Şimdi Ara

PREMİUM TORPİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR GECEN GÜN ARESTE ADAMIN BİRİSİNE:
    PARTYE ALIRMISIN DEDİM ADAMDA HAYIR DEDİ NİYE DEDİM KOSP YAPIYORUM DEDİ

BENDE EGER GM GÖRÜRSE BANLANIRSIN DEDİM

ADAMDA AYNEN BAN BUNU DEDİ BEN PREMİUM ÜYEYİM GM LER BENİ BANLAYAMAZ İSTER KOXP YAPARIM İSTER KOHACK

SONRA BEN NEDEN DEDİM

ODA BEN SİTEYE PARA VERİYORUM ONLARDA GM LERİ UYARIYORLAR PREMİUMLARA DOKUNMAYIN DİYE DEDİ

SİZCE BÖLEBİSİ OLABİLİRMİ

İSTE AYNEN BÖLE

• olabilir bazı gm ler para karşılıgında premiumların hile yapmasına izin veriyolar . Gm milleti bu parayı duyunca olayın şekli degişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assaisianarceryy -- 28 Ocak 2006 17:57:50 >
  • pre li üye kospxden banlandı bizim cafede...
  • sonuçta üye olmayan biri banlanırsa açılmaz arada tanıdık olmadan..ama premium üye isen şikayet edersin açarlar..çnkü para weriosun..ee bindii dalı kesmez kimse
  • valla ilk defa geçen ay kosp kullandım hemde paralı aynı zamanda Knight online da Gold Premiumdu olympiada adamlar beni bir banladı.. Ne kadar şikayet etsemde cevap olarak seni Terms of Service aktif olarak gördük ve kesinlikle üyelik açılmayacaktır diye cevap geldi.. Yani bu iş kesinlikle şans işi gittimi gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nvrenough

sonuçta üye olmayan biri banlanırsa açılmaz arada tanıdık olmadan..ama premium üye isen şikayet edersin açarlar..çnkü para weriosun..ee bindii dalı kesmez kimse

Evt açıyolar sonra premiumları ama sapı sapına banlanırsan açılmıyo...
  • hayır banlanırsın. öteki adam sınırsız ban yerken sende gold premium varsa 1 ayda açılır banın(tabi premiuma rağmen sınırsız da yiyebilirsiniz. ama benim arkım baya yağlı müşteriydi k2 adına) olympiada benim ark kendisi lvl 62 priest gece gündüz 1 okçuyla beraber kospla 62 oldular. sonra banlandı bu 1 ay sonra açıldı şuan oyunda. zaten kasacağı levelı kasmış 1 ay banlansa nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 28 Ocak 2006 19:47:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH | Sistemi Fakirler Grubu
    14 yıl önce açıldı
    THY ELİT CARD ÜYELİĞİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.