BEYLER ŞU YENİ GELEN PATHCLE DC VERMEYE BAŞLADI ESKİDENDE BÖLE DİYE HATIRLIYORUM PREMİUM YOKKEN PREMİUM KALKTIMI YOKSA AZDI MI BİLENLERDEN DEĞERLİ YORUMLARINI BEKLİYORUZ
premiumu özledim
azdı sanırsam serverların 1. sine girerken dc veriyo bende pre bitti yaz geldi diye almıyom o yüzden 3 ten giriyom zaten 1-2 haftadır oyun oynamıyom sıktı biraz
quote:
Orjinalden alıntı: dahauyeolmicam
premiumu özledim
ne alaka şimdi daha önce ben hiç giremiyodum.
şimdi 6^10 arası deneme de hemen alıyor..
quote:
premiumu özledim
bendeee walla böyle olacağına premıum hatası werseydı daha iyiydi
en azından entera abanıyodum ozmn şimdi ise şifre yazmaktan parmaklarım ağrıyooooo
quote:
Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5
quote:
premiumu özledim
kardeşim senden Allah razı olsun ben bunu bilmiyordum 4.denememde girdi çok teşekür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: stunned
quote:
premiumu özledim
bendeee walla böyle olacağına premıum hatası werseydı daha iyiydi
en azından entera abanıyodum ozmn şimdi ise şifre yazmaktan parmaklarım ağrıyooooo
sana katılıyorum +1
quote:
quote:
quote:
premiumu özledim
kardeşim senden Allah razı olsun ben bunu bilmiyordum 4.denememde girdi çok teşekür ederim...
valla mı? yardımcı olduysam ne mutlu bana
vay be adama bak
quote:
quote:
premiumu özledim
Ceza_Nefret bu dediginden sonra tam 12 kez denedim girmedi kafayı yemek üzereyim deli oldum galiba bendeki eşşek şansı
quote:
Orjinalden alıntı: Braincaster
quote:
quote:
premiumu özledim
Ceza_Nefret bu dediginden sonra tam 12 kez denedim girmedi kafayı yemek üzereyim deli oldum galiba bendeki eşşek şansı
Keşke Premium olsa yaw bu ara 6-10 arası her zaman girer pre olsada sc olsada o saat ler server pek dolu değil
Come Back NonPre :D ( İngilzcemi geliştiriyorum :) )
quote:
senin ismin bırakanlar arasında sen bıraktım diyorsun ama şimdi 6-10 arası giriyorum diyorsun bıraktı m bırakmadın mı?
Şifreyi yazana kadar parmaklarım ağrıyor benim ID şu: _______SelCukk______ yazana kadar parmaklarım kopyor artık ctrl+V yapıorum
millet premıum olanlar gene tek tıklayış grio ve jackpointten yararlanıo (çok iii bişe)
ama bi yönden iii dc verdikden sonra bi kaç kere daha oyunu açıp deneyince grio
quote:
Orjinalden alıntı: re_death
azdı sanırsam serverların 1. sine girerken dc veriyo bende pre bitti yaz geldi diye almıyom o yüzden 3 ten giriyom zaten 1-2 haftadır oyun oynamıyom sıktı biraz
b1 degil sadece hepsinde
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
Orjinalden alıntı: re_death
b1 degil sadece hepsinde
ben zaten b1 den girmiyomki o1 denedim sabah girmedi bende o3 e girdim çok rahat akşamda 21:00 de o1 e öat diye girdi dc vermeden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme