8 dolar premium 19 dolar ulta premium 23 dolar gold sanırım aklımda kalanı söylüyorum. güya 23 dolarlıkta daha az dc olma durumu filan hikaye item alıyım satartım para yaparım diosanız gold alabilirsiniz sanırım 2000 keş veriodu en son..
Gold üyeyim o da 1000 cash veriyo tek farkı %30 daha fazla exp geliyor.
Silver en cazibi bir daha gold olmam zaten .
Acıklayan arkadaslara tesekkür ediyorum. Birde Türkiyede paypal hesabı nasıl actırabılırız buna acıklık getırırlerse sevınırım.
Paypal türkiye ile alakalı olan birşey değil herkes hesap açabilir, bunun için kredi kartınızın paypal sistemine destek vermesi ( ki çoğu kredi kartı ile hesap açılabiliyor ) gerekiyor.
www.paypal.com dan kayıt olun ve hesabınıza kredi kartı ekleyerek onaylayın
quote:
Orjinalden alıntı: lavas bu arada drop rate oranı daha fazla. yani lard orc keserken içinden blessed çıkması gibi.. umarım bu bilgi yeterli olur .
bazıları 70-80 tane blessed satıyo acaba onlar öylemi kolay buluyolar?
arkadaşlar k.kartlarına dikkat edin benim bi arkadaşın kartından baya bi hüpletmişler 300mil civarında miktarı aynı gün içinde 5,6 kere falan çekmişler k. kartından aman dikkat diyorum
k. kartı kullanmayın sanal takılın...
mesaj sayısı 1 olan bir lamer geldi gene mılletın beynını bulandırmaya
yok be yeni kayıt oldum eh yani doğal olarakta 1 den başlar bu işler dimi
ama anlattığım olay gerçek
KO'nun müşteri servisi berbat. 3 aydır premium servisini açılmadığından yakınanlar var. USKO'nun forumuna gidin bir insanların şikayetlerini dinleyin. Anlayacağınız şu an için bu oyuna para vermek aptallık, çünkü karşılığını alamıyorsun.
Evet 2 gündür oyuna giremiyorum ama gold üyelik ücreti veriyoruz, kafamızın iyi olmadığını kabul edebilirim ne yazıkki
Aynen :))))
quote:
Orjinalden alıntı: Negative
Evet 2 gündür oyuna giremiyorum ama gold üyelik ücreti veriyoruz, kafamızın iyi olmadığını kabul edebilirim ne yazıkki
ben 3 4 yildir kredi kartlariyla paypallarla bidpay(auction payements) mail order etc. ile para gönderip aliyorum ve paypal hakkında bildigim şu paypal.com dan alıyorsun ama türkiye için verified alamıyorsun verified alamadıgın zamanda kredi kartından paypal sistemine para aktaramıyorsun..... yukarda verdigim link resmi paypal sitesidir kendim de uydurmadım ingilizce biliyorsanız benim anlatmama gerek yok girin okuyun neyse fazla uzadı konu oke...
Bi arızalı sahsiyet daha
Beyler lütfen premium almayın çünkü bu oyunda neler neler dönüyo özellikle 55+ adamlar için diyorum geçen forumda sadece chat üzerinden hacklenen arkadaşların yaşadıklarını yaşayabilirsiniz çünkü bencebu hack değil doğrudan GMnin char satmasıdır belkide. Verdiğim bilgiler yanlış olabilir belki ama bu benim düşüncem ama yinede premium almayı yeğlemeiyorum.
byeler uzun lafın kısası üye olalım mı omayalım mı?
Eğer gerçekten kasmak istiyor ve sağlam bir karakterin olsun istiyorsan pre üye olacaksın, yok ben spor olsun diye oynuyorum ara sıra girer kasar çıkarım dersin bir süre sonra zevk vermez sürekli kasmak bıkarsın ve oyunu bırakırsın sonuç bu olur.Ama sağlam bir karakterle CZ de takılmak gibiside yoktur.
inanmayan varsa oyun açıldıktan sonra üye olsunlar sonra kafalarını çok yaparlar bence çok dikkat edin beyler
bence olmayın birader ona vericeginiz parayı KOSP ye verin aylık 10 dolar hackschielddende kurtuluyo.... biraz daha uzun surede kasarsınız ama saglam olur :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme