Şimdi Ara

Premium üyelikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu permium üyeliklerin avantajı normal üyeliklerden farki nedir yaw?

ARES:ESPINOSA

• Item çıkarma oranı yüksek(Hiç farketmiyor gibi bende)
    Öldürdüğün yaratıklardan sanırım %20 civarı fazla XP alıyorsun.
    Vendorlara sattığın itemleri daha pahalıya satıyorsun
    Tamir ettirme paralarıda ucuzluyor

3 tür üyelik var, Bronze,Silver,Gold

Bronze da sadece üstteki özellikler oluyor,
    Silver da Tirina ve 1000 Knight Cash(Super Storedan piyasada pahalıya satılan itemleri alabiliyosun)
    Gold'da silver gibi fakat oranlar daha yüksek deniyor.

Eğer para kasıcaksan en iyisi Silver üyelik almak, sadece xp kasarım diyorsan bronze da yeter bence.
  • Armand bu üyelikleri nereden alabiliyoruz... ?
  • arkadas benden hızlı

• sanırım bi de ölünce normalden daha az ex gidiyor.Normalde %5 premiumda %2 olması lazım.Yanlışsam düzeltin...
  • Hah evet onu söylemeyi unuttum en önemli olanı, bende silver üyelik var ve %3 gidiyor.

Oyunda yukarıdan P tuşuna basarak veya Inn Hostess den Power-Up store a girebilirsin ilk sayfadan üyelik tipini seçebilir ve ödeme bilgilerini girerek yapabilirsin, tavsiyem Pay-pal ile ödemendir, diğerlerinde fazla para çeken ve pre üyeliğini verilmeyen şeklinde söylentiler var hiç riske girme bence
    Eğer bu oyunu saatleriniz harcıyarak oynuyorsanız o saatler içinde daha çok şeyler yapmak istiyorsanız premium üyeliğiniz olcak yoksa işiniz gerçekten kolay değil.

quote:

Orjinalden alıntı: s.sk8erboi

sanırım bi de ölünce normalden daha az ex gidiyor.Normalde %5 premiumda %2 olması lazım.Yanlışsam düzeltin...

• ya üyelik nasıl yapılıyo ..ben ona üye oldum ama aktif hale getiremedim ne gerekiyo aktifleştirmek için ..bana E-mailde geldi knight onlineden... ne yapmalıyım ...help help

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube premium aile üyeliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyide armand paypal bildigim kadari ile turkiyede yok:) bide fiyatlar ney bence bu premium muhabbeti haksilik Uo da yoktu boyle bisi
  • Pay-pal türkiye de var
  • ya biri bana cvp verebilirmi..aktif hale nasıl getiricez... passaword falan vermediler bana e-mailde
  • paypal.com destekliyor öylemi türkiyeyi ben 2 senedir uraşıyorum bu paypal muhabbeti ebay falan ama duymadım valla yeni mi başladı tr paypal? verified vermiyodur ama

hangi bankaları destekliyo ?

Accounts are available in the following countries and regions using PayPal.com:

Users in these countries and territories can withdraw funds to either a local or a U.S. bank account.

Denmark

Finland

Greece

Hong Kong

Ireland

Japan

Mexico

New Zealand

Norway

Portugal

Singapore

South Korea

Sweden

Taiwan

Users in these countries can withdraw funds by paper check or to a U.S. bank account, but cannot withdraw funds electronically to their local bank account.

Argentina

Brazil

Chile

China

Ecuador

India

Jamaica

Uruguay

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

!!!!!!Users in these countries cannot withdraw funds to their local bank account electronically or by paper check. They can withdraw funds to a U.S. bank account.!!!!!!!!

Costa Rica

Dominican Republic

Iceland

Israel

Luxembourg

Malaysia

Thailand

Turkey

Venezuela

AHa paypal.com dan alıntı türkiye de yok paypal

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-approved-signup-countries-outside

başka bişi olmasın senin paypal dedigin ? :D

• Ya kardeşim bence üye olunca benim bildiğim hemen insan lvl kasmak ister ama artık K.E de kasmak bir insanın kuş gibi uçmasından daha zor. Anlayacağınız bende üyeyim ve 16 günüm kaldı. Okullarda açılıuyo yandık allah sizlere sabır versin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djtiesto

ya üyelik nasıl yapılıyo ..ben ona üye oldum ama aktif hale getiremedim ne gerekiyo aktifleştirmek için ..bana E-mailde geldi knight onlineden... ne yapmalıyım ...help help

arkadaşlar bende merak ettim biri cevaplayabilirmi???bide fiyatlar hakkında bilginiz varsa yazabilirmisiniz?????

