Şimdi Ara

PREMİUMSUZ OYUNA GİRİŞ YOLU BULUNMUŞTUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla gördüğünüz gibi girdim e2 ye inanmayan için saat i de koydum keşke video çekseydim

PREMİUMSUZ OYUNA GİRİŞ YOLU BULUNMUŞTUR
  • oleyy tiny çok saol süpersin senin dedigin yontemle m2 yi deniydoum bir anda m3 e gectim tıkladım ve connecting yazıp oyuna girdi

• evt doğru taktık premıumsuz rezımı oyuna şimdi o şekılde soktum aslında sorun connect ı çıkartmak b2 ye gırdırdım rezımı güzel taktık eferim
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • BENDE UYELIK ALIRSAM ... ALMIYACAGIM UYELIGI OYUNU BIRAKIRIM GENEDE ALMAM UYELIGI. BU OYUNUDA BOYLE EDEN ELINDE SAGLIK BASKA NE DEYIM

• şimdi mousle connect'e + enter'e mi basacaz
  • BENDE UYELIK ALMIYORUM OYUNUDA BIRAKIRIM AMA UYELIK ALMIYACAGIM YETER YA VERDIGIMIZ PARAYA YAZIK . ADAM AKILLI BIR KERE OYNAYAMADIK SU OYUNU HERGUN DC HERGUN DC
  • ya arkadaşın dediği gibi girebilen varmı
  • yaw ben 15 dakkadır deniom mausu kırcam az kaldı hala girmio connecting bile vermio enter da işlemio girerken non-pre yi kapatmak için işe yarıo 4-5 dk. diodum 15 dk oldu girmedi
  • yanlıs olabilir diye yeni bir baslık acmıyorum su yolla 3 defa girdim (ayrıca kimseye garanti vermiyorum girmiyor diye sikayet fln etmeyin dileyen dener) mesela b1-b2 connet yazısına ayrı ayrı basıp entera basıyorum bu işlemi bir cok defa yapıyorum sonra alt f4 le oyunu kapatıp yeniden acıyorum ve tek tıklama alıyor bu işlemin hiç bir garantisi yoktur hiç bir dayanağıda belki sadece rastlantı ama 3defa girince paylaşmak istedim

HİÇ BİR SEKİLDE KESİNLİKLE GİRER DEMİYORUM...
  • su sistemi lutfen bide siz deneyin cvplarınız bekiyorum ama tekrar soyluyorum belki sadece rastlantıdır...
  • ARKDAŞLAR BEN DEDİMĞİM YÖNTEMLE GİRDİM VE BURAYA YAZAN BİRKA ARKDAŞTAN HARİÇ HERKES BAŞARDI BAŞRAMAYAN BANA ÇAMUR ATANALRADA ÖRNEKLERİNİ YOLALDIM DENEYİN SİZDE KAZNACAKSINI YAŞASIN HUMANLAR KAHROLSUN KARUSLAR

• Hİ KA YE
  • deniyorum deniyorum olmuyo şunu bidaha anlatsana
  • bencede 2 saattir denemediğim yöntem yok genede sonuç 000000000
  • sans demekki
  • hikya diyen arkadaşlar 1. sayfada var ilgilensin
  • saat şuan 19 59 tam 3 saat oldu denemediğim yol bakmadığım forum kalmadı girmiyo gene girmiyo
  • taktik falan bilmiyorum ama enter işlemio diyosunuz enter a biraz basılı tutunca işlio
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.