Şimdi Ara

Premium Sınıf Otomobiller Hangileri ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GKHN_93

quote:

Orjinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

VW yide premium marka yaptınızya helal olsun yaa Ayrıca şu Cetta ne ya bi açıklama yapın arkadaşlar cetta cetta diyip duruyosunuz

arkadaşın biri bmw m3 araştırıyordu biride 170lik jetta tavsiye etti tartışma felan öyle

Valla bu tip bir tavsiye oldu ise millette ufaktan ağzına sakız yapmakta haklı gibi geldi banada ..

Bu arada Jetta D Passat E mi yoksa Jetta C Passat D mi ?

Ve yahut Jettaya C.buçuk mu dicez anlamadım bu işi ben ..

• bentley continental gt mercedes CL 65 amg ile kıyaslandıgında CL nin daha iyi daha kaliteli bir araç oldugu testlerde de anlasıldı.. (ben zaten biliyodum )

ne yani continental GT daha az satıyor diye premium da CL degilmi?

ozaman tr de yılda bi kac tane satan abidik gubidik markalar var onlar en premium tr için cunku en az satanlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Premium Sınıf Otomobiller Hangileri ??

AY HİTLER
  • Cetta Ç sınıfıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

quote:

VW yide premium marka yaptınızya helal olsun yaa Ayrıca şu Cetta ne ya bi açıklama yapın arkadaşlar cetta cetta diyip duruyosunuz

arkadaşın biri bmw m3 araştırıyordu biride 170lik jetta tavsiye etti tartışma felan öyle

Valla bu tip bir tavsiye oldu ise millette ufaktan ağzına sakız yapmakta haklı gibi geldi banada ..

çetta Ç sınıfı oluyor direk 1.4 TSi 170 bg daha ne olsun

• Bu forum hariç premium deyince Vw'nin esamesi okunmaz da zaten..
    Hadi biz abartıyor olalım Mercedes'i Bmw'yi Audi'yi hiç gören oldu mu German luxury car '' Vw '' ifadesini.
    Lüx bana ayrıcalığı anımsatıyor ve Tr'de buna sahip markalar malum.
    Premium değerlendirmesinin sınırı yoktur paran b.k gibiyse Bentley dahi göreceli premium gelmez insana.

• quote:

quote:

quote:

jettayı normal araçlarla aynı sınıfa koymayınız alınır

• ekşi sözlükten alıntı. donanimhaber entryleri
    otomobil bölümündevolkswagene özellikle de passata, konsol bölümünde ps3e, pc oyunları bölümünde crysise, futbol bölümünde hernangi bir takıma, konu dışında sagopa kajmere laf söyleyene dalıyorlar. denemek isteyen buyursun.

otomobil bölümü oldukça eğlenceli olan bir foruma sahip site. adamları markanın reklam temsilcisi olarak oraya yerleştirsen bunlar kadar iyi reklam yapamazlar. özellikle alman arabalarına dil uzatanın vay haline tarzında bir site.

inanmayan varsa girsin volkswagen bölümüne passat şöyle kötü golf böyle kötü gibilerinden bir mesaj yazsın ve tepkileri gözlemlemek için arkasına yaslansın. birde opel fanatikleri var ki sorma gitsin, adamlar insigniayı mercedes ile kıyaslayacak noktaya kadar varmışlar.

arkadaşlar konuda vw var aman diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

ekşi sözlükten alıntı. donanimhaber entryleri
    otomobil bölümündevolkswagene özellikle de passata, konsol bölümünde ps3e, pc oyunları bölümünde crysise, futbol bölümünde hernangi bir takıma, konu dışında sagopa kajmere laf söyleyene dalıyorlar. denemek isteyen buyursun.

otomobil bölümü oldukça eğlenceli olan bir foruma sahip site. adamları markanın reklam temsilcisi olarak oraya yerleştirsen bunlar kadar iyi reklam yapamazlar. özellikle alman arabalarına dil uzatanın vay haline tarzında bir site.

inanmayan varsa girsin volkswagen bölümüne passat şöyle kötü golf böyle kötü gibilerinden bir mesaj yazsın ve tepkileri gözlemlemek için arkasına yaslansın. birde opel fanatikleri var ki sorma gitsin, adamlar insigniayı mercedes ile kıyaslayacak noktaya kadar varmışlar.

Mesajlar daha taze desene.

İnsignia c klass muhabbeti geçeli anca 2 hafta geçti

• quote:

adamlar çözmüşler işi bazen konu açıyorlar yeni üyeler golf mü auris mi falan filan gibi demek ki bunları okuyup merak edip açıyorlar insanlar gerçekten doğru mu diye

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Mesajlar daha taze desene.

İnsignia c klass muhabbeti geçeli anca 2 hafta geçti

mayıs 2009 entryleri yanlız iyi olan şeylerde var biri yazmış tr forumlarında en iyi otomobil hakkında bilgisi olanların bölümü diye işte o iyidi

birde bu var
    otomobil genel" forumu araba almak isteyenler icin iyi bir bilgi kaynagıdır. değişik modellerin yakıt-donanım-performans-fiyat durumlarına dair bilgi bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 4 Haziran 2009; 1:23:54 >

• Muhaha gözümden yaş geldi
  • Arkadaşlar murat-1230'un yazdığı listeye katılıyorum ama bu Volkswagen olayı nedir yaa bir defa adı üstünde VolksWagene yani VOLKS=HALK WAGENE=ARAÇ demek yani Volkwagene=Halkaracı demek ama sağ olsun doğuş satışların da hep gece tarifesi açtığı için volkswagene'ı lüks zanneden bir kesim oluştu Golf'u A3'le karşılaştırabilcek hale bile gelindi, hem ayrıca premium olayı aracın kaç adet sattığına göre değil üretim kalitesine bakarak karar verilir eğer en çok satan premium olsaydı renault, fiat, hyundai premium olurlardı ama herşeyden önce kaliteye göre değerlendirmeliyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: AAvsar

Arkadaşlar murat-1230'un yazdığı listeye katılıyorum ama bu Volkswagen olayı nedir yaa bir defa adı üstünde VolksWagene yani VOLKS=HALK WAGENE=ARAÇ demek yani Volkwagene=Halkaracı demek ama sağ olsun doğuş satışların da hep gece tarifesi açtığı için volkswagene'ı lüks zanneden bir kesim oluştu Golf'u A3'le karşılaştırabilcek hale bile gelindi, hem ayrıca premium olayı aracın kaç adet sattığına göre değil üretim kalitesine bakarak karar verilir eğer en çok satan premium olsaydı renault, fiat, hyundai premium olurlardı ama herşeyden önce kaliteye göre değerlendirmeliyiz

vwde kendi sınıfına göre kaliteli bir araç ama benim bildiğim araç piyasasından genellikle audi bmw merrcedes gibi araaçlar premium olarak adlandırıyor

ama şöyle bir şeyde var adamın parası a3 e yetişmemiş golf almıştır o da onun için preminum bir araçlar yani genelleme cogunluk değil kişiseldir .

• quote:

Valla bu jetta forumun kralı oldu çıktı anlamadım bu arac nasıl böyle ünlü oldu ..

Konu ile ilgili link falan verebilecek ola varsa versinde bende bileyim şu jetta muhabbetini artık ..

quote:

Buyurun;

http://forum.donanimhaber.com/m_29904621/mpage_1/key_Cetta/tm.htm

(polemik kusura bakma verdıgım sozu tutamadım. dayanamadım koydum lınkı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 4 Haziran 2009; 2:16:25 >

• Cadillac
    Mercedes-Benz
    Bayerische Motoren Werke
    Audi.
    Volvo
    ve nispeten Jaguar.

Bunların dısındakı markalar nispeten rakıplerıne gore kalıtelıdır ama bence premıum deıldırler. (lancia,saab,alfa vs..)
  • yakında konu dışındaki gibi emo soad konseri hakkında konu açılmayacak açanlar cezalandırılacaktır gibi

otomobil bölümünde de cetta,tisiay üstün german encinyiiring konuları açmak yasaklanmıştır gibi bir konu görsek çok güzel olacak.

@polemik

• Var mı ötesi_?

Premium Sınıf Otomobiller Hangileri ??
  • premium markalar var, hangilerinin olduğu da belli. Ama "premium" olgusu birtek bizim gibi ülkelerde ne yazık ki bu kadar abartılıyor.

örneğin mercedes, bmw elbette Opel' den, Vw' den farklı. Daha yukarıdalar. Ancak bmw ve mercedes de halk arabası üretiyor. Opel ve Vw de halk arabası üretiyor.

Müşteri kitleleri aslında birebir aynı. Bunu bu markaların aynı segmentteki araçlarının kendi ülkelerindeki fiyatlarını kıyaslayarak anlayabilirsiniz. Arada bırak Türkiye' deki gibi iki, üç kat fiyat farkını, iki bin, maksimum üç bin euro' luk fiyat farkları vardır. Bu da aslında "gerçekte" bu modeller arasındaki "farkın" değeridir.

Herhangi bir şey alırken başvurduğumuz fiyat-performans kriterinde, bir mercedes ile vw ya da, bmw ile opel markalı modeller arasındaki performansın, fiyata gerçek yansıması aslında bu markaların anavatanlarındaki fiyat farkından fazlası değildir.

Yani siz opel yerine bmw aldığınızda aldığınız arabanın size fazladan sunduklarının değeri iki-üç bin euro' dur. Türkiye' deki gibi değil; biri 20 bin, biri 50 bin euroluk arabalar değil.

Türkiye' de, araba resmen bir "namus meselesi" olarak algılandığı için, ve "önyargının" hüküm sürdüğü bir coğrafyada yaşadığımızdan, bir Mercedes bir Opel' in iki katı fiyata satılıyor.

Bu böyle olduğu için, gerçekte marka değerinin ne olduğunu anlayamayanlar, marka değerinin fiyat ile oluştuğunu ve pahalı olanın "mutlak" iyi olduğunu da sanmaya devam ediyor.

Bir ürünün fiyatı pahalı olduğu için o ürünün markası "premium" sınıfına girmez. O markanın ürettiği modeller, rakiplerine göre "daha çok şey sunarak" birkaç bin euroluk (oran vermek gerekirdi aslında ama siz anladınız..) fiyat farkını her seferinde hakediyorsa o marka premium sınıfına girer. Marka değeri kazanır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.