• PAYPAL TURKİYE İLE ÇALIŞIYOR ÇÜNKÜ ŞU AN NETTE ÖDEMELERİMİ PAYPAL İLE YAPIYORUM VE PAYPAL DESTEKLEMEYEN HİÇBİR ŞİRKET İLE ÇALIŞMIYORUM ÇÜNKÜ NETTE DOLANDIRICI ÇOK.
    ÖRNEK
    GEÇENLERDE ARKADAŞ HOST ALACAK BANA DEDİKİ ŞU ŞİRKET SİZİN ORADAYMIŞL GİDİP Bİ ADAMLA KONUŞUVER ANLAŞ BENİM YERİME AL DEDİ BENDE OK DEDİM BAKTIM ELEMANIN SİTESİNE FİYATLAR İYİ HOŞ SERVERDE İDARE EDER ADRESTE BİZİM BİKAÇ SOKAK İLERİDE BANKALAR SOKAĞI ÇIKTI, KALKTIM GİTİM ADRESE :) ADRESTE ZİRAT BANKASI VARDI USTEDE KONFEKSİYON TEKSTİL TARZI BİR YER ANLIYCANIZ NETTE YAPTIGINIZ ALISVERİŞLERE DİKKAT

• quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

quote:

Orjinalden alıntı: djtiesto

ya üyelik nasıl yapılıyo ..ben ona üye oldum ama aktif hale getiremedim ne gerekiyo aktifleştirmek için ..bana E-mailde geldi knight onlineden... ne yapmalıyım ...help help

arkadaşlar bende merak ettim biri cevaplayabilirmi???bide fiyatlar hakkında bilginiz varsa yazabilirmisiniz?????

bi cevap pleasee 10 dk içinde bilgisayara veda etcem pleaseeee

• KİMSEYE ŞU AN ÜYELİK ALMAYI ÖNERMİYORUM. BEN 3 AYDIR ÜYE OLUYORUM SON AY HAYBİYE YEDİLER DC DEN LAG DAN UPTADE DEN DURDURMUYORLARDA. UPGRADE ŞANSI ARTIYOMUŞ HİKAYE.. SADECE XP AZ GİDER.. 6.6 MİLYON GİDİYO BENDE ÜYE OLMASSAM HER ÖLDÜĞÜMDE ÜYE İSEM 30 TAŞA KALKARSAM 1.1 MİLYONLA YIRTIYOM.. OYUN OYNAYABİLSEK ÜYE OLMAK AVANTAJLI AMA 1 AYIMIZI YEDİLER HARAM ZIKKIM OLSUN..
  • abi fiyatlar nasıl??
  • 8 dolar premium
    19 dolar ulta premium
    23 dolar gold sanırım aklımda kalanı söylüyorum.
    güya 23 dolarlıkta daha az dc olma durumu filan hikaye
    item alıyım satartım para yaparım diosanız gold alabilirsiniz sanırım 2000 keş veriodu en son..
  • paypal ı bilemiyorum ama premium üylikte bronze premium için (8,95$) kadar bir ücret(aylık). silver için 19,85$ (bunun içinde 1000 knight cah var-power up storedeki speed buff ... scrollarını alabiliyorsunuz) gold premium için de 24,85$ ödemeniz gerekiyor aylık. bronze ve silver premium için %20, gold premium için de %30 fazla xp alıyorsunuz kestiğiniz yaratık için. bununla birlikte aldugınız para da 1.5 kat artıyor. (diyelim 1k kazandığınız yaratıktan 1.5k kazanıyorsunuz). öldüğünüz zaman kaybettiğiniz xp nin %50 sini kaybediyorsunuz (tabi bu kayıptan sonra 10 stone rezz ile kalkarsanız xp kaybı %1 veya altına düşüyor - yüksek leveli olanlar için muhteşem tabii). işte premium olayı bu. bu arada drop rate oranı daha fazla. yani lard orc keserken içinden blessed çıkması gibi.. umarım bu bilgi yeterli olur .

• Aynen öyle günlerimiz gidiyo, KO forumunda da yazılmış gün eklenirmi diye KOL admin den cevap gerçi hiç birşeye cevap vermiyorda neyse.

quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

KİMSEYE ŞU AN ÜYELİK ALMAYI ÖNERMİYORUM. BEN 3 AYDIR ÜYE OLUYORUM SON AY HAYBİYE YEDİLER DC DEN LAG DAN UPTADE DEN DURDURMUYORLARDA. UPGRADE ŞANSI ARTIYOMUŞ HİKAYE.. SADECE XP AZ GİDER.. 6.6 MİLYON GİDİYO BENDE ÜYE OLMASSAM HER ÖLDÜĞÜMDE ÜYE İSEM 30 TAŞA KALKARSAM 1.1 MİLYONLA YIRTIYOM.. OYUN OYNAYABİLSEK ÜYE OLMAK AVANTAJLI AMA 1 AYIMIZI YEDİLER HARAM ZIKKIM OLSUN..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.