yahu benim 2 hafta önce premiumum bitmişti ki her ay düzenli şekilde alıyorum kriz geçirmemek için bu sefer uyanamadım almamışım eve geldim tıkladım baktım dc oldu ne oluyo dedim baktım premium bitmiş,gold premium aldığım için ki itemleride kitli yine gold almam lazımdı sitedende alınmıyo gold sadece bronz alabiliyosun mecburen oyuna girmek zorundaydım,akşam 9 ile gece 11,30 arası sinir krizi geçirdim evimde ! tıklıyorum dc de dc b1 b2 b3 hepsi dc ! dayanamadım sinirden gittim bronz aldım seve seve ! itemlerde kaldı kilitli,şimdi oyunu bıraktım oynamıycam ama itemleri kilitli satamıyorum ki az uz itemde değil tek tek saymıycam..
Sonuç olarak soru şudur.
siz oyuna nasıl giriyosunuz? delirmiyomusunuz hergün ? yada cafede oynayanlar sizler 2 saat oynasanız 1 saati girmeye uğraşmakla geçmiyormu ? hergün 1 saat cafe parasını kenara koysanız zaten 1 ayda premium parası çıkmazmı ? hangi mantıkla premium almadan bu stresi çekiyosunuz merak ediyorum...
ayrıca bu konuyasa akıllıca cevap beklemiyorum azcık akıllı adam zaten yazdıklarımı çok zaman önce farkedip premium almıştır :)
Bende Sinir Krizi Geöiriyorum Evden Oynuyorum Ama Pre Almıyolar
k2 nin adamımısın tık tık tık kapıya bak oğlum kimmiş bakıyom anmne şu vs bitsin baslatma vs ne bak şu kapıya tamm tamam bakıyom kimoo k2 den güzel prelerim var şiii suss abi annem duymasın senide benide keser e kaça satıyon 20 ytl kaç taksit 20 ii ver bi tane :D premium pazarlamacısı
biliyom zırvaladım bende farkındayım ama canım sıkıldı yazım dedim böyle bir kaç zırvalık
bu arada şaka yapıyorum konuyu acan arkadas alınmasın
ewt premium almıyanlar genelde oyuna giremeyince sevinmezler kanaatimce hepsi çıldırıyordur şu an kendimden biliyorum herkes almalı kanımca
senin derdine gelince sende almalısın kanımca
quote:
Orjinalden alıntı: DieForYouu
Merak ettiğim şu arkadaşlar..
oyuna nasıl giriyosunuz ?
yahu benim 2 hafta önce premiumum bitmişti ki her ay düzenli şekilde alıyorum kriz geçirmemek için bu sefer uyanamadım almamışım eve geldim tıkladım baktım dc oldu ne oluyo dedim baktım premium bitmiş,gold premium aldığım için ki itemleride kitli yine gold almam lazımdı sitedende alınmıyo gold sadece bronz alabiliyosun mecburen oyuna girmek zorundaydım,akşam 9 ile gece 11,30 arası sinir krizi geçirdim evimde ! tıklıyorum dc de dc b1 b2 b3 hepsi dc ! dayanamadım sinirden gittim bronz aldım seve seve ! itemlerde kaldı kilitli,şimdi oyunu bıraktım oynamıycam ama itemleri kilitli satamıyorum ki az uz itemde değil tek tek saymıycam..
Sonuç olarak soru şudur.
siz oyuna nasıl giriyosunuz? delirmiyomusunuz hergün ? yada cafede oynayanlar sizler 2 saat oynasanız 1 saati girmeye uğraşmakla geçmiyormu ? hergün 1 saat cafe parasını kenara koysanız zaten 1 ayda premium parası çıkmazmı ? hangi mantıkla premium almadan bu stresi çekiyosunuz merak ediyorum...
ayrıca bu konuyasa akıllıca cevap beklemiyorum azcık akıllı adam zaten yazdıklarımı çok zaman önce farkedip premium almıştır :)
aynen bende yeni aldım b1 tek tık
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
k2 nin adamımısın tık tık tık kapıya bak oğlum kimmiş bakıyom anmne şu vs bitsin baslatma vs ne bak şu kapıya tamm tamam bakıyom kimoo k2 den güzel prelerim var şiii suss abi annem duymasın senide benide keser e kaça satıyon 20 ytl kaç taksit 20 ii ver bi tane :D premium pazarlamacısı
biliyom zırvaladım bende farkındayım ama canım sıkıldı yazım dedim böyle bir kaç zırvalık
ewt premium almıyanlar genelde oyuna giremeyince sevinmezler kanaatimce hepsi çıldırıyordur şu an kendimden biliyorum herkes almalı kanımca
ya ben 1 akşam bile dayanamadımki bronz aldım mecburen itemler kilitli kaldı açılmıyo şimdi charı satıcam satamıyorum item satıcam satamıyorum alıcam alamıyorum ne lan bu hergün bunu çeken insanlarda peygamber sabrı var demektir
nihaha şimdi az sonrada bilmem ne cafede premium bilmem kaç para diye bir topic açıyım tam olsun :S
sayın DieForYouu
dediğinde hakılısın adamın işine gelmiyor kim para biriktirecek ya diyo birde premium almasını bilmiyorsan charını soyma ihtimalleri yüksek adam paramı biriktirecek amaaan gidiyim girer nolacak diyo biraz kafa olsa dank ederya başlarına nerdee...
enter+enter ben yeni aldım pre den çok memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
Ben almadım şimdi private oynuyorum çok da mutluyum.
wala bn deliriyorum evde sen sen sor ne ben soliim geçengun snirimden klavyeye 2 yumruumu birdan attım 1-2 tane tuş yerinden fırladı[HALA GİRMİYO HEA]
aynısı banada olmustu :) silver alacaktım sabah saat 11de basladım ancak saat aksam 7de girebildim
beyler beleş pre yokmu bnd kafayı üşütü ommmmmm knighta hiç başlamasadım diom ama ark lar lütfen programmmm hadee beee sinir krizi geçiriom prede alamıommmmm
quote:
Merak ettiğim şu arkadaşlar..
oyuna nasıl giriyosunuz ?
Sonuç olarak soru şudur.
Maksat para K2 ye değil internet cafe sahiplerine gitsin
evet bendede tek tık programı var aynen tek tık 1 ler hariç tek tık giriyorum hepsine tek tık yanlız tek tık ama
quote:
Sonuç olarak soru şudur.
1-k2 bu paraları hak etmiyor haram ediyorum desek yerden göğe kadar haklıyız
2- Bu bazı arkadaslar sırf bişiylere mecbur tutuldukarı için inat yapıyor.. adı ustunde o zaman neden Knight online e kocaman FREE2PLAY yazıolar...
3- Tanıtımlarında Pre lere dikkatini cekerse 24 saat girme imkanı diyor.. bu reklamından dolayı onları dava bile edebiliriz cunku 24 saatin yaklasık 4 saati dc- connection problem yada o tarz şeylerle geciyor... Tüketici hakları diye bişiy var
4- Adamlar emek verio felan hikaye... K2 bunyesinde 1. snıf yada 2. sınıf programer ler olduguna inanmıyorum. alayı bişiden cakmayan 3. sınıf programcılar...
---- işte bu yuzden pre almayı onlara layık gormuyorduk... fakat sırf bu oyunun pk sı için pre aldım... yoksa Cabal online yada Silkroad oynardım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme