[evet beyler sanirim hala bu konuda tam 1 acıklama yok benım ogrenmek ıstedıgın sanal kart vb gibi olayların nasıl gerceklestırıle bılecegi mese la ben 08.12.1989 dogumluyum ve sanal kart vb. gibi kart cıkartıp premıyum alabılırmyım para desen war ama kart bulamıyorum cogu ınsanlar kendı komısyonunu koyup alabılıyorlar dıyelım 1 gold ve 4000 knight cash alıcaksın toplamı 70 dolar adam ıstıyor 125 dolar ve benım kafam burda atıyor ıste cunku benı bu oyun ıcın bu kadar soyamazlar amaa gel gor ki su oyun da pre siz oynan miyor ben ne yapmalıyım ( benım yerımde olan arklar ıcınde gecerlı )
arkadasım git bir bankaya (yapikredi Muamele ii cunku garantiye gittim ... lar nie acıon zart zur bussuru sey sordular) deki bi banka hesabı actırmak istiyorum sana soracak internetten alısveris icin ek bi kart istiyomusunuz sende evet dieceksin sora 2 esap acacak sana sen once kendi asıl hesabına para yatıracan ve oyunun prem parası kadar sadece sanal kartına netten havale yapacan ve alacaksın
arkadasım cok tskurler ama yazım daha 17 yani kendım hesap acabılıyormuyum eger ole 1şi warsa yapıcagım işime gelir cunki ve kart benım olucak deıl mı insanın bole bısı duyunca nasıl sewınesı gelıyor anlatamam
karde bu kartın yasla alakası yok istedigin yasta hesap actırabilirsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
eyw kardesim cok saol bişi daha soracagım ama fazla oluyorum bılıyorum ama herkes ogrenmıs olur...
bu kartın elıme gecmesı ne kadar sure alır yany elımde olsa sımdı pre alıcagım beni bekletirlermi bi bilgin war mi yada bilgii olan ?
war ben gecen hafta actırdım ama 15 gundur gelmedi elime kart klavye kotu ondan yazım hatalrından kusra bakma
ben anlıyorum o onemlı deil mi bizim kide kotu takmaa ama bi 15 gun cekemem oss ye gırecegım daha beaa neyse saolasın yardımın ıcın dh senle gurur duyuyorrrrr
bisey degil 15 gun sora bende seninle oss ye girecem ama aramızda tek fark olacak ben 2. kez girecem :D insanlara yardımcı olmak bana mutluluk verio
anlıyorum kardes aynen bilgi paylastıkca guzeldir...... deilmi ama
aklıma bişi takıldı bu havale ısnı netten falan yapıcagım deılm ı we sanal kredi kartinin lim. kendim belirleyecegim
kardes sanal kartın limiti die bisey yok sen ne kadar para yatırırsan okadar cekebiliosun ama alısveris yaparken alacagın seyin ne kadar olduguna bakacan o kadar para yatıracan
BrianOConner MSN ini pm olarak verirmisin bana ? sana kredi kartı fln hakkında sorularım olacak yrdm edersen sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme