Şimdi Ara

Premium Sınıf Otomobiller Hangileri ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Premium Sınıf Otomobiller Hangileri ??

• quote:

Orjinalden alıntı: Güneydoğu

Var mı ötesi_?

Premium Sınıf Otomobiller Hangileri ??

tartışma bitmiştir premiuma son nokta konulmuştur
  • premium marka olmaz. markaların premium segmentteki araçları olur. premium marka dediğiniz birkaç marka ise sadece bu segmentte araç ürettiği için böyle "tanımlanabilir".
    BMW 745 Li bir premium sayılır
    onun dışında Bentley'nin sadece premium arabaları bulunur.
    Volvo ve saab'ın da bu segmentte arabası vardır şu an modelini söyleyemediğim.
    Ancak markaların tüm araçlarında yakalamaya çalıştığı standart premium'un da kalitesini belirler.
    VolksWagen phaeton lower premium sayılabilir marka olarak orta kalite olduğu için.
    Mercedes 600 SEL'ler vardır eski, onlar gerçek premiumdur (herkes bilir görmüştür diye örnek verdim)
    Audi A8 L ile Mercedes premium'u arasında çok fark yoktur. ancak Bentley gibi markalar bu segmentte uzmanlaştığı için onların araçları bariz şekilde daha kalitelidir.

basit olarak tanım yapmak gerekirse: şehir içi günlük kullanıma uymayan, genelde makam otosu olarak kulanılan, arka koltuğu ön koltuğundan rahat olan, sürmesi değil gitmesi zevkli olan araçlardır. Malzeme kalitesi her şeydir bu segment için.

premium ingilizcede bir sıfat olduğu için herkes beğendiği markaya premium diyebilir ama gerçek tanım öyle olmaz.

• Premium sozluk anlamı:

sigorta primi, ödül, değer, ödül ikramiye, getiri, kar payı.

• quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

premium markalar var, hangilerinin olduğu da belli. Ama "premium" olgusu birtek bizim gibi ülkelerde ne yazık ki bu kadar abartılıyor.

örneğin mercedes, bmw elbette Opel' den, Vw' den farklı. Daha yukarıdalar. Ancak bmw ve mercedes de halk arabası üretiyor. Opel ve Vw de halk arabası üretiyor.

Türkiye'de millet önce Mercedes için sonra da BMW için kendini öldürmeye hazır ne yazık ki :)
  • Premium Otomobil, bana göre köklü bir tarihi olan erişilmesi çok zor ve her parası olanın satın alamayacağı otomobillerdir. Rolls Royce , Maybach , Bentley , Bugatti aklımdaki tanıma uyan markalar. Bunun dışında duruma göre Lincoln , Cadillac , Aston Martin , Infiniti , Maserati , Ferrari , Hummer , Mercedes gibi markalarda eklenebilir. . .
  • premium sınıf otomobil olmaz, marka olur...

tanımı; tüketicilerin fonksiyonel, performanssal ve tasarımsal özellikleri dışında bir niteliği için ilave para vererek satın almayı kabul ettiği marka demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit+

premium marka olmaz. markaların premium segmentteki araçları olur. premium marka dediğiniz birkaç marka ise sadece bu segmentte araç ürettiği için böyle "tanımlanabilir".
    BMW 745 Li bir premium sayılır
    onun dışında Bentley'nin sadece premium arabaları bulunur.
    Volvo ve saab'ın da bu segmentte arabası vardır şu an modelini söyleyemediğim.
    Ancak markaların tüm araçlarında yakalamaya çalıştığı standart premium'un da kalitesini belirler.
    VolksWagen phaeton lower premium sayılabilir marka olarak orta kalite olduğu için.
    Mercedes 600 SEL'ler vardır eski, onlar gerçek premiumdur (herkes bilir görmüştür diye örnek verdim)
    Audi A8 L ile Mercedes premium'u arasında çok fark yoktur. ancak Bentley gibi markalar bu segmentte uzmanlaştığı için onların araçları bariz şekilde daha kalitelidir.

basit olarak tanım yapmak gerekirse: şehir içi günlük kullanıma uymayan, genelde makam otosu olarak kulanılan, arka koltuğu ön koltuğundan rahat olan, sürmesi değil gitmesi zevkli olan araçlardır. Malzeme kalitesi her şeydir bu segment için.

premium ingilizcede bir sıfat olduğu için herkes beğendiği markaya premium diyebilir ama gerçek tanım öyle olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

premium markalar var, hangilerinin olduğu da belli. Ama "premium" olgusu birtek bizim gibi ülkelerde ne yazık ki bu kadar abartılıyor.

örneğin mercedes, bmw elbette Opel' den, Vw' den farklı. Daha yukarıdalar. Ancak bmw ve mercedes de halk arabası üretiyor. Opel ve Vw de halk arabası üretiyor.

çok açıklayıcı olmuş ikisi de teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

AY HİTLER

Heil Hitler olmasın
  • premium marka,

kullanicisina ekstra para karsiligi ekstra prestij sunan markadir.

ornegin, dolu bir golf ile a3'un dusuk donaniminin asagi yukari ayni fiyata alirsiniz fakat her zaman insanlar a3'e binene odaklanir. isterse golfun ustunde uydu olsun yine de a3 her zaman usttedir.

ayni sekilde mercedesin 97 modeline binip bir restorana gidin, bir de 2006 corollaya binip gidin.. hangisinde daha cok ilgi gordugunuzde markalarin arasindaki farki anlarsiniz.

premium marka olmak herseyin en kalitelisini yapmak demek degildir. premium markalar pahali olduklari icin utanma belasi kaliteli uretiyorlar. yeni C Klasse'nin ic mekani malum sorsaniz normal markalarda daha kalitelisi elbet cikar ama bu onun bir Mercedes oldugu gercegini degistirmiyor.

ayrica bentley, maybach gibi arabalari illa bir sinifa sokmak istiyorsaniz premium+ olarak adlandirin icinizde kalmasin.
  • volkswagen
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat-1230

Arkadaşlar herkes bildiği premium otomobil markalarını yazsın

Benim bildiklerim Şöyle:

Mercedes
    BMW
    Audi
    Volvo
    Saab
    Cadillac
    Alfa Romeo

----------------

Infınıti
    Lancia
    Lexux
    Jaguar

Lexus olmasin o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

herkesin altındaki arabaya ben premium demem; benim premium anlayışım budur.......bunlar sadece markalardır; ALMANYADAKİ ´´HANS´´ın TAXİ diye sürdüğü MERCEDES her köşede görülüyorsa; AMERİKADA 2006-2007 model AUDI A3 gazete dağıtan çocuğun harçlıkları ile 15 bin dolara alınıyorsa; 3 SENEDE eline 60 bin dolar geçiren MARKET GÖREVLİSİ İKİNCİ ELDE 3-4 YAŞINDA GÜNCEL KASA S CLASS ALIYORSA........VE BENİM GİBİ ÖĞRENCİ BİR ADAM AMERİKADA(bu sene evrak yüzünden kısmet olmadı seneye kaldım, forumda bilen arkadaşlar bilir) 2006-2007 E500-E550 SPOR SEDAN ALABİLİYORSA EĞER O MARKALAR BANA GÖRE PREMİUM FELAN DEĞİLDİR

VW FİRMASIDA PREMIUM DEĞİLDİR.......

BANA GÖRE PREMIUM ARAÇLAR BELLİDİR(bentley, rolls royce, maybach gibi)

herkesin kolunda rolex olsaydı casio ile aynı olurdu herhalde

bende bu düşünceyi anlamıyorum
    alım gücü yüksek bölgede farklı otomobillerin daha fazla bulunuyor olmasından normal bir olay var mıdır ?
    orta afrikada ki bir ülkeye şahin ile gidersen senin burada maybacha baktığın gibi bakarlar

monacoda dubaide moskova'nın belli bölgelerinde burada yolda gezerken gördüğün insignia kadar bentley olması bentley'i oralar için premium olmaktan çıkarır mı ?

burada premium olarak kastedilen şey genel otomotiv endüstrisi kalitesinin üzerinde olan araçlar üretip satan markalar

bunlar içine elbette rolls rolyce, maybach bentley yada yılda 4 tane araç üretip onları 2-3 milyon dolardan satan firmalar sayılabilir
    ancak bunların kalite standartları ve hitap ettikleri kesimler ayrıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaman Ötesi -- 1 Eylül 2012; 22:08:36 >

• Bu tür konular çok açılmaya başladı ve forum ateşleniyor bu durumda yemişim Premium ' unu arkadaş ..

Not : Gereksiz Konu Bence ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

herkesin altındaki arabaya ben premium demem; benim premium anlayışım budur.......bunlar sadece markalardır; ALMANYADAKİ ´´HANS´´ın TAXİ diye sürdüğü MERCEDES her köşede görülüyorsa; AMERİKADA 2006-2007 model AUDI A3 gazete dağıtan çocuğun harçlıkları ile 15 bin dolara alınıyorsa; 3 SENEDE eline 60 bin dolar geçiren MARKET GÖREVLİSİ İKİNCİ ELDE 3-4 YAŞINDA GÜNCEL KASA S CLASS ALIYORSA........VE BENİM GİBİ ÖĞRENCİ BİR ADAM AMERİKADA(bu sene evrak yüzünden kısmet olmadı seneye kaldım, forumda bilen arkadaşlar bilir) 2006-2007 E500-E550 SPOR SEDAN ALABİLİYORSA EĞER O MARKALAR BANA GÖRE PREMİUM FELAN DEĞİLDİR

VW FİRMASIDA PREMIUM DEĞİLDİR.......

BANA GÖRE PREMIUM ARAÇLAR BELLİDİR(bentley, rolls royce, maybach gibi)

herkesin kolunda rolex olsaydı casio ile aynı olurdu herhalde

bende bu düşünceyi anlamıyorum
    alım gücü yüksek bölgede farklı otomobillerin daha fazla bulunuyor olmasından normal bir olay var mıdır ?
    orta afrikada ki bir ülkeye şahin ile gidersen senin burada maybacha baktığın gibi bakarlar

monacoda dubaide moskova'nın belli bölgelerinde burada yolda gezerken gördüğün kadar bentley olması bentley'i oralar için premium olmaktan çıkarır mı ?

burada premium olarak kastedilen şey genel otomotiv endüstrisi kalitesinin üzerinde olan araçlar üretip satan markalar

bunlar içine elbette rolls rolyce, maybach bentley yada yılda 4 tane araç üretip onları 2-3 milyon dolardan satan firmalar sayılabilir
    ancak bunların kalite standartları ve hitap ettikleri kesimler ayrıdır

bencede... amerikada c class premium olmayabilir ama cls 63 amg,slr,sls,black seriesler her yerde premiumdur.

• Bentley - Rolls Royce - Mercedes - Jaguar v.s premiumdur .

Volkswagen - Volvo - BMW - Audi , premium sınıfına en yakın olan markalardır
  • premium konusu yalnızca bu forumda gördüm.

bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
  • Mercedes ve bmwdir kısacası alman araba markalarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurusl

Mercedes ve bmwdir kısacası alman araba markalarıdır.

Bunu yazmak icinmi 4 yillik konuyu hortlattin

• Hey gidi hey maziye gittim bi an:) plantayla ne kavga ederdik Yaslanmışız

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.