivdis geldi bana da -
Ticket attım. Yakın zaman ilgileneceğiz falan diye ticket geldi hala ne cash geldi ne trina -
quote:
Ticket attım. Yakın zaman ilgileneceğiz falan diye ticket geldi hala ne cash geldi ne trina
Bu gün git yarın gel olmuş -
quote:
quote:
Ticket attım. Yakın zaman ilgileneceğiz falan diye ticket geldi hala ne cash geldi ne trina
Bu gün git yarın gel olmuş
Umutlu değildim zaten neyse bundan sonra gelmezde artık. sağlık olsun
-
Tekrar merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi platinium premium aldığımda knight cash ve trina gelmemişti. Bende bunun üzerine ticket atmıştım hiç umudum yoktu ancak bugün oyuna girdiğimde inn e baktığımda trina yı inn e koyduklarını gördüm, gelen mail de ise trinanız inn e koyulmustur knight cash için incelemeler devam etmektedir, bu inceleme bitince knight cash iniz de gelecektir yazıyordu... Eğer sizin de başınıza geldiyse mutlaka ticket atın veya bu konu üzerine yazın yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X